Niall Horan új csaját a rajongók fenyegetik
2013. május 31. 20:43
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Nem azért, de a rajongók már TÚLSÁGOSAN IS a szívükön viselik a One D. dolgait. Úgy beszélnek, mintha a testvérük vagy lejbobb barátjuk lenne az egyik tag.
2013. július 01. 11:19
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline |
tényleg?? megint kezdődik elölről?? a srácok tuti nem lennének büszkék rájuk.. komolyan, azok akik utálkozó üzit küldenek a srácok csajainak, rosszabbak, mint maguk az utálkozók!! azért ez már túlzás...
2013. július 01. 11:31
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
Szerintem is túlzás ez mint itt néhány komentelő is írta.De azért meg kell védeni az 1D srácokat ha valaki utálkozó kommentet ír vagy ilyesmi.Én nem hagyom hogy meg bántsák őket de ez a fenyegetés túlzás.Meg lehet nézni az adatlapomon is hogy ha észreveszem hogy valaki meg meri bántani az 1D akkor én őket megvédem és vissza vágok.Amikor a amelyiknél csak tudok.Én sem lehetek ott mindig mindenhol de sokszor próbáltam, már őket megvédeni.És igen lehet hogy elvetemültek a directionerek de egyben összetartóak is bár lehet hogy van némi kivétel.De hát ki védje meg őket ha nem mi directionerek?
2013. július 29. 17:11
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline |
Ezek nevezik magukat rajongónak?Elegem van belőlük, mert a sok nyomorult nem érti meg hogy nekik soha nem jönne össze egy ilyen kapcsolat! Szegény csajt meg elűzik Niall mellől. MIRE JÓ EZ???
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.