Niall Horan új csaját a rajongók fenyegetik
2013. április 16. 15:58
Cica Cicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 182572 offline |
Már nagyon elegem van az ilyen "Directionerek-ből" akik gyűlölködő üzeneteket írnak. Fogják már föl hogy nem lesznek a tagok beléjük esve ha ilyeneket írnak. Csak azt nem értem hogyha nekik a banda boldogsága a fontos akkor miért nem hagyják abba ezt az egészet. Komolya egy kutyának gyűlölködő üzeneteket írni nevetséges. Szánalmasak azok akik egy szerencsétlen kutyust fenyegetnek vagy egy lányt. És ha Niall-nak ez a csaj tetszik akkor nekem nincs semmi bajom vele. Remélem boldogok együtt!
2013. április 16. 17:53
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Hát nem mindegy, hogy hogy néz ki, ha őt szereti? Amúgy szentem hagyják őket!
2013. április 16. 18:11
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline |
Annyira bírom ezeket az agyatlan rajongó kommenteket. Könyörgöm, ha ezzel a lánnyal boldog, akkor nem keseríteni kéne a helyzetet, hanem azon lenni, hogy mindenben segítsék a "szerelmüket", bálványukat.
2013. április 16. 18:29
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline |
nekem szimpi a csaj es ha szeretti akor nincs beleszolazs!!eS AHOGY MONDJAK A SZERELEM VAK!!!!!
2013. április 16. 19:06
Leobabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 1 Azonosító: 180027 offline |
ha szeretik egymást:
1. nem tehetünk semmit
2. semmi értelme beleszólni
szegény Zoe és Niall, már boldogok sem lehetnek?! igaz, én is nagyon szeretem Niall-t, de ez már kicsit sok...
1. nem tehetünk semmit
2. semmi értelme beleszólni
szegény Zoe és Niall, már boldogok sem lehetnek?! igaz, én is nagyon szeretem Niall-t, de ez már kicsit sok...
2013. április 17. 12:44
ForeverDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199650 offline |
szerintem helyes lány és összeillenek :3
azzal meg nem lehet mit kezdeni, ha néhány rajongó "kicsit" féltékeny...
azzal meg nem lehet mit kezdeni, ha néhány rajongó "kicsit" féltékeny...
2013. április 22. 14:31
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
szerintem neolyan szép
2013. április 24. 21:54
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
„Ha összetöri Niall szívét, kinyírom a büdös r*bancot!”
Ööö, azért én ezt már hatalmas túlzásnak tartom...!
Egyébként, ha már most ennyire kiborult ez a csaj(nekem amúgy szimpi), akkor kicsit meg kéne erősödnie, különben elképzelhető, hogy emiatt megy majd tönkre a kapcsolatuk. Sajnálom szegény lányt, de ezek a megszállott rajongók már csak ilyenek.
Ööö, azért én ezt már hatalmas túlzásnak tartom...!
Egyébként, ha már most ennyire kiborult ez a csaj(nekem amúgy szimpi), akkor kicsit meg kéne erősödnie, különben elképzelhető, hogy emiatt megy majd tönkre a kapcsolatuk. Sajnálom szegény lányt, de ezek a megszállott rajongók már csak ilyenek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.