Tetszik a cím. Ostobák, hogy bedőlnek az 5 fiú 'cuki pofijának' és viselkedésének.
Egyébként ennyire hülyék hogy lehetnek valakik? Az iskolában koncentrálni luxus, vagy állandóan ezekre a ferdehajlamúakra gondolnak?
Tudatlanok a One Direction rajongói
2013. április 10. 17:38
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
2013. április 10. 17:42
Emilia22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 3 Azonosító: 195984 offline |
Szerintem ez ciki. Én is Directioner vagyok! De az már túlzás,hogy ennyire átlagosítanak ez már szánalmas. Szerintem minden ember más és lehet h van pár tudatlan Directioner aki nem tudja,hogy ki az vagy ilyenek attól még nem kell lenézni őket ti se tudtok mindent!! És szerintem az átlag 14 év
2013. április 10. 17:44
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline |
Barbi_437
Teljesen egyet értek veled!!
Teljesen egyet értek veled!!
2013. április 10. 17:49
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Wow ez a cim meg amit elolvastam kicsit ciku lehetett mivelhogy láttam azt a bejegyzéseket.Huu Harry kiváncsi lettem volna hogy mit reagált erre?Komolyan sokan hogy érthetik félre.Jo mondjuk én nem vagyok perfect angol de abbol a bejegyzéséből megértettem de amint megláttam amit sokan irtak rajongok azon egy Wft fejet vágtam! :-]
2013. április 10. 18:04
xxdirectioner4everxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 4 Azonosító: 198313 offline |
Na jó van benne egy kis igazság.De attól hogy vannak ilyen debil emberek attól még nem kéne az egész directioner társaságot általánosítani.
2013. április 10. 18:10
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
Hú, gyerekek, ez már tényleg nagyon gáz. Most komolyan azt hitték ezek az üresfejű libák (és itt aki nem akarja, nem veszi magára!), hogy egy politikus egyáltalán tudja, kik ezek a kisfiúk?
OFF:
Ahogy látom a kommenteket, mindenkit zavar az általánosítás. Fentebb is leírtam: Akinek nem inge, ne vegye magára!
OFF:
Ahogy látom a kommenteket, mindenkit zavar az általánosítás. Fentebb is leírtam: Akinek nem inge, ne vegye magára!
2013. április 10. 18:10
Sok kis 10 éves nyomi, akiknek annyi sütnivalójuk sincs, mint egy hangyának Amúgy nem lepődök meg, amit egyesek itt is a fórumon lenyomnak, na az is néha szánalmas, amin már röhögni sem tudok.
2013. április 10. 18:23
Hát én egyre jobban kedvelem a fiúkat.. de a directionerek visszatartanak.. Tudom, vannak normálisak, úgyhogy amit alább írok, akinek nem inge ne vegye magára, de.. Már kezdem nagyon unni, hogy a többsége a rajongóknak csak nyáladzani tud.. "jaj, hogy egyem meg, olyan aranyos, áhh" oké, lehet tényleg "cuksi-muksi" számodra, de könyörgöm.. ha a monitorom elázik a nyáltól, te fizeted ki. Meg lehet fogalmazni úgy is, hogy aranyos. Vagy cuki, nekem mindegy, de azt bírom, mikor valamilyen cikk van, amiben alig szerepelnek, a kommentek kétharmada róluk szól. Oké, ebbe nem szólhatok bele, szólás szabadság van. Csak az a gond, hogy a directionater-ek szemében egy alacsonyabb szintre csökkentek.. Értelmi szint egyeseknél a nullával egyenlő, nem is értem, hogy hogy lehet valamit úgy állítani/valamiről úgy kérdezni, hogy nem néz utána.. Még ha nem is tudja ki ő, nem olyan gáz, de legalább egy kicsit kutakodna.. A legjobb, hogy még csodálkoznak, hogy miért nézik őket agyatlan tiniméretű zokniknak. A válasz saját maguk. Mert azok. Nem látnak ki abból a lila ködből, ami maguk körül van. Tényleg erről szól, hogy valaki directioner? Akkor köszönöm, de én inkább maradok egy olyan lány, aki kedveli őket, de nem beteges szinten.
2013. április 10. 18:25
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Gratulálok!
2013. április 10. 18:25
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Sajnos teljes mértékben egyet kell értenem és itt most nem arra gondolok, hogy valaki nem ismeri a Vaslady-t, bár az is nagyon gáz, de csak ha megnézzük egy-egy van dájreksön cikk hozzászólásait, minimum 30 pontot zuhan az iq-m. Annyi butaságot tudnak összehordani a 1D rajongói, hogy olvasni is ciki...
2013. április 10. 18:34
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
A cím erős általánosítás, bér sajonos úgy a 80%-ra igaz...mit fognak ezek kezdeni az életben?
2013. április 10. 18:34
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Most komolyan vannak ilyen sötét emberek...?
2013. április 10. 18:35
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline |
Mindig is tudtam hogy a One Direction tagjai nagy lúzerek nade, hogy ekkorák?
2013. április 10. 18:37
juhanoe08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 152178 offline |
Még mindig nem értem, miért kell általánosítani? Oké, én sem ismertem Margaret Thacthert - na, bumm, én egy ostoba kis directioner vagyok, az ne zavarjon, hogy esetleg utána néztem... Amúgy nem hiszem, hogy minden ember olyan okos lenne, hogy csak, és CSAKIS a directionerek nem tudták/tudják, ki is volt ő. Oké, hogy egszerűbb ezt írni, meg tényleg, vannak nagyon durva és hülye rajongók (...), de bírom, hogy így azt hiszik, hogy a fandom normálisabb fele is az.
Ja, meg azt is bírom, hogyha én azt merem mondani, hogy szeretem őket, akkor én egy 12 éves tinipicsa vagyok (amúgy a kettő hogy jön össze?!). Ne zavarjon, hogy nem ismersz.
Ja, meg azt is bírom, hogyha én azt merem mondani, hogy szeretem őket, akkor én egy 12 éves tinipicsa vagyok (amúgy a kettő hogy jön össze?!). Ne zavarjon, hogy nem ismersz.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.