Tudatlanok a One Direction rajongói
2013. április 17. 11:28
jas_haneulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 200321 offline |
ez fájt, még én is tudom ki volt Margaret Thatcher pedig csak egyszer beszéltünk róla és az is angol órán volt
2013. április 17. 13:34
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát aki ezt terjeszti nem lehet nagy zseni
2013. április 17. 16:00
Fanni-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 166664 offline |
ilyenkor legszívesebben letagadnám,hogy directioner vagyok..Ennyi idiótát.
2013. április 21. 19:31
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Inkább nem mondok semmit
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 01. 15:09
amúgy attól hogy az angolok nem tudják, lehet hogy csak ők az ostobák... -.- nem de?? ész ész...
2013. május 10. 21:21
kincso.pmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 195562 offline |
Hát ez hihetetlen....-.-" Ilyenkor nem merném bevallani ,hogy directioner vagyok...pedig nagyon is az vagyok....de legalább nem vagyok ennyire sötét....Mondjuk az is elég érdekes ,hogy az ilyen barmok miatt a többi directioner van leminősítve és leszúrva és így az összes rajongóról meg lesz az átlagvélemény....Szerintem szánalmas...
2013. július 25. 22:06
Angi97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 207146 offline |
Minden Directioner?! -.- és mi vagyunk ostobák.. nos kedves szerkesztő, ha te annyira de nagyon okos és iskolázott lennél akkor nem általánosítanál. ;)Oké, voltak ilyen Directionerek akik írták, de azért nézz már szét!! Szánalmas, hogy folyton általánosítotok. Megnéztétek, hogy a világ minden Directionere írt-e vagy mi? Ennyi erővel akár melyik rajongó tábor ostoba lenne. -.-"
2013. július 26. 10:03
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
Már megbocsáss de igenis vannak normális directionerek és nem mindedjik ostoba. Jó ez azért tényleg hülyeség, hogy Harryt sajnállják mikoözben nem ő hunyt el (szerencsére), és még meg is kérdezi néhány nem igazán okos ember hogy Margaret Thatcher ki Harrynek, ez azért tényleg jhülyeség, de nem mindenki ilyen. Én például normális vagyok csak ha meglátnék egy tagot biztos sikítanék és átölelném. De ettől még normális vagyok.
2014. július 02. 19:38
Szomorú, hogy néhány tudatlan rajongó miatt általánosítják a Directionereket. Minden rajongótáborban vannak alacsony intelligenciahányadossal rendelkező egyének, de attól még akadnak okosak is. Szomorú, hogy ha néhány ember nem egy nagy agytröszt, akkor a többit is hülyének könyvelik el. Pedig én is Directioner vagyok. Igen, akkor is, ha nem tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.