Először is leszögezném, hogy nem általánosítok, egyáltalán nem szeretem a fent említett bandát, de abban biztos vagyok, hogy nekik is vannak normális rajongóik, így kérem, akinek nem inge, ne vegye magára.
Már jó ideje nem lepődők meg az ilyenek ostobaságán, s most nem csak "directionerekről" (lehet, hogy nem jól írtam) beszélek, hanem rengeteg a fenti bandához hasonló értelmiségű, és tehetségű és korú "zenészek" rajongóiról, többségük tízes éveik elején jár, s az iskolában sem teljesítenek túl jól, kultúrájuk pedig nulla. Sajnos ennek részben a "zeneipar" és a "média" az okozója, állandóan azt látják, amint valaki - kiskorú - hirtelen nagyon híres és gazdag lesz, akkor ne csodálkozzunk, hogy ez van, már tényleg kéne tenni valamit ellene...
Tudatlanok a One Direction rajongói
2013. április 10. 14:10
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
komoly ennyire hülyéék??
2013. április 10. 14:16
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
Vannak olyan emberek akikből sugárzik az ész...arról nem tehet senki, hogy zömmel 10-12 évesek árasztották le a twittert (biztos nem volt jobb dolguk)... és egyetértek Dinci: Kit izgatnak a külföldi rajongók?
2013. április 10. 14:17
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.04.10. 13:33)
Tudatlan vagyok vagy sem, de én nem ismertem ezt a politikust, ami betehető annak, hogy nagy ívben kerülöm az itthoni politikát is, nem, hogy még a külföldit...! De kizárt, hogy egy politikus jóban legyen egy ilyen énekessel...
Ugye a fentiek egyik részét sem gondolod komolyan?
Igen szomorú, hogy nem tudod (és szól mindenki másnak is), hogy ki volt Margaret Thatcher. És ez most politikától abszolút független. Már csak azért is, mert akkor sem tudsz szabadulni a politikától, ha akarsz, ugyanis a történelem(könyvek) igen nagy része erről szól, és amelynek a Vaslady is a része (volt).
Nyilván nem ismerték egymást, mivel Thatcher már igen idős és beteg volt már. Ettől függetlenül "illő" dolog volt megemlékeznie Harrynek a Brit Birodalom egyik legmeghatározóbb személyéről.
2013. április 10. 14:19
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Persze a rajongóiknak kb. a 90 százaléka 12 év körüli kislány, de ez nem ok az ilyen szintű tájékozatlanságra. Nem kell felsorolniuk kronológiai sorrendben az összes brit miniszterelnököt, de azért Thatcher nevét nagyjából illene elhelyezniük. Különösen, ha britek. Lehet említeni a Meryl Streep-es filmet is, hogy legalább onnan derenghetne nekik valami, de az meg annyira nem az ő korosztályukat célozza meg.
2013. április 10. 14:20
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Phann99 igazad van.
Amúgy ha annyira akarták volna tudni, hogy ki Margaret Thatcher, Google-ba simán be lehetett volna írni. Nekem nincs Twitterem, de akkor sem üzentem volna ilyen marhaságot.
Amúgy ha annyira akarták volna tudni, hogy ki Margaret Thatcher, Google-ba simán be lehetett volna írni. Nekem nincs Twitterem, de akkor sem üzentem volna ilyen marhaságot.
2013. április 10. 14:22
Én mindig is sejtettem, hogy ezeknek az úgynevezett rajongótáboroknak a tagjai nem rendelkezhetnek sok értelemmel, de hogy ennyire ostobák és tájékozatlanok legyenek.... :@ Most komolyan mérges vagyok!
2013. április 10. 14:24
Ja... és tisztelet a kivételnek. ( akik nem írtak részvétnyilvánítást! ) -.-"
2013. április 10. 14:25
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Lizania: egyetértek.
Mondjuk egy 13-14 évesnek honnan a jó büdös életből kellene tudnia, ki az a nő? Am'attól, h nem ismernek egy politikust, miért lesznek hülyék? Inkább lusták, mint hülyék, bárki rájöhet ki az a nő, ha beírja a keresőbe. És a lustaság nem bűn
Mondjuk egy 13-14 évesnek honnan a jó büdös életből kellene tudnia, ki az a nő? Am'attól, h nem ismernek egy politikust, miért lesznek hülyék? Inkább lusták, mint hülyék, bárki rájöhet ki az a nő, ha beírja a keresőbe. És a lustaság nem bűn
2013. április 10. 14:30
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
én is directioner vagyok, de azt amit a többiek csinálnak (a directionerek 90 %-a) az már felháborító. Fenyegetőzések, stb....ez már nem lehet hisztériának mondani, ez pofátlanság, bunkóság. Szerintem a fiuk nagyon rosszul érzik magukat, amikor ijen híreket kapnak...
2013. április 10. 14:31
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A rajongó táboruk egy rakás tizenéves, honnan a fenéből tudják szegények, hogy ki volt Thatcher? Persze ott lenne az alig két éves Vaslady film, valamint művelődni ott a wikipedia. Plusz eleve angolok valamikor, valahol már hallaniuk kellett volna az egykori politikusasszonyról.
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Írtátok páran, hogy egy tizenévesnek honnan kéne tudnia, ki az a Margaret Thatcher. Én is tizenéves vagyok, és még 17 alatt, és fura, mégis tudom. Margaret Thatcher nem egy olyan ppolitikus volt, mint a többi, akit csak a hazájában ismernek. Könyörgöm, ha máshonnan nem is, legalább a róla készült filmről hallhattak volna! Sajnálom, hogy mindazok ellenére, amiket ez a nő tett, több millió embernek halvány gőze sincs róla, ki ő... bár ez nem az ő hibája!
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
fhuu....ilyenkor rossz directionernek lenni hogy általánositanak a többi ostobával..-.-
2013. április 10. 14:32
Azt hittem, hogy valami durva cikk leszt, de ez sem piskóta. Most azt mondjátok, hogy buta kis 12 évesek, de a buta 12 évesekből buta felnőtek lesznek, (istenem, lassan három éve vagyok felnőt, és mennyi ilyen van.) És nem mentség, hogy valaki 12 éves, még ha egy "alacsonyan szocializált" családban nő fel a gyerek, mint a dudva, akkor is lennie kellene némi halvány segédfogalmának. Igen, ezek a modern gyerekek, ami 2000 elött volt, az nem is létezik számukra, fogalmuk sincs, mi az a flopy, micsoda kincs volt egy 64 Mb-es pendrive.
És hogy valaki annyira a fülén ül, hogy akkor sem venné észre környezetét, ha kiültetnék Körüt közepére, egyenesen félelmetes.
És hogy valaki annyira a fülén ül, hogy akkor sem venné észre környezetét, ha kiültetnék Körüt közepére, egyenesen félelmetes.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.