Nádai Anikó félmilliót keres havonta
2013. április 13. 23:51
Meglehet, hogy csak én gondolom így, de a szabad véleménynyilvánítás értelmében én is leírom, hogy mit is gondolok én erről. Számomra felháborító. Egy közönséges ember egy egész életet végigigázik, hogy annyit keressen, mint ő egy rohadt év alatt. És miért? Egy idióta, tehetségtelen celebekkel teli műsorban való szereplésért, amire a kutya nem kíváncsi? Nem tudom, hogy csak számomra ellenszenves ez? Mindenki azon van felakadva, hogy ilyen, meg olyan szr pénzügyi helyzetben van az ország, akkor őket hogy fizetik, vagy az évente 5-6 új magyar sorozatra, meg hülye műsorra honnan van pénz?!
2013. április 14. 12:13
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
nem értem mindenki miért van fel háborodva!
igen valóban a vv miatt tart ott ahol most de úgyanugy mint ő bárki jelentkezhetett volna és lehet hoggy többre vitte volna mint ő nincs mit háborogni meg csinálta a szerencséjét nem siránkozott hogy nem jön össze semmi hanem igenis el ment arra a baszott válógatóra s élt a lehetőséggel én gartulálok neki
igen valóban a vv miatt tart ott ahol most de úgyanugy mint ő bárki jelentkezhetett volna és lehet hoggy többre vitte volna mint ő nincs mit háborogni meg csinálta a szerencséjét nem siránkozott hogy nem jön össze semmi hanem igenis el ment arra a baszott válógatóra s élt a lehetőséggel én gartulálok neki
1 felhasználónak tetszik:
fazekasa
2013. április 14. 13:14
Mrs.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 187413 offline |
sokan támadják, na de azért nézzük csak meg: a VV "sztárocskái" mind eltűntek, őt kivéve Nekem nem unszimpatikus se ő maga, se a szerepe az éjjel-nappal budapestben.
1 felhasználónak tetszik:
fazekasa
2013. április 14. 19:44
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Hát ha ez így van akkor tényleg elég jól fut a szekere!
Jó neki,de én a helyébe nem szerepelnék ilyen típusú sorozatban,mert igaz vannak,akik szeretnének,de sokan pedig utálnának!
Ő ezt szereti akkor biztos jó ez így neki! !
Jó neki,de én a helyébe nem szerepelnék ilyen típusú sorozatban,mert igaz vannak,akik szeretnének,de sokan pedig utálnának!
Ő ezt szereti akkor biztos jó ez így neki! !
2013. április 16. 21:25
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline |
csak én nem nézem ezt a szennyet? mi ez éjjel-nappal izé? (jelzem, tévét se nézek)
2013. április 16. 21:29
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Jó neki, én nem nézem
2013. április 17. 09:33
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
hát én nem nézem az éjjel nappal Budapestet kukával vele! a VV-t néztem de alapból ott se volt szimpatikus -.-" ennyit keres? megérdemli? szerintem nem igazán!! -.-"
2013. április 22. 23:52
Erowingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 136156 offline |
el mesélné nekem valaki, hogy ez a szakadt roma szökevény ki a náthás taknyot érdekel?? :OOO kereshet 800ezret is csak költse mindet gyógyszerre a dolgozni nem akaró fogyatékos... Sok zombinak meg aki nézi ezt a szennyet csak gratulálok.. gazdagítsátok tovább a Retek klubbot... hát ha valami újabb agyatlan baromságot csinál nektek...
2013. május 12. 09:10
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline |
Azért nem semmi az a fél millió forint havonta. Bár szerintem meg is érdemli. Én nem nagyon szoktam nézni az Éjjel Nappal Budapestet, de már láttam belőle pár részt, és azokban nagyon jó szerepel.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.