Fernando Alonso & Dasha Kapustina - F1 Chinese Grand Prix in Shanghai, China (April 14, 2013)
2013. április 16. 08:25
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Jó képek, köszönet értük.
Nem tudom, igaz, hogy helyesek együtt, de ez a nő továbbra sem a szívem csücske. Raquel mérföldekkel szimpatikusabb volt számomra. De hát nem nekem kell tetszenie.
Nem tudom, igaz, hogy helyesek együtt, de ez a nő továbbra sem a szívem csücske. Raquel mérföldekkel szimpatikusabb volt számomra. De hát nem nekem kell tetszenie.
2013. április 18. 20:22
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.16. 08:25)
Jó képek, köszönet értük.
Ha őszinte akarok lenni, számomra is Raq a szimpatikusabb, és imádtam őket együtt, de az is igaz, hogy mióta elváltak Alonso szinte szárnyal..
1 felhasználónak tetszik:
Andika66
2013. április 20. 08:50
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Idézet (Shenayla @ 2013.04.18. 20:22)
Ha őszinte akarok lenni, számomra is Raq a szimpatikusabb, és imádtam őket együtt, de az is igaz, hogy mióta elváltak Alonso szinte szárnyal..
Tavaly is megmondtam mikor itt voltak, ehhez idén még jobban tartom magam, Fernando nem heverte ki a válást, és gyerekként szórakoznak Dashával. Valami nagyon nincs rendben a sráccal érzelmi téren, a kérdés csak az, hogy vajon meddig tud még elfojtásban élni...
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Shenayla
2013. április 24. 11:17
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Cinzina @ 2013.04.20. 08:50)
Tavaly is megmondtam mikor itt voltak, ehhez idén még jobban tartom magam, Fernando nem heverte ki a válást, és gyerekként szórakoznak Dashával. Valami nagyon nincs rendben a sráccal érzelmi téren, a kérdés csak az, hogy vajon meddig tud még elfojtásban élni...
Raquel igazi, hús-vér, érett felnőtt nő, emellett van esze és tehetsége is. Ezt a modell-lánykát nem ismerem, de szerintem ilyen téren jócskán le van maradva Raqueltől. Ami nyilván részben abból is fakad, hogy fiatalabb. S bár nem szeretek általánosítani, én ezekről a modellekről nem vagyok túl jó véleménnyel. Vannak kivételek persze, de nem túl sokan.
Nekem is az az érzésem, hogy Fer még nem igazán nőtt fel. Egy nagy gyerek, aki valószínűleg megijedhetett Raqueltől olyan szempontból, hogy már inkább hajlott a nyugi és a család felé, vagy hát nem tudom... Mindenesetre én cseppet sem lepődnék meg, ha nemsokára kiderülne, hogy Raquel babát vár. (Mondjuk az is lehet, hogy nem és az ESDM-re, a karrierre koncentrál inkább, pláne most, hogy Eurovíziósok lesznek... Vele kapcsolatban pláne le vagyok maradva hírügyileg sajna.)
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2013. május 01. 18:22
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.24. 11:17)
Raquel igazi, hús-vér, érett felnőtt nő, emellett van esze és tehetsége is. Ezt a modell-lánykát nem ismerem, de szerintem ilyen téren jócskán le van maradva Raqueltől. Ami nyilván részben abból is fakad, hogy fiatalabb. S bár nem szeretek általánosítani, én ezekről a modellekről nem vagyok túl jó véleménnyel. Vannak kivételek persze, de nem túl sokan.
Nekem is az az érzésem, hogy Fer még nem igazán nőtt fel. Egy nagy gyerek, aki valószínűleg megijedhetett Raqueltől olyan szempontból, hogy már inkább hajlott a nyugi és a család felé, vagy hát nem tudom... Mindenesetre én cseppet sem lepődnék meg, ha nemsokára kiderülne, hogy Raquel babát vár. (Mondjuk az is lehet, hogy nem és az ESDM-re, a karrierre koncentrál inkább, pláne most, hogy Eurovíziósok lesznek... Vele kapcsolatban pláne le vagyok maradva hírügyileg sajna.)
Én akkor is úgy gondolom, hogy Alonso más mióta elváltak. Szerintem az a baj, hogy 25 évesen túl korán nősült meg és inkább nem volt még megérve rá. Raquelnek és neki is fontos lehetett/lehet a munkája, de egy nőnél 30 éves kora körül már szerintem előjön a gyerek téma, s talán ezen a téren nem egyezett a véleményük.
Én mindezek ellenére még mindig szurkolok nekik és amíg élek fogok is, mert szerintem szép pár voltak.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.