Louis Tomlinson szerez csajt barátjának
2013. április 15. 17:29
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
Ez kedves Louistól
2013. április 15. 17:33
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline |
TheDanush írta:
Hát pedig pont te nem voltál képes, egy épkézláb mondatot írni. Ha jobb hangod lenne, mint Harrynek, akkor már rég nem itt pampognál, ha nem sikert-sikerre halmoznál, de ez a baj a te fajtáddal, csak a szátok nagy..
Nahát igen,és még én vagok a rossz,mert leírtam a hozzászólásomat.
Tudom hogy nem nekem írtad, de ez így elég szánalmas, nem gondolod? Szegény címzett most biztosan „tökre depis lett”. „ha jobb lenne a hangod mint Harrynek” - egyrészt én sajnálom azokat az embereket akik „xfaktorosok” voltak, mert csak égetik magukat. Ráadásul, az egy tehetség kutató, olyan embereket „kutat fel” akik nem képesek önerőből érvénysülni, ki akarnak tűnni, kell a pénz nekik, sőtt, még ki is használják őket. A drága Harryd is egy ilyen ember, láss át a rózsaszín ködön. Még valami, ha azt hiszed Mr Stylesnak olyan jó hangja van akkor én akár Avril Lavigne is lehetnék ... mert neki van hangja!!! Szóval, te csak fogd be a szád, szivi, és tanulj meg épkézláb mondatokat produkálni!
Hát pedig pont te nem voltál képes, egy épkézláb mondatot írni. Ha jobb hangod lenne, mint Harrynek, akkor már rég nem itt pampognál, ha nem sikert-sikerre halmoznál, de ez a baj a te fajtáddal, csak a szátok nagy..
Tudom hogy nem nekem írtad, de ez így elég szánalmas, nem gondolod? Szegény címzett most biztosan „tökre depis lett”. „ha jobb lenne a hangod mint Harrynek” - egyrészt én sajnálom azokat az embereket akik „xfaktorosok” voltak, mert csak égetik magukat. Ráadásul, az egy tehetség kutató, olyan embereket „kutat fel” akik nem képesek önerőből érvénysülni, ki akarnak tűnni, kell a pénz nekik, sőtt, még ki is használják őket. A drága Harryd is egy ilyen ember, láss át a rózsaszín ködön. Még valami, ha azt hiszed Mr Stylesnak olyan jó hangja van akkor én akár Avril Lavigne is lehetnék ... mert neki van hangja!!! Szóval, te csak fogd be a szád, szivi, és tanulj meg épkézláb mondatokat produkálni!
2013. április 15. 17:55
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
de ari Louistól
2013. április 15. 18:08
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
Haha ez jó. olyan mint Barney és Tedd az Így jártam anyátokban <3
2013. április 15. 18:10
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (ElizaH @ 2013.04.15. 17:33)
TheDanush írta:
Nyugodtan szólj bele mások vitájába.. Igen a magyar X-Faktorban az emberek tényleg égetik magukat, de külföldön azért a színvonal nem alacsony. Én egy szóval se állítottam azt, hogy Harry nem használja ki a hírnév adta lehetőségeket, mert ki ne tenné? Előttem nincs semmiféle köd, csak mert rajongók valakiért, akiért egypáran nem vagytok oda? Nézz meg egy élő felvételt, ígérem nem leszel halláskárosult, sem pedig fogyatékos. (KATT) Tudom nem a legjobb hangú ember, de ért az énekléshez.
2013. április 15. 18:11
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline |
De rendes tőle! Nagyon ari
2013. április 15. 18:23
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
cuki h segítene neki <3 de én nme hiszem h Harrynek nme megy
2013. április 15. 18:28
Aranyos tőle <3 De Harry rá ér még .......VÁRNI RÁM!!!!!!!!!!!!!!!!:* :'DDD
2013. április 15. 18:34
Chie Emikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 200007 offline |
Ez nagyon kedves volt Louistól.
2013. április 15. 18:39
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Édes<3 Aranyos ahogy segíteni próbál:) Mondjuk nem értem mitől parázik,hisz' egy sexgod <3
2013. április 15. 18:51
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Én azt is hallottam már, hogy Hazz segített Liamnek a Danielle-s ügyben, még anno, az X-ben o.O Aztán lehet, hogy nem így van :'D Sok mindent hallottam, nem tudom melyik az igaz Amúgy nem értem a Göndörkét:3 Nem hiszem, hogy nem tudna felszedni a csajszit Na, mindegy! Louis drága segít neki, hisz' erre valók a barátok♥
2013. április 15. 19:01
Dorka123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 199310 offline |
na jó... akkor most álljon meg a menet! én olyanokat hallok nap mint nap, hogy Harry hozta össze Louist és Eleanort, meg Liam-et és Danielle-t, és hogy egy csomó lányt visz fel az éjjeli bulizáskor a lakosztályára (és gondolom nem társasozni xddd) most meg nem meri elkérni a számukat, meg ilyenek? akkor most mi is az igazság?
2013. április 15. 19:03
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
ari tőle, hogy segít neki
2013. április 15. 19:06
nagyon cuki
hmm... ezt amúgy furcsa hallani, hogy Hazz félénk nagyon érdekes... *khmm*
hmm... ezt amúgy furcsa hallani, hogy Hazz félénk nagyon érdekes... *khmm*
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.