Lindsay Lohan édesapja már nem hisz lánya felépülésében – talán ezért nem javul lánya állapota?
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan apja nem bízik lányában
2013. április 15. 17:01
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Reménykedjük benne hogy felépül.
2013. április 15. 17:09
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Én is abban reménykedek hogy minden a régi lesz
2013. április 15. 17:34
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szerintem fel fog épülni!!
2013. április 15. 17:36
A TMZ kamu , és Lindsay műveit meg nem az apjára kéne fogniuk...
2013. április 15. 17:44
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Én bízok benne
2013. április 15. 17:52
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
remélem végre felépül
2013. április 15. 17:57
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
Kedves, ő is hozzájárult ahhoz, hogy "elromlott" a lánya.... És erre ő mondja, hogy nem bízik a felépülésben.... Bár én se látok sok reményt, már ami Lindsay-t illeti. : P
2013. április 15. 18:00
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
ki bízik benne ??
2013. április 15. 18:35
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Attól még, hogy az apja nem bízik benne, még felépülhetnek, ha akarna. Ha tényleg igazán akarna. Ha az ember elveszti valaki bizalmát, főleg egy szülőét, azt nem lehet úgy helyre hozni, hogy 2-3 hónapig jókislány vagyok, aztán kezdem az egészet előről. Én is mélyponton voltam (persze nem olyan mélyen, mint Lindsay), de eléggé mélyre csúsztam önmagamhoz képest és senki nem hitt bennem. B*szt*tni mindenki tudott, segíteni egyik se. De egy idő után tényleg elhatároztam, hogy abba akarom hagyni az egészet, ismét olyan ember akarok lenni, aki rendes és megbízható. Senki nem hitt nekem, senki nem segített, egyedül csináltam az egészet. Másfél évembe telt, és nagyon megérte. Visszaszereztem a körülöttem lévők bizalmát. Ezzel a kis történettel pedig azt akartam mondani, hogy nem biztos hogy az apja tehet arról, hogy Lindsay nem javul, és az sem biztos, hogy egyszer Lindsay nem unja meg és TÉNYLEGESEN változtat az életén, méghozzá a jó irányba.
Ezt sose tudhatjuk előre. Lehet hogy ismét a régi lesz, de az is lehet, hogy már élete végéig olyan lesz, mint most. Majd meglátjuk mit hoz a jövő, én azért nem adom fel a reményt, hogy Lindsay egy nap ismét a régi lesz. És nyugodtan higgyétek azt, hogy bolond vagyok, amiért még hiszek ebben, mivel hogy "veszett ügy". Én amondó vagyok, hogy nincs veszett ügy, míg akad egy bolond is, aki küzd érte. Mellesleg, ahogy a mondás is tartja: a remény hal meg utoljára.
Ezt sose tudhatjuk előre. Lehet hogy ismét a régi lesz, de az is lehet, hogy már élete végéig olyan lesz, mint most. Majd meglátjuk mit hoz a jövő, én azért nem adom fel a reményt, hogy Lindsay egy nap ismét a régi lesz. És nyugodtan higgyétek azt, hogy bolond vagyok, amiért még hiszek ebben, mivel hogy "veszett ügy". Én amondó vagyok, hogy nincs veszett ügy, míg akad egy bolond is, aki küzd érte. Mellesleg, ahogy a mondás is tartja: a remény hal meg utoljára.
2013. április 15. 18:37
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Talán sikerül neki.
Azért drukkolok
Azért drukkolok
2013. április 15. 18:47
Nem tudom,hogy jó útra fog e térni,de ebben kellene őt segíteni,és nem csak az anyukájának,hanem az apjának is hinnie kellene benne,és így talán visszatér a régi Lindsay.(bár ez nem hiszem,hogy valóra fog válni)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.