Anne Frankra féltékeny egy belieber
2013. április 16. 19:33
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Van egy csomó idióta, buta ember a világon! Most mi lenne ha mindegyikről írnának egy cikket, hogy éppen milyen butaságot tett vagy mondott? A helyett, hogy lehülyézzük inkább el kéne neki magyarázni, hogy mi is az a holokauszt!
2013. április 16. 19:35
Azta... O.O
Erre komolyan nem tudok mit mondani!! Istenem, ezt nem hiszem el! Szegény Anne Frankra [nyugodjon békében] féltékeny??? Észnél van ez?? Könyörgöm, II. világháború. Félelem, rettegés. És szegény lány 15 évesen meghalt. Komolyan erre féltékeny? Az értelmi szint odaszexuál. Esküszöm, ez most szabályosan lesokkolt. Azt ajánlom neki, és a többi tudatlan embernek, hogy vegyen egy könyvet a kezébe, ami Anne-ről és a II. világháborúról szól. Sajnos Anne naplóját nem tudtam elolvasni, de a történetét ismerem. Ezért maximális tisztelet. [És így halkan megjegyzem, ma van a Holokauszt magyarországi emléknapja.]
Erre komolyan nem tudok mit mondani!! Istenem, ezt nem hiszem el! Szegény Anne Frankra [nyugodjon békében] féltékeny??? Észnél van ez?? Könyörgöm, II. világháború. Félelem, rettegés. És szegény lány 15 évesen meghalt. Komolyan erre féltékeny? Az értelmi szint odaszexuál. Esküszöm, ez most szabályosan lesokkolt. Azt ajánlom neki, és a többi tudatlan embernek, hogy vegyen egy könyvet a kezébe, ami Anne-ről és a II. világháborúról szól. Sajnos Anne naplóját nem tudtam elolvasni, de a történetét ismerem. Ezért maximális tisztelet. [És így halkan megjegyzem, ma van a Holokauszt magyarországi emléknapja.]
2013. április 16. 19:35
Candy, a bevezető fantasztikus, gratulálok! Teljesen jól leírtad az igazságot!
Ez a csaj meg idióta... tényleg, hova süllyednek még ezek a fanatikus belieberek? Remélem kapott egy büdös nagy atyai pofont, megérdemelné. Ez a csaj tutira nem tudja, ki is volt Anne Frank, ha ilyen kijelentéseket tesz.
Ez a csaj meg idióta... tényleg, hova süllyednek még ezek a fanatikus belieberek? Remélem kapott egy büdös nagy atyai pofont, megérdemelné. Ez a csaj tutira nem tudja, ki is volt Anne Frank, ha ilyen kijelentéseket tesz.
2013. április 16. 19:36
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Egyébként remélem egyszer elolvassa Anne életrajzát / naplóját és jól elszégyelli magát ez az ostoba kis libuska. (és akkor még kedvesen fogalmaztam)
Anne rengeteget szenvedett a koncentrációs táborokban. Először ugyan megúszta a gázkamrát, mivel késve érkezett meg, de aztán dolgoztatták egy csomót szegénykét sok társával együtt. Mindenféle betegségeket elkaptak ott, rühes lett, lesoványodott, teljesen kopasz volt... Aztán betegen szállították át végül abba a bizonyos táborba, ahol nem sokkal később kitört a tífusz-járvány és elvitte szerencsétlent... Ha még pár hetet kihúzott volna, megérhette volna, hogy a brit csapatok kiszabadítsák őket... Nyugodj békében drága Anne, és ne is figyelj ezekre az ostoba 21. századi kislányokra, akik bár annyi idősek, mint egykor te, amikor bujkálni kényszerültél, mégis sokkal érettebb voltál, s erre légy büszke. A naplód által örökké köztünk leszel és példát mutatsz emberségből, kitartásból, gyermeki tisztaságból és önzetlenségből.
Anne rengeteget szenvedett a koncentrációs táborokban. Először ugyan megúszta a gázkamrát, mivel késve érkezett meg, de aztán dolgoztatták egy csomót szegénykét sok társával együtt. Mindenféle betegségeket elkaptak ott, rühes lett, lesoványodott, teljesen kopasz volt... Aztán betegen szállították át végül abba a bizonyos táborba, ahol nem sokkal később kitört a tífusz-járvány és elvitte szerencsétlent... Ha még pár hetet kihúzott volna, megérhette volna, hogy a brit csapatok kiszabadítsák őket... Nyugodj békében drága Anne, és ne is figyelj ezekre az ostoba 21. századi kislányokra, akik bár annyi idősek, mint egykor te, amikor bujkálni kényszerültél, mégis sokkal érettebb voltál, s erre légy büszke. A naplód által örökké köztünk leszel és példát mutatsz emberségből, kitartásból, gyermeki tisztaságból és önzetlenségből.
9 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Alison Lerman,
CandUs,
Darkness,
irreplaceable.,
ViviOsztCshőő,
MadHatter,
Beckie,
Éowyn
2013. április 16. 19:36
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (Barbara 98 @ 2013.04.16. 19:33)
Van egy csomó idióta, buta ember a világon! Most mi lenne ha mindegyikről írnának egy cikket, hogy éppen milyen butaságot tett vagy mondott? A helyett, hogy lehülyézzük inkább el kéne neki magyarázni, hogy mi is az a holokauszt!
Én az ő korában már tisztában voltam vele, mert nem csak melegedni jártam az iskolába.
8 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Sally Sparrow,
Beyla,
Darkness,
Alison Lerman,
irreplaceable.,
ViviOsztCshőő,
MadHatter
2013. április 16. 19:38
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Erre egyszerűen nem tudok, mit írni. Nem győztem a homlokomat ráncolni az olvasás közben. Hogy süllyedhet valaki ennyire mélyre? Ez már nem nevetséges, ez szomorú, hogy léteznek ilyen emberek..
2013. április 16. 19:39
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Idiótábbnál-idiótább emberek vannak...És ezeknek a nagy része valamiért Bieber rajondó-mély tiszteletem a kivételek előtt(senkit sem akarok megsérteni).
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. április 16. 19:41
Én már 10 évesen tudtam mi a holokauszt most 13 leszek és ha felnövök az elnyomás, állat és erdőirtás, elitélés ellen akarok harcolni mellesleg belieber vagyok és directioner
2013. április 16. 19:42
Ez már fájt ! De most komolyan ,hogy lehet valaki ilyen idióta.Szegény Anne Frank(nyugodjon békében ).Ma pont az iskolánkban volt róla megemlékezés .És ,hogy lehet valaki féltékeny egy halott emberre.Erre mást nem lehet mondani csak azt ,hogy hülye!
2 felhasználónak tetszik:
Darkness,
ViviOsztCshőő
2013. április 16. 19:45
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Képzelődők? Jó, tudom, hogy nem valami intelligensek (akinek nem inge, ne vegye magára), de ez... annyira irigykedik rá? Miért? Szegény lány annyit szenvedett életében, aztán fiatalon hunyt el, és irigykedik rá... Nincs benne semmi tisztelet? Ez már nem ostobaság, ilyen alacsony intelligencia szintre már nincs is szó!
Nem állok az útjába, ha dühében halálra vágyik...én szóltam előre, szóltam, hogy ez lesz a vége, sok agy mosott, elvakult, idióta kisgyerek... AGE OF GROSS!
Meddig kell ezt még tűrni?!
Nyugodj békében Anne... fiatal volt, de sokkal intelligensebb, mint a mai tizenévesek többsége.
Nem állok az útjába, ha dühében halálra vágyik...én szóltam előre, szóltam, hogy ez lesz a vége, sok agy mosott, elvakult, idióta kisgyerek... AGE OF GROSS!
Meddig kell ezt még tűrni?!
Nyugodj békében Anne... fiatal volt, de sokkal intelligensebb, mint a mai tizenévesek többsége.
2013. április 16. 19:46
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
fú de hülye ez a csaj....Anne híres volt ... nem ismeri a googlet? meg am ez a Khloe mé lenne nagy szám... -.- vannak ilyenek am meg RENGETEGEN írnak Justinnak MINDEN NAP a twitteren és mégse válaszol ..naés?? ez van -.-
2013. április 16. 19:47
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a hülyeség már néha fáj!!
Darkness
2013. április 16. 19:51
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Jól van, ez annyira feldühített. Ma töri órán a holokauszt miatt mi is megemlékeztünk...borzalmas, amit a tanár elmesélt az ottani körülményekről, amit a zsidók átéltek.
Én mondom ,hogy ezek a kis csitrik éljenek át hasonló élményeket is azután beszéljenek.
Most mindenki éli a nyugalmas mindennapjait pedig, ha egy kicsit visszaemlékeznénk rájöhetünk ,hogy a világháború az egész világnak pokol volt. Ezeknek egyáltalán tanítanak történelmet?
Én mondom ,hogy ezek a kis csitrik éljenek át hasonló élményeket is azután beszéljenek.
Most mindenki éli a nyugalmas mindennapjait pedig, ha egy kicsit visszaemlékeznénk rájöhetünk ,hogy a világháború az egész világnak pokol volt. Ezeknek egyáltalán tanítanak történelmet?
2013. április 16. 19:52
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline |
Úristen ._." Fogalma sincs róla mennyit szenvedethetett Annie,és egy kicsit sem tisztel egy halott embert!-.-" Szánalmas,olyan mint a drága imádottja! -.-"
Darkness
2013. április 16. 19:53
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nekem sem írnak sűrűn vissza a sztárok Twitteren. Sőt, az a ritka ha visszaírnak, mivel naponta RENGETEG twitt érkezik a fiókjára. Akkor most Nekem is meg kéne ölnöm Magam, vagy kárt tenni Magamban? :S Nagy az Isten állatkertje. Az meg hogy egy már nem élő személyre féltékeny valaki az meg már nagyon ciki. Szerintem az sem tudja az a csitri hogy egyáltalán mi az a Holokaust, mert ha tudná akkor másképp látná a dolgokat, és megértené miért is érdemel tiszteletet.
7 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Alison Lerman,
ViviOsztCshőő,
irreplaceable.,
Beyla,
MadHatter,
Beba13
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.