Néhány sztár talán nem ismeri a megbánást vagy a bűntudatot, mások tiszteletet tanulhatnának – íme, kilenc sztár a Star magazin legutóbbi listájáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kilenc sztár a leggyűlöltebbek listájáról
2013. április 18. 15:00
ezen azért szakadtam , Taylor Swift-mindenki barátnője.
2013. április 18. 15:03
Pontosan bíbörnek már a csapból folyik a "dalai",mikor semmi tehetsége...
Taylor "mindenki barátnője" ez tetszik.
Anne-t nem tudom miért tették fel a listára:azért mert nem bulizik?Ez nevetséges.
Taylor "mindenki barátnője" ez tetszik.
Anne-t nem tudom miért tették fel a listára:azért mert nem bulizik?Ez nevetséges.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A lista egész korrekt, mert a 80%-ától jó magam is gutaütést kapok, ám mégis vannak rajta olyan hírességek, akik szerintem nem érdemlik meg ezt a címletet. Miss Hathaway mi a jó rákot keres itt? Azért, mert normális életet él? Egyszerűen megdöbbentő. Habár JLO-t annyira nem komálom, de azért gyűlölni valakit, mert jól megy a szekere... Bár nem tudom, hogy mi alapján állították össze a listát, de valahol úgy érzem, hogy néhány hírességet megrágalmaztak.
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nem értem,hogy Jennifer Lopez és Anne Hathaway mit keres ezen a listán.Jómlehet,hogy J.LO-nak a stílusa nem tetszik sokaknak,de akkor is vannak nála sokkal rosszabbak,akiknek sokkal inkább helye lenne ezen a listán.De az is lehet tényleg,hogy csak azért kerültek fel a listára,mert szépek és sikeresek,és ezért nyílván sok irígyük is van.
Kristen Stewarttal és Taylor Swifttel én is egyetértek,őket én se bírom.Gyűlölni nem gyűlölöm őket,ez azért túl erős,csak nem szeretem őket.
Kristen Stewarttal és Taylor Swifttel én is egyetértek,őket én se bírom.Gyűlölni nem gyűlölöm őket,ez azért túl erős,csak nem szeretem őket.
2013. április 18. 15:04
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline |
Nálam fogalmam sincs, hogy miért, de Taylor az első. Nem tehetek róla, nem szimpatikus A többiekkel alapvetően semmi bajom nincsen. Viszont Bieber meglepett, hogy nem az első.
2013. április 18. 15:05
ez röhej "Taylor Swift – mindenki barátnője" xddd
2013. április 18. 15:08
Anne Hathaway nem értem miért került az irritatívak kategóriájába, gyönyörű és tehetséges színésznő, aki sohasem ripacskodik.
2013. április 18. 15:08
Ez rohadt agy hülyeség. Ezek mind magándolgok,nem értem kinek mi köze hozzá. -.-"
2013. április 18. 15:10
Azt azért erősen kétlem, hogy Madonna azért tartozik a "leggyűlöltebb" sztárok közé, mert 1x közszemmé tette a jobb mellét. Szerintem sokkal inkább az piszkálja sokak csőrét, hogy a manstreamben szólóelőadók közül, még soha senki nem emeltek ennyire piedesztálra. Övé volt 2012 legsikeresebb, legjövedelmezőbb turnéja, ő mindenidők legsikeresebb női előadója és ez ellen nem lehet mit tenni. That's All. Az a gusztustalan zsírbödön Perez Hilton és "wannabe" babája és annak little brainlessei' gerjesztik a feszültséget.
2013. április 18. 15:10
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
ez szerintem hülyeség, mindenki döntse el magának hogy kit utál és kit nem :/
2013. április 18. 15:15
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát teljesen megérdemelték szerintem.:D
2013. április 18. 15:16
Az én listámon Demi Lovato is rajta van, egyszerűen, csak a létézéséért.
De Taylor az 1. nálam, és Kristen van rajta még meg Gwen. A többi "indok" úgy ahogy van hülyeség ! Főleg Anne meg J.Lo !
De Taylor az 1. nálam, és Kristen van rajta még meg Gwen. A többi "indok" úgy ahogy van hülyeség ! Főleg Anne meg J.Lo !
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.