Starity

Kilenc sztár a leggyűlöltebbek listájáról

19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 23. 19:46 #281
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nicol05 @ 2013.04.23. 06:28)
Milyen ENNEK? Van nevem is. Majd ha én is mondom azt, akkor te is. Nem fenyegetés nyugi. És még ti mondjátok az intelligens beszédet. Nem kutya vagyok, hogy ennek. Biztos a barátaidnak is ezt mondod. 'Ennek, ez, stb.' 
Ha unalmas, akkor miért tartotok itt?! Ha annyira "hülyének" állítotok be minket, akkor miért foglalkoztok velünk? De figyelj mi megtudjuk tenni. Veletek ellentétben. 
És képzeld, a facebook engem tök nem érdekel. Nem a gép előtt szoktam ülni és várni kibe köthetek bele. Mint egyesek. Nem internetes szájkarate. 
Nem is ismersz, de azért még állítod, hogy nyuszi vagyok élőben. 
Hát mit mondjak. Élőben is nyugodtan lehet jönni, nem félek. Akik ismernek azok tudják, hogy akkor is nagy a szám, nem csak a monitor mögül. 
Ja, és még én írom ugyanazt. Szájkarate, ez hülye, ennek mondhatod... Sorolhatnám. 
Megnyugtatlak titeket, hogy nem itt éljük ki magunkat. Mivel mi alig vagyunk fent, mert csak szaggatottan szólunk ide. De ti meg még este 10-kor is itt vagytok és írogattok nekünk.

Ezt én is mondhatnám,hogy nagy a szám wink.gif
És te meg mikor írtál ide?6:28 Akkor te mit csinálsz?Ide írogatsz
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Larive, Charlotte Benning
2013. április 23. 20:00 #282
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.23. 19:46)
Ezt én is mondhatnám,hogy nagy a szám  wink.gif 
És te meg mikor írtál ide?6:28 Akkor te mit csinálsz?Ide írogatsz

Áh, bazze, számon kér minket, hogy miért firkálunk ide este kilenc és tizenegy között.XD Eskü, mintha a CSI-ban lennék az egyik gyanúsított, ne már!XD Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mikor írogat ide egyébként. Én is akkor jövök fel, amikor időm van, bár múltkor szintén egy pattogó ostoba liba állította azt, hogy nekem ez a fórum az életem. Nézek olyan WTF?! tekintettel, hogy ez most szórakozik velem? Biztos időmilliomos vagyok, mert reggel hatkor kelek, és sokszor este öt előtt nem érek haza, kivéve, ha gyakorlaton vagyok, de kórházi meló után, van a francnak kedve feljönni, akkor általában aludni szoktam, hétvégén meg a párommal vagyok, ha tudok. Mindenesetre, amiért fent vagyok esténként, egyesek már egyenesen kockának neveznek, pedig még a Mass Effect 3-at se toltam végig, és játszok vele 2012 nyár vége óta.XD Röhej, hogy kislányok kérnek számon minket arról, hogy mikor mennyit gépezgetünk. Hagyjuk már, komolyan!XD
2 felhasználónak tetszik: Larive, Charlotte Benning
2013. április 23. 20:03 #283
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.04.23. 20:00)
Áh, bazze, számon kér minket, hogy miért firkálunk ide este kilenc és tizenegy között.XD Eskü, mintha a CSI-ban lennék az egyik gyanúsított, ne már!XD Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mikor írogat ide egyébként. Én is akkor jövök fel, amikor időm van, bár múltkor szintén egy pattogó ostoba liba állította azt, hogy nekem ez a fórum az életem. Nézek olyan WTF?! tekintettel, hogy ez most szórakozik velem? Biztos időmilliomos vagyok, mert reggel hatkor kelek, és sokszor este öt előtt nem érek haza, kivéve, ha gyakorlaton vagyok, de kórházi meló után, van a francnak kedve feljönni, akkor általában aludni szoktam, hétvégén meg a párommal vagyok, ha tudok. Mindenesetre, amiért fent vagyok esténként, egyesek már egyenesen kockának neveznek, pedig még a Mass Effect 3-at se toltam végig, és játszok vele 2012 nyár vége óta.XD Röhej, hogy kislányok kérnek számon minket arról, hogy mikor mennyit gépezgetünk. Hagyjuk már, komolyan!XD

Én majd szeptembertől nem 6:15-kor kelek föl hanem korábban,nem 13:30-kor érek haza hanem később,mert új suliba fogok járni,így nem fogok gyakran feljönni esetleg csak hétvégén.De azért már ne írja elő,hogy mikor írogatunk dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. április 23. 20:17 #284
- törölt felhasználó -    
Kristen18 egyet értek Kristennel kapcs-ban!
2013. április 23. 20:18 #285
- törölt felhasználó -    
nem értem taylort miért.
2013. április 23. 20:32 #286
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Gwyneth amit csinált az nem jó tényleg. De biztos változtatott rajta.
2013. április 24. 14:12 #287
- törölt felhasználó -    
Háát sztem mind1ik a legeslegbénább,bár talán Jenniferé elég jó lenne,ha felül nem lenne az a melltartó szerűség vagy mi a sza*r biggrin.gif
2013. április 24. 14:13 #288
- törölt felhasználó -    
Tayloron nem lepődtem meg !
2013. április 24. 14:14 #289
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.04.23. 20:00)

Na, ebből látszik, hogy valszeg ő állandóan azt nézi, mikor írunk, és mit. Aztán kell neki egy egész éjszaka, mire kigondolja, mivel is "vágjon" vissza. Mellesleg, szerintem egy időre jegelték a leányt, mert tegnap reggel óta nem látom sehol. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. április 24. 16:25 #290
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nicol05 @ 2013.04.24. 16:21)
Charlotte Benning Mi van örül a pofád? xdd Tudod "Okos enged, szamár szenved". Legalább bennem van annyi, hogy szarok rátok, és valahol befejezem. Intelligens emberek!! xdd Viccesek vagytok. Csak hogy tudjátok nem csak szerintem, hanem az egész osztály szerint, mert nem tehetek róla, hogy a nevetőgörcs jött rám, amikor ez jött szóba, hogy milyen kemények vagytok.xdd És megkérdezte mindenki, hogy min nevetek/ nevetünk. Mert akik ideírtak, azok az igazi bnőim. Még a tanár is kinevetett titeket. Nyelvtan és irodalom tanár. :DDD Nevetségesek. xd És nyugi nem kell egy éjszaka a visszavágáshoz, csak nem vagyok éjjeli bagoly se, hogy itt tudok ülni. Mert vannak kötelességeim. Csak úgy mellesleg, hogy mondtátok, hogy 6:28-kor írtam, képzeljétek 5-kor fent voltam már, mert átnéztem a tanulni valókat. És azután ide férhettem. De miért is írom le? Én legalább nem várok arra, hogy mikor ír vissza, hogy utána idegesíteni akarjam a válaszommal. Hát TÉVEDTÉL! Röhejes vagy, csak hogy tudd! Két napja szakadok a nevetéstől rajtatok. xdd biggrin.gifD De nem csak én!!! biggrin.gif

Azért szomorú,hogy a a nyelvtan tanárod is nevet ránk,mert inkább egy rhadt 1-est kéne adni neked.Te,hogy beszélsz velünk?Csúnyán.Szólj valakinek,hogy mossák ki a szádat wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning
2013. április 24. 16:31 #291
szabka98
szabka98

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét ;) ♥
Hozzászólás: 598
Csatolások: 0
Azonosító: 198639
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.24. 16:25)
Azért szomorú,hogy a a nyelvtan tanárod is nevet ránk,mert inkább egy rhadt 1-est kéne adni neked.Te,hogy beszélsz velünk?Csúnyán.Szólj valakinek,hogy mossák ki a szádat  wink.gif

Köszönjük Emese,majd értesítjuk smileeee.gif
2013. április 24. 16:33 #292
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.24. 16:31)
Köszönjük Emese,majd értesítjuk  smileeee.gif

Nagyon vicces,és tudd,hogy nem vagyok Emese! dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 24. 16:33 #293
szabka98
szabka98

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét ;) ♥
Hozzászólás: 598
Csatolások: 0
Azonosító: 198639
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.24. 14:14)
Na, ebből látszik, hogy valszeg ő állandóan azt nézi, mikor írunk, és mit. Aztán kell neki egy egész éjszaka, mire kigondolja, mivel is "vágjon" vissza. Mellesleg, szerintem egy időre jegelték a leányt, mert tegnap reggel óta nem látom sehol.  biggrin.gif

Tudod valakinek iskolába is kell járnia,hogy többre vigye az életben,mint egyesek! thumbsup.gif
2013. április 24. 16:34 #294
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.24. 16:25)
Azért szomorú,hogy a a nyelvtan tanárod is nevet ránk,mert inkább egy rhadt 1-est kéne adni neked.Te,hogy beszélsz velünk?Csúnyán.Szólj valakinek,hogy mossák ki a szádat  wink.gif

Látszik, hogy szarik ránk. biggrin.gif
2013. április 24. 16:36 #295
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.24. 16:33)
Tudod valakinek iskolába is kell járnia,hogy többre vigye az életben,mint egyesek! thumbsup.gif

Akkor ajánlom, járj néha az iskolába is, ne csak mellé, kislányom. _nevet.gif
2013. április 24. 16:36 #296
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.24. 16:33)
Nagyon vicces,és tudd,hogy nem vagyok Emese!  dry.gif

Nem baj, kaptál új nevet. Örülj neki. biggrin.gif
2013. április 24. 16:41 #297
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.24. 16:40)
Ha mégegyszer azt mondod,h "KISLÁNYOM" ki tépem a nyelved,és ne akard tudni,h milyen úton kerül vissza a szádba! thumbsup.gif 

Kislányom. Na, gyere, tépd ki a nyelvem, ne csak a monitor mögül legyél nagykislány. thumbsup.gif biggrin.gif
2013. április 24. 16:43 #298
- törölt felhasználó -    
Ez kezd uncsi lenni. Pár napja még ütősebbek voltak a kis mazsolák. Ezen már nevetni sem lehet sajnos. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. április 24. 16:43 #299
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabka98 @ 2013.04.24. 16:35)
Nehogy a gatyátdba csinálj,nincs nálunk pelenka thumbsup.gif

"gatyátdba" helyesírás 1-es rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. április 24. 16:44 #300
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.24. 16:36)
Nem baj, kaptál új nevet. Örülj neki.  biggrin.gif

Örülök is laugh.gif
19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!