Pete Wentz imád apa lenni
2013. április 19. 15:33
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Jó apa lehet!
2013. április 19. 15:54
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
nagyon aranyos apa lehet
2013. április 19. 16:01
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Pete biztos jó apa
2013. április 19. 16:34
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
biztos nagyon jó apa
2013. április 19. 16:54
Megpróbálok objektíven ítélkezni Pete-ről, ami nálam nagy dolog, de valószínűleg nem fog sikerülni, úgyhogy ne szúrjon le, aki szerint nem vagy objektív. Mindig mosolyra húzódik a szám, amikor róla, vagy a négy FOB-S srác valamelyikéről olvasok híreket. Akárki is olvassa a cikket, legyen az FOB fan vagy sem, és legyen Pete imádó, vagy ne adj' Isten utáló, de azt el kell ismernie, hogy Pete minden szempontból felnőtt. Már nem az a kis hülyegyerek (mert sokan így hávták) akit évekkel ezelőtt láttunk a színpadon, és aki minden ökörségben benne volt. Itt van már 33 éves, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy öreg, sőt még nagyon is az élete előtt áll. mikor először olvastam róla és Ashlee-ről valamint, hogy Ash terhes lett tőle, azt hittem, hogy ott hagyja a csajjal a babát, és ő meg megy és 'soha viszont nem látásra'. Tudom jól, hogy többek között a koncertek miatt sem tud annyit lenni a fiúval, és Ash-el sem tudott annyit foglalkozni, de ez benne van egy rocksztár életében, ha tetszik ha nem. Azt minden esetre nagyon sajnálom, hogy nem végleges boldogságot talált Ashlee-vel, de ha nem voltak boldogok, akkor kár lett volna erőltetni a dolgot. Akkor még tényleg fiatal volt, talán túlságosan is, de igenis megállta a helyét férjként és apaként is. Imádom azokat a képeket nézegetni, amin ő és Bronx van, annyira látszik a képeken, hogy teljesen oda van a fiáért, és ahogy írta is számára ő az első és a legfontosabb. Azzal pedig kimondhatatlanul levett a lábamról, amit a fia jövőjéről mondott. Nagyon sok jó szülő, főleg a híresek közül bizony belerohan abba a hibába, hogy az ő saját útján akarja a gyereket is végigvezetni, és nem hagyja, hogy a kisember felfedezze, hogy mi is érdekli valójában, és így utálja meg az egést felnőttkorát. Ebben teljesen igaza van. Szó se róla, tényleg rengeteg dolgon van túl Pete is, ahhoz képest, hogy még csak 33, és még az élet is előtte van, de büszke lehet magára. Én minden esetre az vagyok rá! Csak úgy tovább.
2013. április 19. 17:12
Idézet (BlondieGirl @ 2013.04.19. 16:54)
Megpróbálok objektíven ítélkezni Pete-ről, ami nálam nagy dolog, de valószínűleg nem fog sikerülni, úgyhogy ne szúrjon le, aki szerint nem vagy objektív. Mindig mosolyra húzódik a szám, amikor róla, vagy a négy FOB-S srác valamelyikéről olvasok híreket. Akárki is olvassa a cikket, legyen az FOB fan vagy sem, és legyen Pete imádó, vagy ne adj' Isten utáló, de azt el kell ismernie, hogy Pete minden szempontból felnőtt. Már nem az a kis hülyegyerek (mert sokan így hávták) akit évekkel ezelőtt láttunk a színpadon, és aki minden ökörségben benne volt. Itt van már 33 éves, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy öreg, sőt még nagyon is az élete előtt áll. mikor először olvastam róla és Ashlee-ről valamint, hogy Ash terhes lett tőle, azt hittem, hogy ott hagyja a csajjal a babát, és ő meg megy és 'soha viszont nem látásra'. Tudom jól, hogy többek között a koncertek miatt sem tud annyit lenni a fiúval, és Ash-el sem tudott annyit foglalkozni, de ez benne van egy rocksztár életében, ha tetszik ha nem. Azt minden esetre nagyon sajnálom, hogy nem végleges boldogságot talált Ashlee-vel, de ha nem voltak boldogok, akkor kár lett volna erőltetni a dolgot. Akkor még tényleg fiatal volt, talán túlságosan is, de igenis megállta a helyét férjként és apaként is. Imádom azokat a képeket nézegetni, amin ő és Bronx van, annyira látszik a képeken, hogy teljesen oda van a fiáért, és ahogy írta is számára ő az első és a legfontosabb. Azzal pedig kimondhatatlanul levett a lábamról, amit a fia jövőjéről mondott. Nagyon sok jó szülő, főleg a híresek közül bizony belerohan abba a hibába, hogy az ő saját útján akarja a gyereket is végigvezetni, és nem hagyja, hogy a kisember felfedezze, hogy mi is érdekli valójában, és így utálja meg az egést felnőttkorát. Ebben teljesen igaza van. Szó se róla, tényleg rengeteg dolgon van túl Pete is, ahhoz képest, hogy még csak 33, és még az élet is előtte van, de büszke lehet magára. Én minden esetre az vagyok rá! Csak úgy tovább.
Teljesen egyetértek veled és én is büszke vagyok Pete-re
2013. május 03. 22:10
Dóriiiiiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 193596 offline |
Pete <333333333333333333 Imádlak D )
2013. december 02. 17:53
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Nagyon aranyos!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.