Starity

Pete Wentz imád apa lenni

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 19. 15:33 #21
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Jó apa lehet!smileeee.gif
2013. április 19. 15:54 #22
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
nagyon aranyos apa lehet biggrin.gif
2013. április 19. 16:01 #23
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Pete biztos jó apa smileeee.gif
2013. április 19. 16:34 #24
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5018
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
biztos nagyon jó apa smileeee.gif
2013. április 19. 16:54 #25
- törölt felhasználó -    
Megpróbálok objektíven ítélkezni Pete-ről, ami nálam nagy dolog, de valószínűleg nem fog sikerülni, úgyhogy ne szúrjon le, aki szerint nem vagy objektív. Mindig mosolyra húzódik a szám, amikor róla, vagy a négy FOB-S srác valamelyikéről olvasok híreket. Akárki is olvassa a cikket, legyen az FOB fan vagy sem, és legyen Pete imádó, vagy ne adj' Isten utáló, de azt el kell ismernie, hogy Pete minden szempontból felnőtt. Már nem az a kis hülyegyerek (mert sokan így hávták) akit évekkel ezelőtt láttunk a színpadon, és aki minden ökörségben benne volt. Itt van már 33 éves, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy öreg, sőt még nagyon is az élete előtt áll. mikor először olvastam róla és Ashlee-ről valamint, hogy Ash terhes lett tőle, azt hittem, hogy ott hagyja a csajjal a babát, és ő meg megy és 'soha viszont nem látásra'. Tudom jól, hogy többek között a koncertek miatt sem tud annyit lenni a fiúval, és Ash-el sem tudott annyit foglalkozni, de ez benne van egy rocksztár életében, ha tetszik ha nem. Azt minden esetre nagyon sajnálom, hogy nem végleges boldogságot talált Ashlee-vel, de ha nem voltak boldogok, akkor kár lett volna erőltetni a dolgot. Akkor még tényleg fiatal volt, talán túlságosan is, de igenis megállta a helyét férjként és apaként is. Imádom azokat a képeket nézegetni, amin ő és Bronx van, annyira látszik a képeken, hogy teljesen oda van a fiáért, és ahogy írta is számára ő az első és a legfontosabb. Azzal pedig kimondhatatlanul levett a lábamról, amit a fia jövőjéről mondott. Nagyon sok jó szülő, főleg a híresek közül bizony belerohan abba a hibába, hogy az ő saját útján akarja a gyereket is végigvezetni, és nem hagyja, hogy a kisember felfedezze, hogy mi is érdekli valójában, és így utálja meg az egést felnőttkorát. Ebben teljesen igaza van. Szó se róla, tényleg rengeteg dolgon van túl Pete is, ahhoz képest, hogy még csak 33, és még az élet is előtte van, de büszke lehet magára. Én minden esetre az vagyok rá! Csak úgy tovább. heart.gif
2013. április 19. 17:12 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (BlondieGirl @ 2013.04.19. 16:54)
Megpróbálok objektíven ítélkezni Pete-ről, ami nálam nagy dolog, de valószínűleg nem fog sikerülni, úgyhogy ne szúrjon le, aki szerint nem vagy objektív. Mindig mosolyra húzódik a szám, amikor róla, vagy a négy FOB-S srác valamelyikéről olvasok híreket. Akárki is olvassa a cikket, legyen az FOB fan vagy sem, és legyen Pete imádó, vagy ne adj' Isten utáló, de azt el kell ismernie, hogy Pete minden szempontból felnőtt. Már nem az a kis hülyegyerek (mert sokan így hávták) akit évekkel ezelőtt láttunk a színpadon, és aki minden ökörségben benne volt. Itt van már 33 éves, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy öreg, sőt még nagyon is az élete előtt áll. mikor először olvastam róla és Ashlee-ről valamint, hogy Ash terhes lett tőle, azt hittem, hogy ott hagyja a csajjal a babát, és ő meg megy és 'soha viszont nem látásra'. Tudom jól, hogy többek között a koncertek miatt sem tud annyit lenni a fiúval, és Ash-el sem tudott annyit foglalkozni, de ez benne van egy rocksztár életében, ha tetszik ha nem. Azt minden esetre nagyon sajnálom, hogy nem végleges boldogságot talált Ashlee-vel, de ha nem voltak boldogok, akkor kár lett volna erőltetni a dolgot. Akkor még tényleg fiatal volt, talán túlságosan is, de igenis megállta a helyét férjként és apaként is. Imádom azokat a képeket nézegetni, amin ő és Bronx van, annyira látszik a képeken, hogy teljesen oda van a fiáért, és ahogy írta is számára ő az első és a legfontosabb. Azzal pedig kimondhatatlanul levett a lábamról, amit a fia jövőjéről mondott. Nagyon sok jó szülő, főleg a híresek közül bizony belerohan abba a hibába, hogy az ő saját útján akarja a gyereket is végigvezetni, és nem hagyja, hogy a kisember felfedezze, hogy mi is érdekli valójában, és így utálja meg az egést felnőttkorát. Ebben teljesen igaza van. Szó se róla, tényleg rengeteg dolgon van túl Pete is, ahhoz képest, hogy még csak 33, és még az élet is előtte van, de büszke lehet magára. Én minden esetre az vagyok rá! Csak úgy tovább. heart.gif

Teljesen egyetértek veled és én is büszke vagyok Pete-re heart.gif
2013. április 19. 19:21 #27
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Nagyon jó apa, én se lennék rosszul, ha Ő lenne az apukám. rohog.gif
2013. április 19. 21:00 #28
Adrius
Adrius
visszatérő vendég

StátuszPiensa, cree, suena y atrévete
Hozzászólás: 167
Csatolások: 76
Azonosító: 188655
dearanyos már Pete biggrin.gif
2013. április 19. 21:12 #29
Nikky888
Nikky888
visszatérő vendég
Hozzászólás: 159
Csatolások: 0
Azonosító: 141601
Nagyon jó apának tűnik smileeee.gif
2013. április 19. 21:57 #30
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Imádom az ilyen pasikat, akik szeretik a családjukat!: )
2013. május 03. 22:10 #31
Dóriiiiiiiiiiii
Dóriiiiiiiiiiii
új tag
Hozzászólás: 85
Csatolások: 0
Azonosító: 193596
Pete <333333333333333333 Imádlak biggrin.gifD smileeee.gif)
2013. augusztus 03. 09:15 #32
- törölt felhasználó -    
Imádom Pete-et!!!!!!!!!!!
2013. augusztus 03. 09:17 #33
- törölt felhasználó -    
De biztos hogy jó apa lehet!
2013. december 02. 17:53 #34
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Nagyon aranyos! heart.gif smileeee.gif
2014. május 24. 19:25 #35
e.maros
e.maros

Státusz“Turn over a new leaf, fuck it turn over the whole tree.” ― Pete Wentz ♥
Hozzászólás: 572
Csatolások: 4
Azonosító: 223452
Aranyos kislány, bár én még mindig azt mondom, hogy Pete életem szerelme *-* wub.gif
Legszívesebben kinyírnám a barátnőjét... furesz.gif grrr.gif monkey.gif
Juhúúúú.. biggrin.gif hullam.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok