Megjelent a This Is Us hivatalos plakátja
2013. április 19. 19:34
Oké Látom, nagyon szereted
De ez tényleg nem ellened irányul! Nincs veled semmi bajom, csak igazságtalannak tartom, h ennyi 1D cikk megjelenik, másokról meg tényleg semmi.
De ez tényleg nem ellened irányul! Nincs veled semmi bajom, csak igazságtalannak tartom, h ennyi 1D cikk megjelenik, másokról meg tényleg semmi.
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.19. 19:18)
Megígérem neked, hogy más filmekről is fogok írni, ha találok forrást Arra pedig számíthatsz, hogy amint kijönnek Benicio Del Toro filmjei, azonnal megtudod tőlem.
2013. április 19. 19:36
de jó lett már nagyon nagyon várom a filmet:DDD<33
2013. április 19. 19:36
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Az a legrosszabb ebben az egész filmes hercehurcában, hogyha a legpocsékabb film is lesz(ami eléggé valószínű...), akkor is nagy sikere lesz, a sok rajongó miatt. Igazságtalanság.
2013. április 19. 19:37
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.04.19. 19:34)
Oké Látom, nagyon szereted
Tudom, hogy nem ellenem irányult, ne aggódj.
De csak arról tudok írni, akiről találok valamit. Sajnos "egyesekről" minden egyes nap van cikk, másokról meg max havonta 1-2.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Fan-ily6889
2013. április 19. 19:39
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
Nagyon cuki lett! Az fix,hogy megnézem a filmet!
2013. április 19. 19:42
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
De jó!Tuti,hogy megnézem
2013. április 19. 19:43
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.19. 19:37)
Tudom, hogy nem ellenem irányult, ne aggódj.
De csak arról tudok írni, akiről találok valamit. Sajnos "egyesekről" minden egyes nap van cikk, másokról meg max havonta 1-2.
Ó, hát ezek a kis felmarketingolt sdhsadhsdh-k mindenhol ott vannak, Őket tolják az ember arcába lépten nyomon. Amúgy tényleg copy a cím, és mégsem... Hiszen MJ esetében a 'This is it' annyit jelent, hogy ennyi volt. Az 1D esetében meg a 'This is us' Ezek vagyunk Mi. Furmányos ez az angol nyelv... Amúgy nem értem miért kellett nekik ilyen film, hisz még csak két éve ténykednek. A legendákról kellene forgatni ilyen filmet, mint pl. az AC/DC, Led Zeppelin, The Doors, stb. Tudom, sokakról készült ilyen film, de Őket legalább nem lehet megunni.
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Fan-ily6889
2013. április 19. 19:54
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Már alig várom a 29.-ét :') Jesus. Tuti tele lesz a mozi (főleg, ugye az angliai velem az élen *-*), meg minden oldal ezzel az egésszel.
Mondjuk, annyit még el kell mondanom, hogy tényleg szinte minden lépésükről van egy-egy cikk írva. És én tényleg nem a cikk(ek) íróját (íróijait) szeretném ezzel megbántani, se semmi ilyen, csak hát... ez most kikívánkozott. Mert oké, hogy szeretem Őket, és azért jó, hogy itt is találkozom pár cikkel, de az, mikor naponta megjelenik minimum 2-3... néha kicsit rémisztő (?! ) Meg, aki érdeklődik a srácok után, az úgy is tudja mi, merre, hány óra tehát...
Mondjuk, annyit még el kell mondanom, hogy tényleg szinte minden lépésükről van egy-egy cikk írva. És én tényleg nem a cikk(ek) íróját (íróijait) szeretném ezzel megbántani, se semmi ilyen, csak hát... ez most kikívánkozott. Mert oké, hogy szeretem Őket, és azért jó, hogy itt is találkozom pár cikkel, de az, mikor naponta megjelenik minimum 2-3... néha kicsit rémisztő (?! ) Meg, aki érdeklődik a srácok után, az úgy is tudja mi, merre, hány óra tehát...
2013. április 19. 20:01
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan cukik rajta (nem mintha máshol nem lennének)!Alig várom az augusztust (csak legyen már nyár)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. április 19. 20:10
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MÁR ALIG VÁROM *-* <333333
2013. április 19. 20:16
Nem fogom megnézni,mert nem szertem ezt a bandád,de a plakátja tetszik.
2013. április 19. 20:21
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Hm, érdekes, de valahogy nekem is az első zárójeles mondaton akadt meg a tekintetem... I'm sorry. El tudom képzelni, hogy most a sok direkció hirtelen magához nyúl (már elnézést), és visítva szaladgál a szobában, "juhééé!" kiáltásokkal vegyítve.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.