IMDB
magyar bemutató: 2015. május
amerikai bemutató: 2015. május1.
műfaj: akció, kaland, sci-fi
rendező: Joss Whedon
író:Joss Whedon
főszereplők: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgĺrd, Samuel L. Jackson
gyártó studió: Walt Disney Pictures, Marvel Studios
Avengers 2: Age of Ultron / Bosszúállók: Ultron Kora (2015)
2013. április 20. 14:02
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
18 felhasználónak tetszik:
Bettyke94,
BunnyGirl,
Charlotte Benning,
House Of Wax,
SmileyZ,
bitchina,
Lilimooo,
FruzShina.,
baisée,
Adrianna,
sMokEe.cLouD,
Lady Suzy,
Genevieve,
CandUs,
bitchina,
Lil98,
Szandi0820,
Angel
2013. június 30. 21:15
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (Bettyke94 @ 2013.06.30. 18:59)
A legutóbbi információk szerint Tom Hiddleston (Loki) már nem lesz része a folytatásnak...
Nagyon szomorú voltam, mikor meghallottam. Én szeretem Lokit, és Tom nagyon jól hozta a figurát.
2013. július 02. 10:54
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (B.Sziszkó @ 2013.07.02. 01:22)
váróóós
nem értem, Loki miért lenne benne, mikor az első részben lerendezték. Nyilván most másik főgonosz kell. De lehet ez csak nekem logikus így
nem értem, Loki miért lenne benne, mikor az első részben lerendezték. Nyilván most másik főgonosz kell. De lehet ez csak nekem logikus így
Mert Loki az örök ármánykodó. Én is elviseltem volna még jó sok részben, de hát ez van. Azért döbbenet, hogy a Disney tényleg megvette a Marvellt.
Az első rész csúcspontja számomra még mindig a nyikhaj istenke jelenet.
2013. július 02. 14:06
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Idézet (B.Sziszkó @ 2013.07.02. 01:22)
váróóós
Attól még benne lehetne.Mondjuk az új fő gonosznak a legjobb barátja lenne ( forever together).
Szerk.: Illetve lehetett volna ...
Örülnék (Örültem volna) egy olyan folytatásnak ahol mondjuk Loki szerelembe esik vagy nem tudom.
2013. július 02. 19:40
elmondanám hogy Loki az egyik úgymond "leggagyibb" Marvel gonosz nála már csak gonoszabbak és badassebb szupergonosz fickók vannak bár Mandarint is sikerült kiherélni vagy kasztráltatni ahogy jobban tetszik! szóval jót fog tenni ha a Loki történetszálat lezárják a Thor 2-ben! és az Avengers folytatásában valaki másra fokuszálnak!
2013. július 03. 18:08
Idézet (Empress @ 2013.07.03. 11:34)
mit találtam
csak szerelmes volt vagy nem tudom ... sajnos a képregényt nem ismerem
csak szerelmes volt vagy nem tudom ... sajnos a képregényt nem ismerem
igen ez az Asgardi Varázslónő Amora! hááá nem igazán volt ő Loki szeretője mondhatnám gyengédség nem nagyon volt köztük. Ő inkább Loki társa vagy jobbkeze meg ilyesmi szerepe volt. Legalább akkora sumák xar keverő volt mint Loki és ahhoz nagyon értett hogy elcsavarja a férfiak fejét Thort és Lokit is többször megpróbálja megbűvölni !
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. július 03. 20:03
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Idézet (saint7 @ 2013.07.03. 18:08)
igen ez az Asgardi Varázslónő Amora! hááá nem igazán volt ő Loki szeretője mondhatnám gyengédség nem nagyon volt köztük. Ő inkább Loki társa vagy jobbkeze meg ilyesmi szerepe volt. Legalább akkora sumák xar keverő volt mint Loki és ahhoz nagyon értett hogy elcsavarja a férfiak fejét Thort és Lokit is többször megpróbálja megbűvölni !
Mosolyán látszik is
2013. július 03. 21:12
Idézet (saint7 @ 2013.07.03. 18:08)
Ki kell hogy javítsalak. Ez nem Amora,hanem Sigyn. Loki szerelme a képregényben és a mitológiában is. (Egyébként meg oda is van írva,Thank you,wife Sigyn. )
Amora meg nyíltan Thort szerette,Lokinak csak a jobbkeze volt.
2013. július 03. 22:12
Idézet (CarrieJones @ 2013.07.03. 21:12)
Ki kell hogy javítsalak. Ez nem Amora,hanem Sigyn. Loki szerelme a képregényben és a mitológiában is. (Egyébként meg oda is van írva,Thank you,wife Sigyn. )
Wíííí tényleg! bevallom nem kattintottam rá a képre csak így rá lestem és egyből a szőke haj meg a zöld ruha rögtön Amora ugrott be!
Sigyn-re nem is gondoltam volt egyébként olyan is hogy össze is kevertem a kettőt! ez most se történt másként! Jaja jogos a kiigazítás!
Akkor ezzel hivatalosan is zöld utat kapott az Empress által áhított Loki románc! Minő borzalom!
2013. július 04. 00:06
Idézet (saint7 @ 2013.07.03. 22:12)
Wíííí tényleg! bevallom nem kattintottam rá a képre csak így rá lestem és egyből a szőke haj meg a zöld ruha rögtön Amora ugrott be!
Sigyn-re nem is gondoltam volt egyébként olyan is hogy össze is kevertem a kettőt! ez most se történt másként! Jaja jogos a kiigazítás!
Akkor ezzel hivatalosan is zöld utat kapott az Empress által áhított Loki románc! Minő borzalom!
Így ránézésre tényleg hasonlítanak. Amúgy én is szívesen látnék egy szerelmes Lokit,elvégre mitől változzon meg a hozzáállása,ha nem ettől? Kár hogy nem teszik bele Sigyn-t a Thor 2-be. De érthető,sok lenne az érzelem. Lokinak elég lesz állandóan Thorral szemétkedni,meg röhögni azon,ahogy Jane és Sif cirkuszolnak. De ez már más téma.
Viszont visszatérve arra,hogy Loki nem lesz benne a folytatásban... Hát engem lesújtott,pedig várható volt...Ha Thanos lenne a Bosszúállók 2 főgonosza,akkor simán elképzelhető lenne,hogy megmarad a szövetség közte és Loki között,és segíthetné Thanost (Aki amúgy elég pipa lehet rá,mivel a bosszúállók hazavágták az egész chitaurit ) de elvileg ő csak a harmadik részben lesz,úgyhogy ennyit erről...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. július 04. 06:20
Ha már elszabadult az off-vonat, én is felszállnék rá. Az én kedvenc Lokim:
2013. július 21. 14:59
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lindsay019,
Domcicc,
jasztelek,
zsofeeh,
HeavyMetalBabe,
Szandi0820
2013. szeptember 28. 14:53
és Ultron kolega felfedi arcát! vééégre egy klasszikus Marvel főgonosz talán valóban szerepelni fog egy jó Marvel filmben! mivel eddig Galactust és Mandarin-t sikeresen lenullázták...
még szerencse hogy Loki és Vörös koponya valamint Fátum doktor tiszteséges szereplést kapott és véégre jöhet Ultron! nagy kedvencem! ha elszúrják a karakterét soha többet nem nézek Marvel filmet!
még szerencse hogy Loki és Vörös koponya valamint Fátum doktor tiszteséges szereplést kapott és véégre jöhet Ultron! nagy kedvencem! ha elszúrják a karakterét soha többet nem nézek Marvel filmet!
9 felhasználónak tetszik:
Christo,
Évike12,
jasztelek,
House Of Wax,
Lindsay019,
Lady Suzy,
Bessie,
Toxic,
mano2
2013. szeptember 29. 08:27
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
Már annyira várom! Azt sajnálom, hogy nem lesz benne Loki, én nagyon bírtam Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle, én nagyon remélem, hogy tartják a színvonalat
2014. június 15. 11:53
El nem tudom mondani mennyire várom *-* amikor megtudtam, hogy lesz második rész, már akkor tűkön ültem.^3^ Január elsejétől fogom számolni a napokat xdd
2014. június 15. 14:59
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 177 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline |
Loki elvileg a Thor folytatásában benne lesz. A szereplőkhöz pedig annyit hogy, Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver/Higanyszál) és Elizabeth Olsen (Scarlet witch/Skarlát boszorkány) is benne lesz
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.