Reszkessetek, fotósok! Macaulay Culkin begőzölt és nekitámadt egy őt fotózó paparazzónak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fotósra támadt Macaulay Culkin
2013. április 20. 15:20
2013. április 20. 15:24
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
Sajnálom, hogy így lecsúszott, remek színészi karrierje lehetett volna felnőttként is. Azok az idióta fotósok pedig látják rajta, hogy kicsit meg van zakkanva, de azért még tovább zaklatják...
2013. április 20. 15:25
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
nagyon megváltozott az biztos
2013. április 20. 15:32
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
eléggé megváltozott de megértem mert nehéz lehet eltűrni hogy mindig fényképezgetnek
2013. április 20. 15:44
totál megértem a srácot mert nem nézhetett ki vmi jól, és feltételezem nem akarta h még egy újság címlapján az ő képét mutogassák
am meg így elgondolkozom hogy folyton "mindenki" jön ezzel az úgy sajnálom h ez lett belőle, jó srác volt,,,szöveggel
hát én nekem fogalmam sincs róla hogy milyen srác volt. Láttam egy filmben v kettőben de az hogy a valóságban milyen ember volt sztem sokaknak nem tiszta velem együtt. Szval ha belegondolok nem olyan biztos hogy mindig az a jó srác volt kiskorában persze aranyos meg minden de én nem sokat hallottam az életéről, és annak mindig oka van ha idáig jut az ember. Ha boldog lett volna most nem ilyen életet élne.
am meg így elgondolkozom hogy folyton "mindenki" jön ezzel az úgy sajnálom h ez lett belőle, jó srác volt,,,szöveggel
hát én nekem fogalmam sincs róla hogy milyen srác volt. Láttam egy filmben v kettőben de az hogy a valóságban milyen ember volt sztem sokaknak nem tiszta velem együtt. Szval ha belegondolok nem olyan biztos hogy mindig az a jó srác volt kiskorában persze aranyos meg minden de én nem sokat hallottam az életéről, és annak mindig oka van ha idáig jut az ember. Ha boldog lett volna most nem ilyen életet élne.
2013. április 20. 15:54
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Egy óriási zseni .. -.-
2013. április 20. 16:05
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Reszkessetek, fotósok xDD
Még mindig nem értem, miért rontódott el ennyire Mac :/
Egyébként ez nem ide tartozik, de én látom rosszul, vagy tényleg be van festve a körme?
Még mindig nem értem, miért rontódott el ennyire Mac :/
Egyébként ez nem ide tartozik, de én látom rosszul, vagy tényleg be van festve a körme?
2013. április 20. 16:13
Én is úgy látom hogy be van festve a körme xd Szerintem ez nem Mac...Csak jönne helyre...
2013. április 20. 16:13
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
) Macck ) Nagy vagy reszkesetek fotosok!
2013. április 20. 16:17
ercsi2000: Szerintem be van neki festve, mert már a múltkori cikkben is említették, ami róla szólt.
Egyébként én megértem, nagyon sok más sztár is pöccent már be, mert a fotósok nem hagyták békén...csak azt sajnálom, hogy így lecsúszott. :-/
Egyébként én megértem, nagyon sok más sztár is pöccent már be, mert a fotósok nem hagyták békén...csak azt sajnálom, hogy így lecsúszott. :-/
2013. április 20. 16:38
Annyira fáj ot így látnom.
Már megint a kormén vagytok elakadva?God..
Már megint a kormén vagytok elakadva?God..
2013. április 20. 16:41
Nem csodálom, h ki van akadva, nem épp a legkönnyebb időszakán megy keresztül, ezek a rohadék fotósok meg tesznek arra, h ki épp mit érez, mert nekik csak az a fontos, h minél több képet készítsenek. Eltaposnak mindenkit, semmi nem számít nekik. Undorítóak
Remélem, h Mac összeszedi magát, bár erre nem sok esélyt látok
Remélem, h Mac összeszedi magát, bár erre nem sok esélyt látok
2013. április 20. 16:59
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
kurrek teljesen igazad van.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.