Starity

Csökken Justin Bieber népszerűsége

14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 21. 18:41 #141
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
"mind1neked
http://borsonline.hu/20130421_ehezik_justin_bieber_nagyapja
ennyire jószívű a drága Bieber"
De szomorú, hogy szegény nagyapja így él.sad.gif
2013. április 21. 18:45 #142
- törölt felhasználó -    
Idézet (Belieber4 @ 2013.04.21. 18:37)
Egy francot csökken.!Egyre több rajongója van.Szeretlek Beebs<3

rolleyes.gif
Idézet
    ~A szülők 6%-a, míg a tinik 10%-a döntött úgy, hogy nem kér többet Justin Bieberből.
    ~5%-kal kevesebb kamasz találja vonzónak Justint idén, mint tavaly, másik 5%-kuk szerint pedig aranyosságából is sokat vesztett a kanadai sztár.
    ~A tinik négyszerese látja már úgy, hogy Biebs tiszteletlenül viselkedik a körülötte lévő emberekkel. Míg tavaly 3%-kuk gondolta így, mára ez 12%-ra kúszott fel.
    ~A szülők körében sem lett népszerűbb Justin. 4%-ról 8-ra emelkedett az ellenszenve és tiszteletlensége a felnőttek szemében, a bájossága pedig visszaesett a felére – már csak a szülők hat százaléka gondolja jófiúnak.
    ~20%-kal esett vissza Justin zenéjének népszerűsége, tavaly a felnőttek, illetve szülők 49%-a nem ajánlotta volna az énekes zenéjét a családtagoknak, barátoknak. Idén ez a szám 54%-ra emelkedett.

Akkor ez mi?Látszik,hogy mennyire imádod a Biebert dry.gif Csökkenjen is a népszerűsége,hogy viselkedik ez a gyerek?Bnkón dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Kyra99, Luckie
2013. április 21. 18:54 #143
Zsofy103
Zsofy103
új tag

Státusztanulás... miért nincs egy chip amin minden rajt van és akkor nem kell tanulni?!
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 173866
Drága starity girl2000 és mind1neked!!!
1. a képen nem is JB nagyapja van!!!!!!!!!!!!!!!
2. ustin tiszteli a nagyszüleit, kifejezetten a nagyapját, hiszen ő apja volt apja helyett! szánalom ilyet írni, miközben amiben csak tudja támogatja... a legutóbb is, amikor megsérült akkor Justin (aszt hiszem) hazautazott hozzá!!!!!!!!!
3. ideje lenne végre leszállni róla, hisz nem is ismeritek, azt se tudjátok mit miért tett!
az utóbbi minden utálónak!

http://www.demotivalo.net//pic/1322320498.7324-justinbieber2011ap300x450-f.jpg
2013. április 21. 18:54 #144
- törölt felhasználó -    
Idézet (Brenda @ 2013.04.21. 18:35)
LOOL akkor meg miért vagy a Starity-n?? smileeee.gif  smileeee.gif

Mert lehet, hogy máshol már nem tűrik meg. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Lillaa98, ViviOsztCshőő, Fan-ily6889
2013. április 21. 18:55 #145
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (BubuMaci6277 @ 2013.04.21. 18:24)
Félreértettél. Nem azt mondtam, hogy a BSB gáz. Örülnék, ha értelmezni tudnád, azt amit írok, főleg, ha még csak nem is rejtjelezem. Azt mondtam, hogy harminc év fölött furcsa fiúbandát játszaniuk. Ez még huszon évesen oké volt, de most már igencsak érdekes, főleg, ha azokra a dalaikra gondoltam, amikre a koncertjeikre komplett koreográfiák épültek. Ezt most előadni már nem hinném, hogy hiteles lenne tőlük. Ettől a dalaik még jók, nekem is megvannak, és alkalomadtán meg is hallgatom.
Off: Ami pedig a stílusodat illeti, illetve ez vonatkozna mindenkire. Kicsit bántja a szememet, hogy egyesek mit nem mernek megengedni maguknak. Oké, hogy nem szeretitek valaki zenéjét, és ebből kifolyólag az embert magát se, de tartsuk már tiszteletben, MINT EMBERT, hogy nem adunk neki szebbnél szebb neveket, meg a jóég tudja milyen stílusban nyilatkoztok róla. Egyszerűen gyomorforgató... Az, hogy tisztességes kommenteket elszórva látok, akiknél az intelligencia megcsillan, igen kiábrándító. Én úgy gondolom, hogy a kultúrált viselkedés, megnyilvánulás alap dolog egy normális embernél, úgyhogy szerintem még mielőtt itt nagyon sokan nekikezdenének az írásnak, gondolják már át, hogy hogyan teszik ezt. Számomra igen kiábrándító, főleg, amikor ezt egy NEMtini teszi... tőlük meg amúgy sem várok sokat.
Én sem vagyok oda ezért a gyerekért, mégsem fröcsög a számból a nyál a szidása közben...

Én úgy értelmeztem, hogy biztos a zenéjük miatt tartod őket gáznak, mert maximum attól lehetnek gázak. Én nem tartom cikinek, hogy még mindig egy boybandet alkotnak, sőt legyenek is együtt még sokáig. Egyébként ott van a Blue, ők pl. most egyesültek és újult erővel zenélnek. Most ettől lennének gázak és cikik? blink.gif Nem igazán értem az észjárásodat. A különbség annyi a régi és a mostani fiúbandák között, hogy a régiek zenéje ért is valamit - legalábbis én szerintem. Nem tucatgagyi sablonos dalszövegekkel és dalokkal rukkoltak elő, hanem egyedi hangzásvilággal, ami ugyan pop volt, de mégis eltérő volt. Manapság sajnos a zenészek/énekesek/együttesek egy kaptafára nyomják a zenének titulált kreálmányukat. Nem vagyok gondolatolvasó, ha valamit gondolsz, akkor írd le! Honnan tudjam, hogy mire gondoltál akkor, amikor gáznak tituláltad őket? unsure.gif Mindegy, inkább nem is morfondírozok rajta, mert a pumpa fog felmenni...

Ööö... én csak nyers vagyok. Most többször átolvastam a hozzászólásomat és semmi kivetnivalót nem találtam benne azon kívül, hogy kissé nyersen és lényegretörően fogalmaztam meg. Én lassan öt éve vagyok jelen a fórumon kisebb-nagyobb megszakításokkal, és tudod, amikor lehordanak téged a sárga földig a fangörlök, mert le mered írni, hogy nem tetszik a munkássága, akkor te vagy a világ legostobább k*rvája és r*banca, aki nem ért a zenéhez, csak megjegyzem, mióta fent vagyok több milliószor k*rváztak és l*tyóztak le a különböző tinisztárok rajongói, amiért normálisan leírtam azt, hogy a zenéjük gagyi. Hát, azóta fogalmazok velősen és lényegretörően, nem foglalkozva a tapintatossággal. Úgy gondolom, hogy mindenkinek joga van leírni a "fröcsögését", csakhogy a remek szóhasználatoddal éljek. Tudod, ha nekem nem adják meg a tiszteletet, akkor én miért adjam meg? Nálam alapvetően mindenki megkapja, mindenkivel úgy indulok, legyen az gyermek vagy idős ember, hisz a tisztelet mindenkinek kijár, csak tudod itt a fórumon nagyon sok tag ezzel a fogalommal még köszönőviszonyban sincs. Oka van annak, amiért a legtöbb értelmes tag így reagálja le a híreket, és ilyen stílusban ír a másik tagnak, aki akkora blődséget ír, hogy még a szobámba se férne be. Az szerintem legyen mindenkinek a maga dolga, a maga szíve és joga, hogy hogyan nevezi, illetve hogyan fogalmazza meg a mondandóját. A moderátorok amúgy is árgus szemekkel figyelik a fórumot, és, ha nem helyén való a hozzászólás, akkor úgyis törlésre kerül, az illetőt pedig figyelmeztetésben, rosszabb esetben kitiltásban részesítik. Ha nem tetszenek a hozzászólások, akkor egyszerűen nem kell elolvasnod őket, mert ne haragudj meg rám, de én sem fogom abbahagyni a fórumozást és nem leírni a véleményemet, mert neked például nem tetszik. A fórumnak ez a lényege - ha már erről a sok majomról kell olvasnom napról napra, mert más téma itt sincs, akkor ugyan már, had fejtsem már ki a véleményemet! Szerintem ez nem bűn, meg a fórum funkciója amúgy is az eszmecsere lenne. Látszik, hogy nem töltöttél még errefelé huzamosabb időt. Majd, ha megkapod az ötvenedik pocskondiázó levelet, akkor garantálom, hogy az imént leírt gondolataidat teljesen át fogod értékelni. Bezárólag pedig annyit fűznék hozzá, hogy a te stílusod meg meglehetősen arrogáns és pökhendi, valamint meglehetősen lekezelően szólsz hozzá a másikhoz. Szóval csak halkan megsúgom, hogy nem csak nekünk kéne az írási stílusunkon változtatni, hanem neked is. Jó tanács, nem kötelező megfogadni!

Szerk.: Azt meg még elfelejtettem hozzá írni, hogy számomra a nagyszerű eszmecsere be is fejeződött. Ha valamiről csevegni kívánsz, akkor privát üzenetben írd le, bár én úgy érzem, hogy ebből maximum értelmetlen vitatkozás lenne a továbbiakban.
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, MadHatter, Fan-ily6889
2013. április 21. 19:15 #146
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsofy103 @ 2013.04.21. 18:54)
Drága starity girl2000  és mind1neked!!!
1. a képen nem is JB nagyapja van!!
2. ustin tiszteli a nagyszüleit, kifejezetten a nagyapját, hiszen ő apja volt apja helyett! szánalom ilyet írni, miközben amiben csak tudja támogatja... a legutóbb is, amikor megsérült akkor Justin (aszt hiszem) hazautazott hozzá!!
3. ideje lenne végre leszállni róla, hisz nem is ismeritek, azt se tudjátok mit miért tett! 
az utóbbi minden utálónak!
http://www.demotivalo.net//pic/1322320498.7324-justinbieber2011ap300x450-f.jpg

1.Te honnan tudod,hogy a képen nem JB nagyapja van?
3.Miért te ismered?Beszéltél már vele személyesen?Ha nem akkor ne osztogasd az eszedet dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla, Kyra99, Jolie_77, Luckie
2013. április 21. 19:16 #147
bizsikeee222
bizsikeee222
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 193970
tellljesen igaza van a cikknek smileeee.gif) tényleg egyre szánalmasabb xĐ
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 21. 19:19 #148
adommyfandenagyon
adommyfandenagyon

Státuszi ship it
Hozzászólás: 700
Csatolások: 68
Azonosító: 135052
Ó, csak adná az ég, hogy leáldozna a csillaga!
4 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla, ophely88, Fan-ily6889
2013. április 21. 19:20 #149
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
De amíg starityn minden mozzanatáról cikket írtok, addig itt népszerű lesz -.-
2013. április 21. 19:20 #150
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.21. 19:15)
1.Te honnan tudod,hogy a képen nem JB nagyapja van?
3.Miért te ismered?Beszéltél már vele személyesen?Ha nem akkor ne osztogasd az eszedet  dry.gif

Ennyi. biggrin.gif
2013. április 21. 19:21 #151
Dorothy6
Dorothy6
visszatérő vendég
Hozzászólás: 319
Csatolások: 306
Azonosító: 158072
Idézet (matita @ 2013.04.21. 15:37)
Hagyjátok már békén ! Jól esik bántani őt ? Ez az egész hülyeség !! dry.gif 
Justin még mindig jobb, mint mondjuk bárki a Green Dayben vagy a szent kis Beatlesetekben, akik mint köztudott, JBvel ellentétben nem egyszer drogoztak, hanem szinte mindig keményen be vannak/voltak állva !

Egyrészt, ez az egész nem hülyeség, mivel a Forbes magazin valós tényeket közöl, és nem a vakvilágból szedi őket. Másrészt, én nem említeném egy lapon a fent nevezett együtteseket Justin Bieberrel. nea.gif Ég és föld közöttük a különbség.

Remélhetőleg néhány éven belül más tini/internetsztárral együtt végleg eltűnik a zenei világból. laugh.gif Az elvakult rajongók pedig képesek lesznek rádöbbenni, hogy kik azok a zenei tehetségek, akiknek valóban kijár az emberek szeretete, tisztelete és elismerése. Hiszen számos (akár már elhunyt, akár napjainkban is aktív) énekes/együttes van, aki az évek/évtizedek alatt a kellő tehetséggel és igényes dalokkal vívta ki a megérdemelt sikert és népszerűséget, nem pedig a botrányokkal és a semmitmondó tucatzenékkel. meghajolo.gif Komolyan, áldom az ízlésemet, amiért nálam nem az ilyen "média által gyártott" sztárocskáknál kezdődik az igazi zene. happy.gif
8 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Im a SlaveForBritney, Beyla, Jolie_77, Luckie, MadHatter, Lizania, Fan-ily6889
2013. április 21. 19:24 #152
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
nem értem mi lett vele.... lehet hogy ennyire megviselte Selena elvesztése?
2013. április 21. 19:26 #153
Winnie Sweetie
Winnie Sweetie
Hozzászólás: 911
Csatolások: 86
Azonosító: 197706
Idézet (Steffan @ 2013.04.21. 18:25)
ÉN MÉGJOBBAN SZERETEM !! A SZARITY EGY FOSTALICSKAA !!! smileeee.gif) FOREVER BELIEBER ♥

http://www.animgif-futtatas-pelda.eoldal.hu/img/picture/2/facepalm-anim.gif
A nem szereted a Starity-t, akkor minek olvasod? rohog.gif
Asszem az elkövetkezendő napokban nem igazán fogunk látni a fórumon, ugyanis több, mint valószínű, hogy felfüggesztenek pár napra (vagy örökre) egy kicsit gondolkodni (már ha az még megy neked ennyi jussy hallgatás után).
Srácok, elnézegetve a hozzászólásokat teljesen ledöbbentem. Egyszerűen elképesztőnek találom, hogy valaki nem lát ki a rózsaszín felhők közül.
Úgy értem, hogy:
Justin egy drogos, tucatzenét kreáló tucatzenész - kit érdekel, cukkancs és kész!
Justin egy önző, arrogáns génhulladék - nem is az! Vannak rá bizonyítékok, de biztosan hamisak!!!négy!!
Az társadalom egy nagy része mélyen elítéli őt - biztos csak féltékenyek, mert többet ért el!!!négy!!
Justin fanok, most őszintén: Ti most komolyan így gondolkoztok? Mert ezt már képtelenség megérteni, ráadásul még más emberekre förmedtek rá azért, mert máshogy látják a dolgokat.
Nehogy már Mi (értelmes gondolkodásmódú emberek) érezzük magunkat rosszul azért, mert utáljuk.
9 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla, Kyra99, Jolie_77, Luckie, MadHatter, ophely88, Lizania, Fan-ily6889
2013. április 21. 19:33 #154
- törölt felhasználó -    
Látom sok 1D rajongó örül Bieber csökkenő népszerűségének.
Azért majd megnézem , akkor is örülni fogtok-e , ha az 1D megy a süllyesztőbe , mert előbb-utóbb az is eljön. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Kyra99, ophely88, Fan-ily6889
2013. április 21. 19:34 #155
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.04.21. 19:33)
Látom sok 1D rajongó örül Bieber csökkenő népszerűségének.
Azért majd megnézem , akkor is örülni fogtok-e , ha az 1D megy a süllyesztőbe , mert előbb-utóbb az is eljön. _nevet.gif

Tudod én utálom az 1D-t és Bieber-t.Most az 1D-vel semmi bajom,de Bieber-rel igen... rolleyes.gif
2013. április 21. 19:35 #156
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Na végre valami jó hír mára. XD
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 21. 19:37 #157
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.21. 19:34)
Tudod én utálom az 1D-t és Bieber-t.Most az 1D-vel semmi bajom,de Bieber-rel igen...  rolleyes.gif

Detto. Inkább hallgatok egy kis Within Temptation-t. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Fan-ily6889
2013. április 21. 19:37 #158
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Na és ezen most csodálkozni kéne?? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, ophely88
2013. április 21. 19:38 #159
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
BenceWTF:
Már megint mekkora hülyeséget írtál... Miért örülnének a directionerek Bieber bukásának? Semmi közük egymáshoz.
Arra nem gondolsz, hogy talán azért örülünk a többi emberrel együtt, mert Bieber zeneileg mindig is egy nulla volt, ráadásul nagyképű, arrogáns és bunkó is mellé, és mindenkinek elege van a pofájából?
2013. április 21. 19:43 #160
Grétaaa12
Grétaaa12
visszatérő vendég

Státuszalkonyat
Hozzászólás: 216
Azonosító: 196774
Hagyátok már békén már mindenki öt piszkálja ??
14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok