Infúzióra kötötték Dukai Reginát
2013. április 22. 20:46
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Most lehet, hogy én egy önző, gonosz dög vagyok, de valamiért, valahogyan nem tudom sajnálni ezt a nőt.
2013. április 22. 20:51
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
hát na, Jobbulást!
2013. április 22. 21:32
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Ömm.. Jobbulást, bár nem tudom mi szülsége az országnak még egy ilyen szilikon-macára..
2013. április 23. 17:10
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Hát ez elég rossz lehet!
Jobbulást neki. .
Jobbulást neki. .
2013. április 23. 17:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Úgy van előadva ez a szituáció, mint hogyha agyműtétet végeztek volna rajta! Ez egy sima mezei infúzió - magyarul vénába kötött sós víz. Most, hogy hogyan jön az infúzió a sípoló fülhöz, az egyébként egy nagyon jó kérdés. Infúziót akkor kötnek be, hogyha ki vagy száradva (nagyon megy a hasad, mindent kihánysz vagy egyáltalán nem iszol, esetleg nem ihatsz, vagy eszméletlen állapot fennállása miatt), és nem azért, de ez a csaj olyan messze van a kiszáradástól, mint Makó Jeruzsálemtől. A "Pózólj infúzióval!" kissé valóban szánalmas, de aki tényleg beteg, az nem utcai ruhában, sminkkel vigyorogva fekszik a kórházi ágyon, csak mondom, mert én láttam már eléggé gyűrött és sz*r állapotban lévő embereket - még fele ennyire sem volt jó a színük, mint ő neki. Persze, aki laikus és azt sem tudja, hogy mi az infúzió, hogyan és mikor használjuk, azt meg lehet vezetni. Egyébként nem nagy was ist. Bár, mint említettem, az infúzió és a halláskárosodás fényévekre állnak egymástól...
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2013. április 23. 17:58
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
attól függetlenül ki van sminkelve, tip top a haja, a körme... -.-
2013. április 23. 18:00
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.04.23. 17:23)
Úgy van előadva ez a szituáció, mint hogyha agyműtétet végeztek volna rajta! Ez egy sima mezei infúzió - magyarul vénába kötött sós víz. Most, hogy hogyan jön az infúzió a sípoló fülhöz, az egyébként egy nagyon jó kérdés. Infúziót akkor kötnek be, hogyha ki vagy száradva (nagyon megy a hasad, mindent kihánysz vagy egyáltalán nem iszol, esetleg nem ihatsz, vagy eszméletlen állapot fennállása miatt), és nem azért, de ez a csaj olyan messze van a kiszáradástól, mint Makó Jeruzsálemtől. A "Pózólj infúzióval!" kissé valóban szánalmas, de aki tényleg beteg, az nem utcai ruhában, sminkkel vigyorogva fekszik a kórházi ágyon, csak mondom, mert én láttam már eléggé gyűrött és sz*r állapotban lévő embereket - még fele ennyire sem volt jó a színük, mint ő neki. Persze, aki laikus és azt sem tudja, hogy mi az infúzió, hogyan és mikor használjuk, azt meg lehet vezetni. Egyébként nem nagy was ist. Bár, mint említettem, az infúzió és a halláskárosodás fényévekre állnak egymástól...
10 perce röhögök megállás nélkül.. Nekem is szokott sípolni a fülem buli után, sőt volt hogy két napig.. aztaaa, lehet hogy infúzióra lett volna akkor szükségem? Amúgy nincs bajom a Reginával, de azért ez most kiverte a biztosítékot.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 23. 20:12
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Kiim @ 2013.04.23. 18:00)
10 perce röhögök megállás nélkül.. Nekem is szokott sípolni a fülem buli után, sőt volt hogy két napig.. aztaaa, lehet hogy infúzióra lett volna akkor szükségem? Amúgy nincs bajom a Reginával, de azért ez most kiverte a biztosítékot.
Én ezen gondolkodok egy ideje, és nem tudok rájönni, pedig a infúziózásból jövő hét hétfőn írok elméleti dolgozatot, de eskü, hogy az füzetemben csak az van benne, hogy folyadék és elektrolit pótlásra használjuk. Úgy látszik Regina örök rejtélye marad, hogy a buli után sípoló fülére miért kellett intravénásan sóoldatot adni...
2013. április 24. 13:54
Annyira irigylem a sztárokat meg azokat az embereket is akik infúzióval is úgy tudnak pózolni mintha semmi baja nem is lenne, hogy hogyan csinálják az örök rejtély marad számomra.
2013. április 28. 13:53
Vancsika9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 181102 offline |
ez eléggé érdekes.. ilyet még sosem hallottam
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.