Az énekes egy fillérrel sem támogatja nagyapját, aki borzalmas körülmények között él.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyomorban él Justin Bieber nagyapja
2013. április 23. 15:15
2013. április 23. 15:17
Húúú... szegény! Tényleg sajnálom őt. Azért jó lenne, ha Justin támogatná őt.
2013. április 23. 15:17
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
hát igen,nem mindig olyan jószívű,Bieber.
nagy részben csak a médiánál akar villogni azzal h beteg gyereken segít.
nem azt mondom h nem sajnálja őket,csak ez a szomorú igazság.
nagy részben csak a médiánál akar villogni azzal h beteg gyereken segít.
nem azt mondom h nem sajnálja őket,csak ez a szomorú igazság.
2013. április 23. 15:18
CrainRockvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.13. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 189653 offline |
Akis büdös dög! Utálom! Szegény papi.:/
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Pöttömke
2013. április 23. 15:18
Még egy pár botrány, és vége Jelenának
Charlotte Benning,
Pöttömke
2013. április 23. 15:19
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Na, hát ez biztos nem igaz! -.- Nemtom mit kell megint ilyen hülyeségeket kitalálni?
2013. április 23. 15:20
Akkor miért nem ad Justin Bieber anyja pénzt a papusnak?Mert kb annyi esze lehet mint ennek a nyomorultnak. Azért annak örülök, hogy szinte mindenhol lehúzzák a médiában a Bíbőrt, így nagy esélye van annak, hogy kegyvesztett lesz És akkor végre nem hallunk róla ilyen szarságokat. Még mielőtt megbombáznak a rajongók, tisztában vagyok vele,hogy szeretitek, de ettől függetlenül 1 darab szar aza gyerek.
2013. április 23. 15:21
hát nem tudom ebből mi igaz és mi kacsa, mert manapság nagyon arra megy rá a média, hogy bemárcsa őt, de ha tényleg így van akkor mélységesen szégyelje el magát Justin
2013. április 23. 15:23
A "jószívű" Bíborka, igaz? Na, most védjék a fanatikus rajongói. Hol vannak? Nem látom, hogy foggal-körömmel védenék Mr. Nyálgépet.
2013. április 23. 15:24
70 millió angol fontot ér Jussy? Na ezen baromi jót röhögtem. Ennél a gyereknél egy kiló trágya többet ér, már bocsánat.
Amúgy ki tudja? Lehet, h a nagyapja tett valami olyat, amit ez a gyászhuszár nem tud neki megbocsátani. Bár Jussyból ki lehet nézni, hogy szimplán egy bunkó paraszt, aki még a családtagjai érzéseire is magasról tesz.
Amúgy ki tudja? Lehet, h a nagyapja tett valami olyat, amit ez a gyászhuszár nem tud neki megbocsátani. Bár Jussyból ki lehet nézni, hogy szimplán egy bunkó paraszt, aki még a családtagjai érzéseire is magasról tesz.
2013. április 23. 15:25
Ez kamu ! Justin imádja a nagyszüleit ! Velük is élt ! Nehogy bevegyétek ! Én nem hiszem el !
2013. április 23. 15:25
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Nem hiszem hogy Justin nem segít neki ha bajban van, de ha igaz biztos nem ok nélkül. Lehet hogy a nagyapja sem segített nekik ilyen helyzetben, vagy talán nagyon nem akarta hogy unokájából sztár legyen...stb.
2013. április 23. 15:26
AsamiSenpaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 193448 offline |
Én eddig is utáltam és most már még jobban utálom!!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 23. 15:27
Egyébként, az ő helyében, ha egy majom és a családom között kéne választanom, nem a majmot választanám. Minden normális, jóérzésű ember a családját részesíti előnyben. Dzsásztinka ismét bebizonyította hogy egy ocsmány, nagyképű, a saját családjára is nagyban tojó bunkó. Elnézést, szebben nem tudom magam kifejezni. Az ilyen emberektől és viselkedéstől kinyílik a bicska a zsebemben és a hányinger kerülget.
Fan-ily6889,
Beyla
2013. április 23. 15:27
viktoriak01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 200567 offline |
Justin egyre szánalmasabb lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.