Nyomorban él Justin Bieber nagyapja
2013. április 23. 18:14
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Sosem szerettem az efféle rokonokat, 60 év alatt megteremthette volna magának az öregkorra valót. Van egy tippem, hogy alkesz. Ha Justin gyerek nem fut be akkor se aludna máshol. Persze néhány száz dollárral megdobhatná az öreget, akitől azért elég mocsok húzás a médiában üzengetni.
2013. április 23. 18:16
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Ha ez igaz akkor tényleg egy önző görény. Ha a saját nagyapjának nem segít, akkor kinek? Miért ilyen f*sz vele? Nagyon sajnálom a nagyapját.:S
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:23
Egy kérdésem lenne. Hol a kép az öregről és a házáról? LEhet, hogy van, de ehhez a cikkhez nem tűzték, innentől kezdve nem tudom megítélni a hír hitelességét.
2013. április 23. 18:24
Beyla: Én magam sem fogalmazhattam volna szebben. Nagyon jók a meglátásaid. Nekem apai öreganyám is egy kapzsi, fukar, de dúzsgazdag vénasszony, aki soha egy fillérrel nem támogatott minket, amikor szükségünk volt rá. De most elvárja, hogy mi menjünk át hozzá. Nem hiába megyek át csak évente 2X, de ha muszáj, mert tényleg kell, akkor segítünk neki.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Fan-ily6889
2013. április 23. 18:26
Anneeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.19. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 200421 offline |
Háát nem is tudom, hogy mit mondjak, mivel vagy csak a média akarja lejáratni Justint, vagy valóban így van!
1.: Ha az első verzió az igaz, akkor Justin egy naagy szemét!! Mivel általában, (vagy legalábbis nekem a család a legfontosabb), és nem hagynám, hogy a nagyapám egy leroggyant viskóban élje minden napjait, főleg, hogy ha meg is tehetnem (Justin esetében főleg), hogy ellásam!!
2.: Ha ez a verzió az igaz, akkor az elég szánalmas, hogy a sajtó, így próbálja őt tönkre tenni. Hiszen lassan a sztárok már nem is mondhatnak semmit, hogy ha nem akarnak másnap visszaköszönni egy újság címlapján!!
1.: Ha az első verzió az igaz, akkor Justin egy naagy szemét!! Mivel általában, (vagy legalábbis nekem a család a legfontosabb), és nem hagynám, hogy a nagyapám egy leroggyant viskóban élje minden napjait, főleg, hogy ha meg is tehetnem (Justin esetében főleg), hogy ellásam!!
2.: Ha ez a verzió az igaz, akkor az elég szánalmas, hogy a sajtó, így próbálja őt tönkre tenni. Hiszen lassan a sztárok már nem is mondhatnak semmit, hogy ha nem akarnak másnap visszaköszönni egy újság címlapján!!
2013. április 23. 18:29
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline |
Hát az elég gáz hogy a majma fontosabb neki mint a nagyapja
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:29
Idézet (Annee @ 2013.04.23. 18:26)
Háát nem is tudom, hogy mit mondjak, mivel vagy csak a média akarja lejáratni Justint, vagy valóban így van!
Szerintem mindkét verzió igaz. A pletykáknak nagy esetben, sőt szinte mindig van valami valós alapjuk.
2013. április 23. 18:35
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Ez hallatlan!Bieberbõl eddig is elegem volt,de ez már sok!
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:39
Idézet (Szélhámos @ 2013.04.23. 17:15)
Már kezd baromi unalmas lenni ez a lejárató kampány Justin ellen.
Undorító, hogy a média hogy képes kiforgatni az embereknek minden egyes szavát, hogy képes BEFOLYÁSOLNI az olyan ostoba embereket, mint az itt lévő emberek nagy többsége... Nem, igazából ami Justin Biebert illeti i don't give a shit, de egyszerűen bicskanyitogató, hogy az itt lévő felnőtt emberek, akiknek állítólag kéne, hogy legyen eszük, mégis hogy nyilvánulnak meg egy 19 éves szinte még gyerekről. Nem ismeritek se őt, sem pedig a családját, hogy mondhattok úgy véleményt bármiről, hogy gőzötök sincsen? Nem, én sem ismerem Justint, én sem tudom mi van a családjában, SŐT nem is érdekel, mert nem vagyok rá kíváncsi, van saját életem amivel foglalkozzam, de már undorító és gyomorforgató ez a lejárató kampány. A média először felkap, éltet, majd miután elég sikeres lettél, fordul a kocka, és széttép, szétszed, lehúz és a rajongókból gyűlölködőket tesz. Undorítóak a bulvár lapok, Perez Hiltonig át az összes ilyen pletyka-bulvár szarság.. Bárkit lelehet húzni, bárkit szidhattok, akkor is az ő zsebükben van a több millió dollár, akár elfogadjuk, akár nem.
Cikkhez annyit tudok fűzni, hogy nem tudom mi lehet a háttérben, lehet ez is egy kamu sztori, de nincs jogunk ítélkezni, anélkül, hogy bármit is tudnánk.
Undorító, hogy a média hogy képes kiforgatni az embereknek minden egyes szavát, hogy képes BEFOLYÁSOLNI az olyan ostoba embereket, mint az itt lévő emberek nagy többsége... Nem, igazából ami Justin Biebert illeti i don't give a shit, de egyszerűen bicskanyitogató, hogy az itt lévő felnőtt emberek, akiknek állítólag kéne, hogy legyen eszük, mégis hogy nyilvánulnak meg egy 19 éves szinte még gyerekről. Nem ismeritek se őt, sem pedig a családját, hogy mondhattok úgy véleményt bármiről, hogy gőzötök sincsen? Nem, én sem ismerem Justint, én sem tudom mi van a családjában, SŐT nem is érdekel, mert nem vagyok rá kíváncsi, van saját életem amivel foglalkozzam, de már undorító és gyomorforgató ez a lejárató kampány. A média először felkap, éltet, majd miután elég sikeres lettél, fordul a kocka, és széttép, szétszed, lehúz és a rajongókból gyűlölködőket tesz. Undorítóak a bulvár lapok, Perez Hiltonig át az összes ilyen pletyka-bulvár szarság.. Bárkit lelehet húzni, bárkit szidhattok, akkor is az ő zsebükben van a több millió dollár, akár elfogadjuk, akár nem.
Cikkhez annyit tudok fűzni, hogy nem tudom mi lehet a háttérben, lehet ez is egy kamu sztori, de nincs jogunk ítélkezni, anélkül, hogy bármit is tudnánk.
Minden Beliber a cikkhez oda írja "Kamu"
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:39
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Eddig is tudtam, hogy egy önző, b*zi! De ez azért már tényleg hallatlan!!!
Fostinnak: -Abba nem gondoltál bele te kis hülye, hogyha a nyagyapád nem lenne akkor a anyád/apád sem lenne és TE sem lennél???
Ez borzalmas és undorító!!!!!!!!!!
Fostinnak: -Abba nem gondoltál bele te kis hülye, hogyha a nyagyapád nem lenne akkor a anyád/apád sem lenne és TE sem lennél???
Ez borzalmas és undorító!!!!!!!!!!
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:43
ennyit sok tiniribi kis példaképéről
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:44
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ezt azért nem gondoltam,hogy Justin ilyen önző.
2013. április 23. 18:45
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.23. 18:39)
Minden Beliber a cikkhez oda írja "Kamu"
Mert nem látnak az őket körbelengő rózsaszín ködtől.
2013. április 23. 18:45
Idézet (Patti12 @ 2013.04.23. 15:37)
Nagyon nehéz lenne egyszer is beismerni, hogy Justin a világ egyik legcsodálatosabb embere?
Justin a legcsodálatosabb embere?Akkor mondok igent ha én egyszer Nobel-díjas leszek,vagyis soha
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Lizania
2013. április 23. 18:46
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.23. 18:45)
Mert nem látnak az őket körbelengő rózsaszín ködtől.
Egyre szánalmasak lesznek
Charlotte Benning
2013. április 23. 18:47
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.23. 18:46)
Egyre szánalmasak lesznek
Á, kedvencünket nem múlják felül. Gondolom tudod kire gondolok. Fura, hogy itt még nem jelent meg.
2013. április 23. 18:48
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.23. 18:47)
Á, kedvencünket nem múlják felül. Gondolom tudod kire gondolok. Fura, hogy itt még nem jelent meg.
Hát nem Gondolom
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.