Adam Lambert lett a leghumanitáriusabb celeb
2013. április 26. 14:53
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline |
Nagyon jószívű és kedves ember, megérdemelte a díjat. Hajrá Adam, csak így tovább!!!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. április 26. 14:53
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Így igaz amit mond a videóba! Most mindig piszkáják mint Lady Gagát vagy Justin Biebert!!Pedig nem is mele,g vagy mert azért mert hús ruhába jöt,t vagy mert nem tetszik nekik, vagy nem szimpi!!!
Ilyenkor mindig azt mondom:y csinálják végig amit eddig csináltak!!Mert nekik sem volt könnyű idáig el jutni!!
Ilyenkor mindig azt mondom:y csinálják végig amit eddig csináltak!!Mert nekik sem volt könnyű idáig el jutni!!
2013. április 26. 16:45
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Egy homokos.. mit imádnak annyira rajta.. -.-
2013. április 26. 17:23
Idézet (haverlaand @ 2013.04.26. 16:45)
Egy homokos.. mit imádnak annyira rajta.. -.-
Még mindig elég primitív dolog csak a mássága miatt lenézni valakit, nem gondolod?
Továbbá úgy gondolom, ha egy kicsit is ismernéd Adam munkásságát, vagy valami halvány fogalmad lenne arról, hány beteg gyereken és rászoruló emberen segített, akkor fel sem merülne benned a kérdés. Adam nem csak fantasztikus énekes és előadó, hanem mindemellett hatalmas szíve van és önzetlenül segít másokon. Bár minden híresség ilyen lenne...
2013. április 26. 17:58
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline |
megérdemelte. az egyik legnagyszerűbb ember. ráadásul nem is a figyelemfelkeltés miatt csinálja. és nem utolsó sorban a hangja is remek, és egyszerűen bámulatos ahogy a rajongóival bánik. és én még mindig azt imádom benne a legjobban, hogy vállalja másságát, jótékonykodik, nagyon kedves és igy több millió ember példaképévé vált. dícséretes az amit tesz
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. április 26. 18:06
és ennyit arrol hogy a melegek nem tehtségesek
én viszont teljesen biztos vagyok benne hogyha te lennél a helyében akkor ő is mgmondaná mindenkinek hogy "azért mert más ne itélj el senkit" és ettől még ugyanennyi joga van mint neked nekem nekik bárkinek és mellesleg ők máshogy látják a világot mint te.
ismered Elthon Johnt mert ő is az volt még gyerket is fogadott örökbe a párjával mégis több 1000 rajongója volt és csak néhány lüke mondta róla amit. és szerinted ő tehet róla hogy milyen????
én viszont teljesen biztos vagyok benne hogyha te lennél a helyében akkor ő is mgmondaná mindenkinek hogy "azért mert más ne itélj el senkit" és ettől még ugyanennyi joga van mint neked nekem nekik bárkinek és mellesleg ők máshogy látják a világot mint te.
ismered Elthon Johnt mert ő is az volt még gyerket is fogadott örökbe a párjával mégis több 1000 rajongója volt és csak néhány lüke mondta róla amit. és szerinted ő tehet róla hogy milyen????
2013. április 26. 18:57
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Légyszi ne spammeljétek a cikkemet, két hozzászóláson kívül mindegyik teljesen rendben volt. Kicsinyes, piszkálódó emberek pedig mindig is lesznek, szerintem az is elképesztő, hogy már ennyien realizálták, mennyivel több van Adamben, mint a beállítottsága.
2013. április 27. 18:53
lolasuzyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 57 Azonosító: 195787 offline |
Ez teljesen normális szerintem. Én nagyon tisztelem Adamet és szeretem talán nem is véletlenül! Ő egy remek énekes és ember akinek nem száll fejébe a dicsőség Ezt biza lehet becsülni szerintem nekem és gondolom mindenki másnak is nagyon sokat segitett az életben ♥ ADAM SZERETLEK ♥ És bátran kiállok mellette szóval aki bántja őt az bánt engem is. Apropó Depressziós Öngyilkos jelölt Glambert vagyok!
2013. április 28. 12:29
AdamLambert29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 189074 offline |
Megérdemelte ♥ Nagyon becsülöm és tisztelem őt♥ ,mivel nem száll el magától mint a legtöbb híresség és mert nagyon jó szíve van .♥
igazán rendes ember és nagyon nagyon tehetséges énekes ! ♥
(aki meg azért szólja le ,mert meleg az tudja meg hogy nagyon gyerekes ! nem azt kell nézni hogy melyik nemhez vonzódik vagy hogyan néz ki hanem hogy miylen belül valaki, és adam nagyon rendes ember!!!) ♥
igazán rendes ember és nagyon nagyon tehetséges énekes ! ♥
(aki meg azért szólja le ,mert meleg az tudja meg hogy nagyon gyerekes ! nem azt kell nézni hogy melyik nemhez vonzódik vagy hogyan néz ki hanem hogy miylen belül valaki, és adam nagyon rendes ember!!!) ♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.