Zayn Malik és Perrie Edwards hamarosan egybekel?
2013. április 27. 13:31
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Jujj ennek nagyon-nagyon örülök! Nagyon szeretem Perriet és Zaynt és nagyon szép párt alkotnak.
2013. április 27. 13:33
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Csak nehogy tényleg elváljanak a "rajongók" őrült rétege miatt.
2013. április 27. 13:43
OMG! Ezzel? Ez a nö kb. 10 évvel idösebbnek nézki, mint Zayn (Legalábbis külsöre)
2013. április 27. 13:44
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Nagyon szeretem őket! Örülnék neki, ha így lenne!
2013. április 27. 13:46
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Ez hülyyeség. Nem fognak összeházasodni. ja biztos akkor fognak amikor Zayn éppen egy világ turnén van . Hülyeség.
2013. április 27. 13:55
niky cicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 192776 offline |
pffffff én sose fogom szeretni perriet
és nem kelnek egybe mikor zaynturnén van és Zayn A ˇ"DIRECTIONS -ÖKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és nem kelnek egybe mikor zaynturnén van és Zayn A ˇ"DIRECTIONS -ÖKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. április 27. 14:01
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Lemaradtam valamiről? Mi ez a nagy Perrie utálat? Vagy csak azért örvend ekkora közgyűlöletnek mert szereti Zayn-t?
2013. április 27. 14:13
jujuujujujujujujujujujujujuj!!!!!
inkább azt mondom,hogy sok boldogságot
inkább azt mondom,hogy sok boldogságot
2013. április 27. 14:14
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
"Perrie lesz az első négyünk közül, akit először eljegyeznek. Zayn határozottan olyan embernek tűnik, aki hamarosan meg fogja kérni a kezét."
Ne haragudjatok, és lehet, hogy én nem tudok szöveget értelmezni, de, ha már eljegyezték, akkor megkérték a kezét, nem? Javítsatok ki, ha netán tévednék. Most akkor jegyesek vagy nem? Bár úgy gondolom, hogy mivel manapság nagy divatja van a divat-jegyességnek (saját tapasztalat), valószínűleg ez is csak az.
"Egyébként már most olyanok, mint egy házaspár. Van egy közös kutyájuk és szó szerint ugyanolyan ruhákba öltöznek."
Ez most komoly? Azért viselkednek úgy, mint egy házaspár, mert vettek egy kutyát közösen, és mert állításuk szerint ugyanolyan ruhába öltöznek? Nem izélni akarok, de én és a párom teljesen eltérően öltözködünk. Ő férfiasan, én meg nőiesen. Szóval nem vesz fel szoknyát, ha én azt veszek fel, eléggé furán hatna a dolog, nem? Egy párnak nem ettől lesz jó a kapcsolata, hanem attól, hogy a másik felét megtalálta abban a valakiben, akibe szerelmes lett.
Nem vagyok rosszindulatú, félreértés ne essék, én nem tudnám azt kívánni egy párnak, hogy menjenek szét, de ez valóban a könnyet jött, és könnyen is menni fog című történet. Ez a fajta erőlködés Liamre és májlira hajaz, ami szvsz szánalmas. Nem kell kiteregetni a magánéletet úgy, mint a szennyest. Érdekes, anno Jenn Garner és Ben Affleck mindenféle előre jelzés, bejelentés, felhajtás és cirkusz nélkül összeházasodtak titokban a sajtó és a média tudta nélkül. Na, ők valóban szerelmesek voltak már akkor is, nem úgy, mint ezek. Normális ember az ilyesmit nem köti több milliárd idegen ember orrára, és most mondjátok, hogy nem feltűnésiviszketettség level 999!
Ne haragudjatok, és lehet, hogy én nem tudok szöveget értelmezni, de, ha már eljegyezték, akkor megkérték a kezét, nem? Javítsatok ki, ha netán tévednék. Most akkor jegyesek vagy nem? Bár úgy gondolom, hogy mivel manapság nagy divatja van a divat-jegyességnek (saját tapasztalat), valószínűleg ez is csak az.
"Egyébként már most olyanok, mint egy házaspár. Van egy közös kutyájuk és szó szerint ugyanolyan ruhákba öltöznek."
Ez most komoly? Azért viselkednek úgy, mint egy házaspár, mert vettek egy kutyát közösen, és mert állításuk szerint ugyanolyan ruhába öltöznek? Nem izélni akarok, de én és a párom teljesen eltérően öltözködünk. Ő férfiasan, én meg nőiesen. Szóval nem vesz fel szoknyát, ha én azt veszek fel, eléggé furán hatna a dolog, nem? Egy párnak nem ettől lesz jó a kapcsolata, hanem attól, hogy a másik felét megtalálta abban a valakiben, akibe szerelmes lett.
Nem vagyok rosszindulatú, félreértés ne essék, én nem tudnám azt kívánni egy párnak, hogy menjenek szét, de ez valóban a könnyet jött, és könnyen is menni fog című történet. Ez a fajta erőlködés Liamre és májlira hajaz, ami szvsz szánalmas. Nem kell kiteregetni a magánéletet úgy, mint a szennyest. Érdekes, anno Jenn Garner és Ben Affleck mindenféle előre jelzés, bejelentés, felhajtás és cirkusz nélkül összeházasodtak titokban a sajtó és a média tudta nélkül. Na, ők valóban szerelmesek voltak már akkor is, nem úgy, mint ezek. Normális ember az ilyesmit nem köti több milliárd idegen ember orrára, és most mondjátok, hogy nem feltűnésiviszketettség level 999!
2013. április 27. 14:23
Zayn valóban korán éro típus,de nem hinném,hogy már az eljegyzésnél tartana a kapcsolatuk. Még csak 20 éves..
2013. április 27. 14:25
Jessie_Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 193827 offline |
Ugh de aranosak:)
2013. április 27. 14:51
Na abból olyan válás lesz rövid időn belül mint a halál ...xd
2013. április 27. 14:55
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline |
Hogy házasodnának már össze? Perrie keresztény, Zayn pedig muszlim. Az ilyen házasság ritka, mint a fehér holló.
2013. április 27. 15:05
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
áhhh de jó lenne...*-*
de szerintem am kicsit korai..még csak most vannak együtt 1 éve
de szerintem am kicsit korai..még csak most vannak együtt 1 éve
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.