Egy magyar szépségteszt szerint a barna hajú, kék szemű és arányos testalkatű nőket tartják korunk ideáljának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barna hajú és kék szemű — ilyen az ideális nő
2013. április 27. 17:20
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Nekem barna hajam van,és zöldesbarna szemem
Jó cikk lett
Jó cikk lett
2013. április 27. 17:20
Idézet (Bogi13 @ 2013.04.27. 17:16)
Egy magyar szépségteszt szerint a barna hajú, kék szemű és arányos testalkatű nőket tartják korunk ideáljának.
Akkor én nem vagyok ideál. Barna hajam van, zöldesszürke szemem és alacsony vagyok, bár arányos testalkatú.
2013. április 27. 17:21
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Érdekes cikk lett. Most is többet tudok:)
2013. április 27. 17:24
Én nem mennék plasztikai sebészhez, soha ! Szerintem én szép vagyok, szóval ezzel nincs problémám !
2013. április 27. 17:25
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
hát én barna hajú vagyok és barna szemű egy kicsi zölddel
2013. április 27. 17:29
Én úgy tudtam, mindegy, milyen vagy, mert minden ember csodálatos. Ezek a szépségideálok akkora baromságok. Mindenkinek más az ízlése, és minden ember csodálatos - nem csak azok, akik abba a kategóriába esnek, ami egyesek szerint éppen "ideális".
2013. április 27. 17:40
én majdnm beleillek! van barna hajam, csak a szemem színe nm kék! de ez zavar!
2013. április 27. 17:44
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Jajj de jó nekem , kék szemem van és barna hajam!! *-*
És kapásból mondok 10 fiút akik mai napig a szőkékért vannak oda!! Ez butaság!! Lehetsz természetes és szép szőke hajjal is, vörös hajjal is, barna hajjal is!! Nem számít , hogy kövér, vékony, alacsony ,sovány , zöld szemű, kék szemű! Mindenki szép és mindenkinek van valakije aki a legszebbnek tartja a világon!
Szerintem plasztikai sebészhez fordulni, azért mert nem tartjuk magunkat szépnek, hülyeség!! Ha mondjuk az egyik melled nagyobb mint a másik , vagy betörték az orrod és teljesen eldeformálódott akkor oké - csináltasd meg! De, hogy át plasztikáztasd az egész arcod , pumpáld fel az ajkaid meg, csináltass nagyobb segget mint Nicki Minaj-nak van, stb...ostobaság!!
Rengeteg olyan lány van aki nem valami szép - de a belső szépsége kiegészíti és szebbé teszi mint ami - nincs is szebb a természetesnél! Aki úgy gondolkodik, hogy a szőkék a legszebbek, annak gondjai vannak!! p
És kapásból mondok 10 fiút akik mai napig a szőkékért vannak oda!! Ez butaság!! Lehetsz természetes és szép szőke hajjal is, vörös hajjal is, barna hajjal is!! Nem számít , hogy kövér, vékony, alacsony ,sovány , zöld szemű, kék szemű! Mindenki szép és mindenkinek van valakije aki a legszebbnek tartja a világon!
Szerintem plasztikai sebészhez fordulni, azért mert nem tartjuk magunkat szépnek, hülyeség!! Ha mondjuk az egyik melled nagyobb mint a másik , vagy betörték az orrod és teljesen eldeformálódott akkor oké - csináltasd meg! De, hogy át plasztikáztasd az egész arcod , pumpáld fel az ajkaid meg, csináltass nagyobb segget mint Nicki Minaj-nak van, stb...ostobaság!!
Rengeteg olyan lány van aki nem valami szép - de a belső szépsége kiegészíti és szebbé teszi mint ami - nincs is szebb a természetesnél! Aki úgy gondolkodik, hogy a szőkék a legszebbek, annak gondjai vannak!! p
2013. április 27. 17:49
Ez butaság. És akinek zöld szeme és vörös haja van? Az ronda? Nekem speciel sötétszőke a hajam és barna a szemem. Mások szerint egyáltalán nem vagyok ronda. Különben is: az idióta, pchiopata férfiak csak bizonyos... dolgokat vesznek figyelembe, ha párt keresnek. A plasztikai sebésznél meg otthagyunk xezer forintot, amit másra is költhettünk volna. Szerintem mindenki úgy szép, ahogy van.
2013. április 27. 17:57
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Barna a hajam csak nem vagyok kék szemű...
2013. április 27. 18:00
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Nekem szőke a hajam és zöld a szemem. Egyébként meg mindenkinek más tetszik.Meg amúgy is ha valaki szerelmes a külső nem számít
2013. április 27. 18:04
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
prettyprinces egyetértek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.