Selena és Justin kapcsolata jobb, mint valaha?
2013. április 28. 17:20
nekem annyira furi ez a kép! Selena-nak milyen arca van már? És JB tetkóját nm is látom....
2013. április 28. 17:23
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline |
Kezd már nagyon elegem lenni ebből az egész 'szerelemnek' csúfolt médiafogásból. De főleg abból, hogy egyesek nem bírják megállni azt, hogy ne cikkezzenek róluk.
Komolyan: valakit érdekel ez igazán? Ezer más dolog történik a világban, de az idejáróknak folyamatosan ezeknek a felsztárolt cölöböknek a cikkeibe kell ütközniük.
Erről a jussy-pussy-ról pedig már nemsokára +550 cikk lesz, de olyan nagy legendákról, mint Elvis Presley, Jon Bon Jovi vagy Slash alig van 5-15 cikk.
Komolyan: valakit érdekel ez igazán? Ezer más dolog történik a világban, de az idejáróknak folyamatosan ezeknek a felsztárolt cölöböknek a cikkeibe kell ütközniük.
Erről a jussy-pussy-ról pedig már nemsokára +550 cikk lesz, de olyan nagy legendákról, mint Elvis Presley, Jon Bon Jovi vagy Slash alig van 5-15 cikk.
2013. április 28. 17:23
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline |
Tényleg olyan mintha odaszerkesztették volna. De ha igaz is, akkor meg azt mondom: "Még jó , hogy megfogadták, hogy házasság előtt nincs szex -.-"
2013. április 28. 17:25
Hát én nekem már ebből az egész Jelena ügyből elegem van..
2013. április 28. 17:26
Idézet (Winnie Sweetie @ 2013.04.28. 17:23)
Kezd már nagyon elegem lenni ebből az egész 'szerelemnek' csúfolt médiafogásból. De főleg abból, hogy egyesek nem bírják megállni azt, hogy ne cikkezzenek róluk.
Én azért örülök, hogy a legendákról nincs annyi cikk, mint ezekről. Ők nem a botrányaikból élnek, így tudhatjuk, hogy nem korcsosodtak el. Meg aztán nekik nem is kell kamu drámákat csinálniuk ahhoz, hogy elismerjék és szeressék őket. Ez a két nyikhaj meg csinálja csak a fesztivált, egyszer úgy is mindenki rájuk fog unni.
2013. április 28. 17:27
Látszik,hogy Selena éretteben viselkedik,mint Justin.Selenában van annyi,hogy nem rakosgat fel kppeket a magánéletéről,pláne nem MEGSZERKEZTETT képeket.
2013. április 28. 17:28
Na, hát először is a cím nem jó.Sőt sz-r, mivel ha jobb lenne mint valaha,akkor Selena is merne róla nyíltan beszélni,és minden úgy menne,mint régen,felvállalnák magukat a paparazzik előtt,nem úgy mint most,hogy Selena szó szerint eldugta magát.
Kettő pedig, miattatok utáltam meg Jelenát,mivel ti abból is cikket írtok,hogy mikor csókolják meg egymást,ami mindenkit fáraszt nem csak engem,nagyon szeretem őket de ez már sok.
Nem tudom miért pont rájuk vagytok szállva ... Ott van Zayn és Perri is vagy Bella meg a barátja ....
Kettő pedig, miattatok utáltam meg Jelenát,mivel ti abból is cikket írtok,hogy mikor csókolják meg egymást,ami mindenkit fáraszt nem csak engem,nagyon szeretem őket de ez már sok.
Nem tudom miért pont rájuk vagytok szállva ... Ott van Zayn és Perri is vagy Bella meg a barátja ....
2013. április 28. 17:29
Ma már hányadszorra látom ezeket? Ja, meg sem tudom számolni. Most miért kell annyit foglalkozni velük, minden második cikk róluk szól...
Na mindegy, szándékomban nem állt bántani senkit, csak azért szerintem ez már nekem sok.
Na mindegy, szándékomban nem állt bántani senkit, csak azért szerintem ez már nekem sok.
2013. április 28. 17:30
Nekem csak az a fura, hogy Justin ül Selena ölében? Lehet, hogy témyleg Selena a férfi ebben a kapcsolatban
Viccen kívül szerintem aranyosak
Viccen kívül szerintem aranyosak
2013. április 28. 17:32
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Persze Selena megkérte, hogy vegye le a képet mert nem akarja, hogy a média rájuk száljon Szerintem meg Selena tényleg megkérte, de azért, hogy ne reklámozon egy több hónapos képet amin még együtt vannak Én továbbra sem hiszem el, hogy újra együtt vannak hiszen ezek a képek régiek lehetnek
2013. április 28. 17:33
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
de cuki ez a kép:)
2013. április 28. 17:33
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
kéne egy olyan cikk-sorozat, h 5/6/7 Jelena sztori, amiről lemaradhattál O__o
2 felhasználónak tetszik:
Winnie Sweetie,
MadHatter
2013. április 28. 17:34
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Tényleg kicsit furcsa kép. Én már nem tudom mi folyik itt. Most már rendezzék ezt le ők. Ő dolguk....
2013. április 28. 17:40
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.28. 17:26)
Én azért örülök, hogy a legendákról nincs annyi cikk, mint ezekről. Ők nem a botrányaikból élnek, így tudhatjuk, hogy nem korcsosodtak el. Meg aztán nekik nem is kell kamu drámákat csinálniuk ahhoz, hogy elismerjék és szeressék őket. Ez a két nyikhaj meg csinálja csak a fesztivált, egyszer úgy is mindenki rájuk fog unni.
Respect! Biztos vagyok abban is, hogyha jussykának és selinácskának összeadnák 20x a munkásságáról szóló cikkeit, akkor még közel sem jönne ki annyi cikk, mint ami a botrányaikról szól, és ez a nagyon szomorú. Ma már a zene helyett a 'szweg' marhaságból ítélik meg az énekeseket, közben régen meg a munkásság számított, azután egy kis (kb. 1%) szweg.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. április 28. 17:43
Vancsika9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 181102 offline |
érdekes kép,de remélem boldogok
2013. április 28. 17:47
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline |
szeretem Justin-t,csak az a baj vele hogy az életét a kamerák előtt éli.Nincs magánélete,és ezek szerint nem is akarja hogy legyen,mert akkor nem rakna ki ilyen képeket.
2013. április 28. 17:49
Idézet (Winnie Sweetie @ 2013.04.28. 17:40)
Respect! Biztos vagyok abban is, hogyha jussykának és selinácskának összeadnák 20x a munkásságáról szóló cikkeit, akkor még közel sem jönne ki annyi cikk, mint ami a botrányaikról szól, és ez a nagyon szomorú. Ma már a zene helyett a 'szweg' marhaságból ítélik meg az énekeseket, közben régen meg a munkásság számított, azután egy kis (kb. 1%) szweg.
Ez a swag duma is nagyon menő ám. Fenékig letolt nadrág, vasalt haj, mit tudom én milyen márkás sapkák és cipők... és még mi, rockerek vagyunk az elfuserált népség?!
2 felhasználónak tetszik:
Winnie Sweetie,
MadHatter
2013. április 28. 17:49
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
jó cikk!
Csak egy kicsit belejavítanék
"Selena...nem szeretné a média előtt élni a szerelmi életét. Ennek ellenére..." Mást se csinál csak azon ügyködik, hogy minden egyes kis csipcsup dolgáról tudjon az egész világ amit élete szerelmével művelnek, és ami amúgy SENKIT NEM ÉRDEKEL...akit meg még is, az megérdemli, hogy ezen éljen!
Ui: Látom Starity-n nagyon nagyon nagyon felkapott lett a "nyikhaj" szó! Már minden második cikk minden második kommentjében megtalálható! Itt minden NYIKHAJ!!!!!
Csak egy kicsit belejavítanék
"Selena...nem szeretné a média előtt élni a szerelmi életét. Ennek ellenére..." Mást se csinál csak azon ügyködik, hogy minden egyes kis csipcsup dolgáról tudjon az egész világ amit élete szerelmével művelnek, és ami amúgy SENKIT NEM ÉRDEKEL...akit meg még is, az megérdemli, hogy ezen éljen!
Ui: Látom Starity-n nagyon nagyon nagyon felkapott lett a "nyikhaj" szó! Már minden második cikk minden második kommentjében megtalálható! Itt minden NYIKHAJ!!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.