Éljen !!
"Úgy tűnik, egyelőre senki nem szabadul a népszerű fiúbandától..."
Ez hatalmas bunkóság volt !!!
Idén is karácsonyra várható a One Direction új albuma
2013. április 29. 14:14
2013. április 29. 14:17
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (vani10 @ 2013.04.29. 14:02)
De jó*.* amúgy nem értem az utálkozók mi a f**z-nak pofàznak ide bocsi a kifejezèsért de már nagyob idegesít szóval kussoljatok be addig míg nem értetek el annyit mint ők :*
Ez egy fórum. Ha ez nem jut el az agyadig, akkor sajnálom.
Abból meg, amit ők elértek, inkább nem kérek.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
MadHatter
2013. április 29. 14:26
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Évente kiadni új albumot véleményem szerint felesleges.Ha az én kedvencem ad/adna ki évente új albumot,habár annak örülök/örülnék,h vannak új dalok,nem látok/látnék benne sok értelmet.Felesleges siettetni a dolgot.
Egyáltalán nem csípem a srácokat,de annyit mindenképp tanácsolnék nekik,h értelmetlen megint valami összecsapott munkát piacra dobni.Bár a rajongóik ígyis-úgyis venni fogják,mint a cukrot,szerintem leülhetnének,h valami viszonylag igényesebb anyagot összepakoljanak.
Egyáltalán nem csípem a srácokat,de annyit mindenképp tanácsolnék nekik,h értelmetlen megint valami összecsapott munkát piacra dobni.Bár a rajongóik ígyis-úgyis venni fogják,mint a cukrot,szerintem leülhetnének,h valami viszonylag igényesebb anyagot összepakoljanak.
2013. április 29. 14:38
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Istenem feldobták a napomat.Alig vrom a 3. albumot <33
2013. április 29. 14:41
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
Nagyon várom egyébként meg azért adnak ki minden évben új albumot mert erre szerződtek. Ha nem tennék meg hatalmas kártérítést kéne fizetniük...csak hogy válaszoljak a kérdésre.
2013. április 29. 14:41
noémi picurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 184982 offline |
An_d_a
Egyáltalán nem csípem a srácokat,de annyit mindenképp tanácsolnék nekik,h értelmetlen megint valami összecsapott munkát piacra dobni.
talán azért adnak ki minden évben új albumot,mert olyan szerződést kötöttek amiben az állt h minden 5 évig minden évben ki kell adniuk új albumot.
Egyáltalán nem csípem a srácokat,de annyit mindenképp tanácsolnék nekik,h értelmetlen megint valami összecsapott munkát piacra dobni.
talán azért adnak ki minden évben új albumot,mert olyan szerződést kötöttek amiben az állt h minden 5 évig minden évben ki kell adniuk új albumot.
2013. április 29. 14:48
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Juuuuuuuuuuj, de várom mááááár :3
Ez lesz a karácsonyi ajándékom
Ez lesz a karácsonyi ajándékom
2013. április 29. 14:49
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (noémi picur @ 2013.04.29. 14:41)
An_d_a
Épp itt a gond...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. április 29. 15:20
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline |
Már nagyon várom.
2013. április 29. 15:21
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
noémi picur:
Szerintem a Take Me Home nem volt összecsapott, jól megszerkesztett album volt. Igaz, a nagy, tapasztalt előadók munkáinál (pl Pink)gyengébb, de tudjuk be annak, hogy a srácok fiatalok és nem rég kezdték. A fiatal (tini)sztárok között viszont messze ők a legjobbak.
Amúgy a cikkhez: Várom már az albumot, mivel a TMH-ot imádtam. Az UAN sem volt rossz, de ott még nagyon látszott, hogy kezdők. Amúgy szerintem az első két album között van hangzásbeli különbség, az első elég tini pop-rockos volt és bár ezt megtartották a másodiknál, azért kicsit r&b-s hangzást kapott.
Remélem a harmadiknál is az r&b-t erőltetik és Zayn sok részt kap, mivel neki van a legnagyobb hanterjedelme a csapatban és a mai fiatal férfi előadók között is a legjobb. (Fiatalon értem a 16-20x éveseket.)
Szerintem a Take Me Home nem volt összecsapott, jól megszerkesztett album volt. Igaz, a nagy, tapasztalt előadók munkáinál (pl Pink)gyengébb, de tudjuk be annak, hogy a srácok fiatalok és nem rég kezdték. A fiatal (tini)sztárok között viszont messze ők a legjobbak.
Amúgy a cikkhez: Várom már az albumot, mivel a TMH-ot imádtam. Az UAN sem volt rossz, de ott még nagyon látszott, hogy kezdők. Amúgy szerintem az első két album között van hangzásbeli különbség, az első elég tini pop-rockos volt és bár ezt megtartották a másodiknál, azért kicsit r&b-s hangzást kapott.
Remélem a harmadiknál is az r&b-t erőltetik és Zayn sok részt kap, mivel neki van a legnagyobb hanterjedelme a csapatban és a mai fiatal férfi előadók között is a legjobb. (Fiatalon értem a 16-20x éveseket.)
2013. április 29. 15:26
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nem tudom,hogy mi fog belőle kisülni,de túl sok jóra nem számítok...
2013. április 29. 15:34
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
"Úgy tűnik, egyelőre senki nem szabadul a népszerű fiúbandától"
Szerintem a cikkíró márpedig nem bunkóságnak szánta ezt a szöveget, legaranyosabb mondat az egészben és én inkább a hatereknek tudnám mondani gúnyosan
Én tényleg nagyon-nagyon várom az albumot, de remélem nem lesz összecsapva az egész. Inkább kivárom tovább is csak ne siessék el és nem kellene kifárasztani így a fiúkat, van azoknak elég fellépésük, még közben veszik fel a dalokat? Gondolom, sok szabadidejük maradnak. Méghogy nem dolgoznak sokat. Eddig még sosem csalódtam bennük, imádtam az UAN lassú dalait, valamint a TMH-n is szinte az összes számot rongyosra hallgattam, remélem ez a sors vár az új albumra is. Vajon mi lesz a neve?
Szerintem a cikkíró márpedig nem bunkóságnak szánta ezt a szöveget, legaranyosabb mondat az egészben és én inkább a hatereknek tudnám mondani gúnyosan
Én tényleg nagyon-nagyon várom az albumot, de remélem nem lesz összecsapva az egész. Inkább kivárom tovább is csak ne siessék el és nem kellene kifárasztani így a fiúkat, van azoknak elég fellépésük, még közben veszik fel a dalokat? Gondolom, sok szabadidejük maradnak. Méghogy nem dolgoznak sokat. Eddig még sosem csalódtam bennük, imádtam az UAN lassú dalait, valamint a TMH-n is szinte az összes számot rongyosra hallgattam, remélem ez a sors vár az új albumra is. Vajon mi lesz a neve?
2013. április 29. 15:48
Hamy212426új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 200998 offline |
Oh anyám.. nem tudok várni.. nekem MOST KELL... XDXDXDXDXD
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.