Idézet (Hamy212426 @ 2013.05.04. 07:33)
kedves Beyla.. akkor ezentúl örülni fogok a kommenteidnek és felőlem húzd fel még pár ember agyát de ezzel nem érsz el semmit.. kérlek..most őszintén.. ha nem vagy fan akkor miért fáradozol egyáltalán a kommentel? valami oka csak van hogy elolvastad a cikket.. :/ vagy csak így rákattintottál és "na ez az..végre beszólhatok valakinek" (??) ez hülyeség.. nincs esetleg más dolgod? vagy directioner vay? o.O nem hiszem hogy nincs olyan sztár akiért nem állnál ki... :/
Nem célom felhúzni mások agyát, van jobb dolgom is, hogy őszinte legyek. Ööö... miért is fáradozok egy-egy komment megírásával? Mert talán ez egy fórum, és mindenki elmondhatja bizonyos szabályoknak megfelelően a negatív vagy pozitív véleményét?
Egyébként nagyon sajnállak, ha neked egy komment megírása annyira fárasztó.XD Nekem általában az itteni fórumozás, sokszor a kritizálódás szokott lenni a kikapcsolódás egy kis zenével, nasival és sok-sok nevetéssel, amiket okozni tudtok az értelmes véleményeitekkel.
Egyébként csak ezekről írtok, így választásom nem maradt, szóval hidd el, sokkal szívesebben olvasnék azokról, akiket kedvelek és akiket tartok is valamire, de sajnos nem írnak róluk cikkeket, nekem meg nincs időm és energiám ilyenekre. Persze, hogy kiállnék egy kedvencem mellett, bár érdekes... az én nagy favjaimat sosem bántják és sosem fikázzák. Miért? Mert szorult beléjük némi tehetség, emberség és jómodor. Majd, ha esetlegesen górcső alá kerül az egyik kedvencem, akkor megnézheted, hogy hogyan tudok egységes, reális véleményt alkotni. A továbbiakban pedig azt hiszem nézz utána a
fórum szó definíciójának...