A világ legjobban öltözött nőjének kiáltotta ki az Alkonyat sztárját a brit Glamour magazin.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart a legjobban öltözött celeb
2013. május 01. 12:43
2013. május 01. 12:46
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Szeretem Kristent, nagyon is bírom őt, de ezzel nem értek egyet. Jó, az igaz, és talán még jó is, hogy nem akar másoknak megfelelni, hanem a saját stílusát követi, de szerintem sokan vannak, akik jobban öltöznek nála.
2013. május 01. 12:47
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Szerintem azért ez egy enyhe túlzás,hogy ő öltözködik a legjobban...Nekem Bella Thorne és Debby Ryan nem a kedvencem,de azt el kell ismerni,hogy mindig nagyon jól néznek ki.
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Tisztelem Kristent azért aki, magyarán egy híresség, aki magasról tesz Hollywoodra és az elvárásaira, de ezt a címet ráaggasztani akkor is (vagyis éppen ezért) inkább hat viccesnek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Legjobban öltözöttnek számít az, akinek a ruháját egy-egy eseményre a stylistok rakják össze? Érdekes. Amikor az utcára kilép, egyáltalán nem törődik vele, hogy néz ki. Azt hittem, inkább azt szokták nézni.
Szerintem jó a stílusa...! Bár nekem nem ez a stílusom..!
2013. május 01. 12:51
Nagyon szép ruhái vannak ő gyönyörű nő !Megérdemli hisz ő a legszebb celeb és engem nem érdekel ki mit mond nekem ő a legszebb
De azt nem értem miért mondják ezt:Ő jól öltözik cikk ,ő nem öltözik jól cikk , de aztán megint jól öltözik cikk.szóval ezt nem értem.
De azt nem értem miért mondják ezt:Ő jól öltözik cikk ,ő nem öltözik jól cikk , de aztán megint jól öltözik cikk.szóval ezt nem értem.
2013. május 01. 12:52
a legjobban öltözött? nehogy már, ezek a ruhák nm vmi jók...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.