Bizarr dolgok, amiket gyerekek mondanak
2013. május 02. 15:33
KaszásAnna2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 168735 offline |
Azt a ... a 3. az tök szomorú
2013. május 02. 15:36
Ilyenről már hallottam, hogy a kis gyerekek bizarr dolgokat látnak. A képzelő erejük remek. Emlékszem, hogy velem is történt hasonló. Anyumék mesélték, hogy a nappaliban ültünk és néztük a tv-t. Egyszer csak én ránézek az ajtóra és mondom, hogy "ott áll egy bácsi", vagy hasonló. Persze ők nem látták. Azt állitják, hogy papám volt, mivel ő már nem élt.. Szóval ez a mai világban gyakori esetek, hogy a gyerekek dolgokat látnak, éreznek meg.
2013. május 02. 16:07
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline |
Egy "kicsit" félelmetes... Bizarr... xx
2013. május 02. 16:09
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline |
Én mindig egy csontvázat láttam a bejárati ajtóra akasztva, a régi lakásunkban Nagyon durcaaaaa
2013. május 02. 16:18
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Általában azt állítják; hogy a gyermekeknek sokkal több esélyük van meglátni a szellemeket. Én hiszek benne! Nagyon érdekes és jól összeszedett cikk lett. Meg sem lepődök, hogy ki a cikkírója! (ezt bóknak szánom)
2013. május 02. 16:38
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
Alapból és túl nyomo részt én is inkább a hiszem ha látom típus vagyok de velm is történtek már me fura dolgok amit nem tudtma memagyarázni de ijesztő volt.Például az egyik ami kb. pár hete esett meg vleem hogy haza értem suliból bejött alakásb és tök egyedl voltam itthon és kb. 5 perc múlva bekapcsolt a tv magától,gondoltam időzitőre a videót bekapcsolta vki de nem volt semmi se bekapcsolva.Az is nem egyszer megesett hogy cska a kuytusom volt velem a lakásba és hirtelen elkezdett egy bizonyos pontba bámulni pedig sneki és semmi nem volt ott.2 éve halottak napján pedig áltunk apukám bátyának sírjánál aki 3 naposan halt meg és ahogy ott áltunk olyan érzésem volt hogy valaki áll mögöttem pedig senki se volt ott.Meglhet hogy néha a 8 éve meghalt papám van ott,nem tudom de lehet hogy pont ezért nem is félek annyira csak megborzongom.Meg ahogy a papám is mindig mondta: Nem a halottatoktól kéne félnem/tartanom hanem az élőktől hiszen a halottak már nem bántanak,az élők annál inkább.Amugy nagyon jó cikk lett.
2013. május 02. 17:02
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline |
hű.ez a mondta eléggé durva : Nem zavar téged, hogy esténként az a halott lány figyel téged?”
Igazából elég nagy horror fanatikus vagyok,de eléggé félek tőlük szóval,azt hiszem hogyha én egy ilyet hallanék,nem sokáig mosolyognék bele a fiam/lányom arcába
Igazából elég nagy horror fanatikus vagyok,de eléggé félek tőlük szóval,azt hiszem hogyha én egy ilyet hallanék,nem sokáig mosolyognék bele a fiam/lányom arcába
2013. május 02. 17:05
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline |
én most megijedtem... >.<
2013. május 02. 17:05
Olíííívúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 84 Csatolások: 12 Azonosító: 198971 offline |
Hát ezz eléggggggééé bizarr ....
Úristen én tudok egy nagyon durvát!
Egyik ismerősöm mondta,hogy az unokahúga,Dorina úgy született meg,hogy:
Az anyja egyszer terhesség közben(lehetett vagy 2 hónapos terhes)elment egy jósnőhöz,aki megmondta neki pontosan mikor fog megszületni a lánya.Elmondta ,hogy 2 név közül fognak választani ha lány ,akkor Dorina,Ha fiú akkor nem emlékszem már.Azt is megjósolta ,hogy a gyereke látni fogja a jövőt.Az anyja ezt nem hitte el,ezért nem is foglalkozott vele.aztán mikor megszületett a baba(pont amikorra megjósolta a nő)Dorina lett a neve.4 éves korában elmentek az anyja munkahelyére,ahol találkozott az ikrekkel.Odament hozzájuk és azt mondta nekik "2 hét múlva balesetet fogtok szenvedni" és megtörtént.Meghaltak mindketten.Később az apja vagy a nagypapája (nem tudom pontosan)Beteg lett.Odament az anyjához ,és azt mondta "Papa meg fog halni".És tényleg meghalt.Dorina egy titokzatos lány.Egy kicsit tartok tőle,hogy nekem is mond valami ilyesmit,de remélem nem.....
Hát vannak ilyen csodagyerekek.
Jó lett a cikk.Elég bizarr.
Úristen én tudok egy nagyon durvát!
Egyik ismerősöm mondta,hogy az unokahúga,Dorina úgy született meg,hogy:
Az anyja egyszer terhesség közben(lehetett vagy 2 hónapos terhes)elment egy jósnőhöz,aki megmondta neki pontosan mikor fog megszületni a lánya.Elmondta ,hogy 2 név közül fognak választani ha lány ,akkor Dorina,Ha fiú akkor nem emlékszem már.Azt is megjósolta ,hogy a gyereke látni fogja a jövőt.Az anyja ezt nem hitte el,ezért nem is foglalkozott vele.aztán mikor megszületett a baba(pont amikorra megjósolta a nő)Dorina lett a neve.4 éves korában elmentek az anyja munkahelyére,ahol találkozott az ikrekkel.Odament hozzájuk és azt mondta nekik "2 hét múlva balesetet fogtok szenvedni" és megtörtént.Meghaltak mindketten.Később az apja vagy a nagypapája (nem tudom pontosan)Beteg lett.Odament az anyjához ,és azt mondta "Papa meg fog halni".És tényleg meghalt.Dorina egy titokzatos lány.Egy kicsit tartok tőle,hogy nekem is mond valami ilyesmit,de remélem nem.....
Hát vannak ilyen csodagyerekek.
Jó lett a cikk.Elég bizarr.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.