Bizarr dolgok, amiket gyerekek mondanak
2013. május 01. 18:13
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline |
ömmm...... a szellemeseken kajak libabőrös voltam... az összesen... a gyilkososokon meg csak tátottam a szám... az utolsón viszont nagyon kellett röhögnöm:DDD
2013. május 01. 18:29
Ezek tényleg nagyon bizarr dolgok, szerintem nem feltéltenül hamisak én azt hallottam,hogy a gyereket látják a szellemeket,de a szüleik bemesélik nekik,hogy nem valósak és mire felnőlnek már nem látják őket.Végülis a Szellemekkel Suttogóban is ez volt
2013. május 01. 18:34
Idézet (Lady Suzy @ 2013.05.01. 17:37)
Végre, már mióta szerettem volna egy ilyesmit olvasni. Köszönöm a cikket! Én valahogy hiszek az ilyen dolgokban, talán túl sok horror filmet láttam kicsinek, vagy sok volt a Supernatural, nem tudom, de mindig hittem a szellemekben és egyéb természetfeletti lényben. Ahogy végigolvastam ezeket kellőképpen átfutott rajtam a hideg, főleg, hogy gyerekekről van szó, merthogy ugye a közhiedelem szerint a gyerekek látják a szellemeket. Én személy szerint nem szeretem az ilyenekre azt mondani, hogy csak kitalálják, meg sokszor beszélnek hülyeséget, mert ez köbö úgy hangzik, mintha betegek lennének és rögtön elmegyógyintézetbe kell küldeni őket. Amondó vagyok, hogy nem tudhatjuk, valóban láttak-e valamit, vagy sem. Nem tudjuk mik vannak a külvilágban, amiknek még csak a létezéséről sem tudunk.
Teljesen egyetértek veled!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. május 01. 18:41
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Szerintem ez nagyon durva, és szerintem nem természetes dolog, mert ezek a gyerekek, ezt láthattak olyan filmeket, sorozatokat, amibe szellemes dolog, vagy ilyen gyilkolós volt. Egyébként nagyon érdekes cikk lett!
2013. május 01. 18:43
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Toxic @ 2013.05.01. 16:26)
Ki az a barom, aki ezeket mind elhiszi?
Akkor ezek szerint én vagyok olyan barom, hogy elhiggyem.
És látod, pont ezt írtam néhány sorral ez alatt, hogy hiába bizonygatnám Neked mindennek a létezését, úgysem hinnéd el, még ha bizonyítékkal állnék elő, akkor is biztosan ésszerű magyarázatot keresnél rá, miért is történt ez, mert nem tudsz, vagy akarsz belegondolni, hogy tényleg előfordulhat.
Szerintem ezek nem kitalált dolgok, már ha csak abból is kiindulunk, hogy a gyerekek a legőszintébbek.
Én, és az egész családom hiszünk ezekben a dolgokban, a lélekvándorlásban és a szellemekben is. Hisszük azt, hogy élnek olyan emberek, akiknek képességük van a mi világunkban ragadt lelkeket látni.
Én is ismerek olyan embert a családomban, aki rendelkezik ilyen képességekkel, de ebbe nem megyek bele, mert ez túlságosan személyes.
Apukám szerint alapvetően a gyerekek többsége kiskorában hordozza ezt a képességet, csak felnőtt korára úgymond kinövi. Szerintem ezek a gyerekek nem hazudnak, de aki nem hisz ezekben a dolgokba, annak hajnalig magyarázhatnám mert nem fogom meggyőzni. Az ember mindig bizonyítékokat akar, különben nincs indoka hinni. Ezért kell bízni, és ezért fordulok én feltétlen bizalommal e felé.
2013. május 01. 18:44
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Nagyon jó cikk lett! Am szerintem minden gyerek szokott hülyeségeket beszélni, nem kéne annyira komolyan venni^^
2013. május 01. 18:44
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
egyet értek berrike99-el
2013. május 01. 18:47
úgy látszik, nem csak én voltam ilyen retardált gyerek. xd ;DD
2013. május 01. 18:48
Az utolsó kicsit ijesztő volt szerintem. De ettől eltekintve én soha életemben nem hittem az ilyen szellemek vagy más egyéb ehhez kapcsolódó dolgokban. Valahogy kimaradt az is az életemből, hogy megijedjek egy szellemtől vagy ilyesmi. De egyszer már a mamám mesélte nekem, hogy kis koromban én is mondtam egy-két olyan dolgot amit nem nagyon tudtak hova tenni, mint pl: azt képzeltem esténként, hogy apukám ott ült az ágyam szélén amikor nem is, vagy beszélgettem vele a konyhában. És amikor ezt nekem elmesélték először az arcukba röhögtem, hogy én ilyet biztosan nem csinálhattam de aztán (sajnos vagy nem sajnos) de felvilágosítottak. És ebben az a legnagyobb irónia, hogy semmire nem emlékszem. De vissza térve a lényeghez nem nagyon szoktam megijedni az ilyen szellemes történeteken avagy szellem kastélyokban történt filmeken sem szoktam megijedni.
2013. május 01. 18:52
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A hülyeségnek nincsenek határai Könnyű a félelemre építeni,kicsiként mindannyian féltük ettől attól és álmunkban a félelmeink valósággá váltak. A filmek engem megedzettek, már 10 évesen is tudtam, hogy nem valós, amit ott látok. Nekem képzelt barátom sose volt, pedig sokat voltam egyedül.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.