Merész fotósorozat készült Miley Cyrusról
2013. május 05. 17:19
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline |
mindenki hanah montánával jön! Az már miótaa volt? több min 3 éve ért véget. Szerintem 20 évesen még nem is olyan borzalmas.. bár én nem így fogok kinézni! de az ő baja! épp ezért csinálta ezt magával mert kiakart lépni az unalmas jókislány szerepéből és megakarta mutatni hogy ő most már NEM hanah montana! hanem egy érett nő.. Tőlem azt csinál amit akar magáva. de megjegyzem ennél rondábbakat is látok az utcán nap mint nap
2013. május 05. 17:26
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
OMG én szeretem/szerettem Mileyt de ez ez mi ez mit csinált magából?
2013. május 05. 18:03
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline |
Ha valaki "szeretett/szeret" valakit, akkor azt rohadtul nem a haja miatt tette....Gyűlölöm hogy az emberek ennyire undorítóan felszínesek manapság....Szánalmasak vagytok mind! /Tiszteletem a kivételnek/
2013. május 05. 18:08
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Nem ismerem, de számomra olyan benyomást kellt, hogy konkrétan, ha meglátnám azt mondnám h "Ribanc" és sajnálom... de annyira sokat változott, és persze szíve joga, de néha olyan dolgok kerülnek ki róla, hogy nem tudok másképp tekinteni rá... annyira sok példaképe volt és így... zsupsz... színvonal le...
2013. május 05. 21:49
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
egy szó van erre: gusztustalan.
Hányom kell, ha ma rá kell néznem Mileyra. És nem azért, ahogy kinéz. Én úgy vagyok vele, hogy minden ember az öltözködésével mutatja meg, hogy ki is ő valójában. Ha tehát Miley lilára festi a haját, tegye csak meg- számomra ez nem visszataszító. Vágassa le kopaszra a fejét- az ő haja fogja bánni. Nem ítélem el ezért. De azért már igen, amit csinál: miért kell neki is a mellét mutogatni, és a fenekével pucsítania? Ő már csak ezzel tudja az emberek figyelmét felkeltenie? Ha úgy viselkedik, mint egy sarkon álló nő? Elég szánalmas.
Hányom kell, ha ma rá kell néznem Mileyra. És nem azért, ahogy kinéz. Én úgy vagyok vele, hogy minden ember az öltözködésével mutatja meg, hogy ki is ő valójában. Ha tehát Miley lilára festi a haját, tegye csak meg- számomra ez nem visszataszító. Vágassa le kopaszra a fejét- az ő haja fogja bánni. Nem ítélem el ezért. De azért már igen, amit csinál: miért kell neki is a mellét mutogatni, és a fenekével pucsítania? Ő már csak ezzel tudja az emberek figyelmét felkeltenie? Ha úgy viselkedik, mint egy sarkon álló nő? Elég szánalmas.
2013. május 05. 22:01
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Egy igaz róla : FELNŐTT Azt csinál magával amit akar De ez akkor is GUSZTUSTALAN!! Látszik hogy csak így tudja magára vonni a figyelmet!!
2013. május 06. 15:03
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline |
mi lett a régi Miley-ból?
2013. május 06. 17:09
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline |
ht nem tudom, hogy ki mit gondol, de én a régi mileyt sokkal, de sokkal jobban szerettem, már majdnem a példaképem volt, de most......na jó, nem ítélem el, nem is utáltam meg, de ez.......uristen. pont, ennyi, késssz ,passssz !!!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.