Merész fotósorozat készült Miley Cyrusról
2013. május 02. 13:25
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Az igen! O.o Durvák ezek a képek!
2013. május 02. 13:40
K.Vikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 194402 offline |
NA JÓL VAN MÁR KEZDHETNE MÁR VALAMIT MAGÁVAL.MERT MÁR LASSAN ÚGY NÉZKI MINT EGY FIÚ SŐT MÁR ÚGY IS NÉZKI!SZÓVAL VISSZA JÖHETNE MÁR A RÉGI MILEY.NA JÓ,MOST NEM IGAZAM VAN?NEM TÓTH GABIT AKAROM LÁTNI HANEM ,EGY JÓ DIVATOS ARANYOS LÁNYT,NEM ROCK MILEY-T.MOST KOMOLYAN IDEGESÍT ENGEM EZ A LÁNY,BHH.DE MOST TÉNY VISSZA VONOM AZ ELÖBIT ,TÓTH GABI EGY KICSIT SZEBB
2013. május 02. 13:51
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline |
K.Viki
NA JÓL VAN MÁR KEZDHETNE MÁR VALAMIT MAGÁVAL.MERT MÁR LASSAN ÚGY NÉZKI MINT EGY FIÚ SŐT MÁR ÚGY IS NÉZKI!SZÓVAL VISSZA JÖHETNE MÁR A RÉGI MILEY.NA JÓ,MOST NEM IGAZAM VAN?NEM TÓTH GABIT AKAROM LÁTNI HANEM ,EGY JÓ DIVATOS ARANYOS LÁNYT,NEM ROCK MILEY-T.MOST KOMOLYAN IDEGESÍT ENGEM EZ A LÁNY,BHH.DE MOST TÉNY VISSZA VONOM AZ ELÖBIT ,TÓTH GABI EGY KICSIT SZEBB wtf.gif diablo.gif mad.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/37630-meresz-fotosorozat-keszult-miley-cyrusrol/#ixzz2S8RioQDU
Ezt miért kellett csupa nagybetűvel írni? Ha így jól érzi magát, nem fog megváltozni. Ez az ő dolga, már nem Disney-sztárocska.
NA JÓL VAN MÁR KEZDHETNE MÁR VALAMIT MAGÁVAL.MERT MÁR LASSAN ÚGY NÉZKI MINT EGY FIÚ SŐT MÁR ÚGY IS NÉZKI!SZÓVAL VISSZA JÖHETNE MÁR A RÉGI MILEY.NA JÓ,MOST NEM IGAZAM VAN?NEM TÓTH GABIT AKAROM LÁTNI HANEM ,EGY JÓ DIVATOS ARANYOS LÁNYT,NEM ROCK MILEY-T.MOST KOMOLYAN IDEGESÍT ENGEM EZ A LÁNY,BHH.DE MOST TÉNY VISSZA VONOM AZ ELÖBIT ,TÓTH GABI EGY KICSIT SZEBB wtf.gif diablo.gif mad.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/37630-meresz-fotosorozat-keszult-miley-cyrusrol/#ixzz2S8RioQDU
Ezt miért kellett csupa nagybetűvel írni? Ha így jól érzi magát, nem fog megváltozni. Ez az ő dolga, már nem Disney-sztárocska.
2013. május 02. 15:01
A képek még nem is lennének olyan borzasztóak, de ez a haj meg a smink..
2013. május 02. 16:00
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szerintem inkább ért el közönséges hatást,mintsem vonzót.Megértem én azt,h így érzi jól magát,de azért az ízlésesség határán belül is maradhatott volna.Lehet valaki úgy is szexi,h nem dobja le szinte az összes ruháját.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.