Jay-Z dalban szólt be Taylor Swiftnek
2013. május 05. 10:19
charlotte2929új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 197905 offline |
De amúgy ti hallottátok hogy miért nem sikeresek a kapcsolatai? mert mindenkinek akivel eddig járt el akarta venni a hírnevét. Nézzétek Harry Stylest. Taylor miatt lett vége a kapcsolatnak. Ál teheséget akart csinálni(ez már szánalmas) meg akarta fosztani Harryt a barátaitól és a rajongóktól, akiket úgy szert Harry. És még Taylornak fájt a szakítás.(hát nem úgy látszik) 2 rohadt albumot is akar csinálni, azzal a témával hogy milyen volt Harryvel járni. Szerintem a csajnak csak azért kellenek a pasik hogy legyenek új dalai!!!!!azért ezt is vegyétek figyelembe
2013. május 05. 10:20
charlotte2929új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 197905 offline |
ott van a 22 címú dala. Ott is Harryt figurázza ki. Tenne ilyet egy lány ha még "állítólagosan szereti"?
2013. május 05. 10:24
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Szerintem ez nevetséges. Komolyan, látszik hogy nincs jobb dolguk az amcsiknak, minthogy Taylort ostorozzák. Nem vagyok a rajongója, de ez már több a soknál.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. május 05. 10:30
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Az elején még nekem is vicces volt, mivel Taylor nem a szívem csücske, de azért most már tényleg elég. Nem csak nevetséges amit művelnek, de szerintem van jobb dolguk is ennél.
2013. május 05. 10:33
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Sosem bírtam ezt a csajt, mert szerintem nem azért lett sikeres, mert a tehetsége vitte előre, hanem mert akkora botrányt kavart a Joe Jonasszal való szakítása után, hogy a sajtó felkapta a csajt.
Valahogy annyira ellenszenves, és ha meghallom azt a Never ever getting back together nevű számát, agyhalált kapok.
Ez a csaj arra játszik, hogy hírneve legyen, de ilyen zenével nem igazán jó ötlet ez.
Valahogy annyira ellenszenves, és ha meghallom azt a Never ever getting back together nevű számát, agyhalált kapok.
Ez a csaj arra játszik, hogy hírneve legyen, de ilyen zenével nem igazán jó ötlet ez.
2013. május 05. 10:38
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Milyen fura, hogy amikor a Ván dájreksön tagjai szóltak be Tay-nek mindenki igazat adoot nekik, meg nevettek, hogy igazuk van...(én nem, meg persze tisztelet a kivételnek)Most meg mindenki sajnálja meg minden...
2013. május 05. 12:00
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
Henna100 írta:
Sztem nem undorító húzás.Itt már (ebben a témában)már rég nem a tiszteletről van szó. biggrin.gif Taylor megérdemli!És addig ne is számítson senkitől semmi másra(jobbra)ameddig az ilyen húzásain nem változtat! Mint pl. az exeiről ír számokat<-- ez inkább a SZÁNALMAS!-.-" Mint maga a csaj is! sleep.gif 1000 mg 1000 pasival összeáll.Már az első kettőnél fel kellett volna h fogja:Neki nem való a párkapcsolat!!Sajnáltatja magát amikor őt bántják,de persze ő írhat bárkiről lefikázó dalokat,az ilyen már nem számít és még nem is undorító...hát persze!-.-" és még ha nem is utálnám,akkor se tudnám rá azt mondani h szerethető hölgyemény,mert k*rvára nem igaz!!!És így természetesen nem is csoda h nem volt hosszan tartó kapcsolata.Egyik pasija sem szerethette oly nagyon. smileeee.gif Várom a fikázásokat,hogy én milyen szemét és mocskos vagyok. Xx biggrin.gif
Teljesen igazad van!!Főleg ott hogy nem kéne az ex pasijairól számokat írnia mert ez tényleg szánalmas egy kapcsolat a bensőségről szól arról hogy ami kettőjük közt történik az kettőjük közt is marad még szakítás után is erre ez meg kifigurázó számokat ír az összes expasijáról hogy azok milyen gonoszak vele meg neki milyen rossz nagyon gáz!Utána meg csodálkozik ő meg a rajongói hogy le r*bancozzák...Aki egy kicsit nem rajongó szemmel nézi meg ezt az egészet tényleg rá jöhetne hogy ez a csaj pasiról pasira halad és nincs erre nagyon jobb szó...
Sztem nem undorító húzás.Itt már (ebben a témában)már rég nem a tiszteletről van szó. biggrin.gif Taylor megérdemli!És addig ne is számítson senkitől semmi másra(jobbra)ameddig az ilyen húzásain nem változtat! Mint pl. az exeiről ír számokat<-- ez inkább a SZÁNALMAS!-.-" Mint maga a csaj is! sleep.gif 1000 mg 1000 pasival összeáll.Már az első kettőnél fel kellett volna h fogja:Neki nem való a párkapcsolat!!Sajnáltatja magát amikor őt bántják,de persze ő írhat bárkiről lefikázó dalokat,az ilyen már nem számít és még nem is undorító...hát persze!-.-" és még ha nem is utálnám,akkor se tudnám rá azt mondani h szerethető hölgyemény,mert k*rvára nem igaz!!!És így természetesen nem is csoda h nem volt hosszan tartó kapcsolata.Egyik pasija sem szerethette oly nagyon. smileeee.gif Várom a fikázásokat,hogy én milyen szemét és mocskos vagyok. Xx biggrin.gif
Teljesen igazad van!!Főleg ott hogy nem kéne az ex pasijairól számokat írnia mert ez tényleg szánalmas egy kapcsolat a bensőségről szól arról hogy ami kettőjük közt történik az kettőjük közt is marad még szakítás után is erre ez meg kifigurázó számokat ír az összes expasijáról hogy azok milyen gonoszak vele meg neki milyen rossz nagyon gáz!Utána meg csodálkozik ő meg a rajongói hogy le r*bancozzák...Aki egy kicsit nem rajongó szemmel nézi meg ezt az egészet tényleg rá jöhetne hogy ez a csaj pasiról pasira halad és nincs erre nagyon jobb szó...
2013. május 05. 12:27
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
talán kicsit túlzás már ez az egész...nem védeni akarom Taylort, mert szerintem szánalmas és gusztustalan ahogy mások hírnevén felkapaszkodva próbál érvényesülni >saját vélemény<...de 2,max 3 hét múlva meg attól fog zengeni minden h szegény milyen szarul érzi magát,mindenki őt támadja...sajnáljuk!-erre meg pláne nem lesz kíváncsi senki...
én a helyében amúgy elbújnék egy időre...így szépen lassan darabokra szedik
én a helyében amúgy elbújnék egy időre...így szépen lassan darabokra szedik
2013. május 05. 13:40
Jasmynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 137591 offline |
azért már abba hagyhatnák,elég gáz hogy állandóan piszkálják Taylort,elég sokan vannak még rajta kívül a médiában akiket lehetne kritizálni egy-pár dolog miatt.
2013. május 05. 16:59
Tényleg kicsit gàz màr hogy mindenki őt piszkálja és beszòlogat neki. Az a baj hogy az emberek többet foglalkoznak màs életével mint sem a sajàt magukéval és valahogy mindig másban keresik a hibàt, de véletlenül se önmagukban. hàt igen - annyi de annyi tökéletes és hibàtlan ember van a világon hogy az hihetetlen:D Jay-Z is nem hogy Beyoncéval és a kislànyával lenne elfoglalva mint sem Taylor-al:)
2013. május 05. 19:35
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Most már nem Kristen a téma hanem Swift....
Jobb dolguk már nem tudnak ezek sem mit kezdeni.
Jobb dolguk már nem tudnak ezek sem mit kezdeni.
2013. május 12. 18:24
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline |
Igaza van Jay-z-nek és Kanyenek is.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.