Vanessa Hudgens: „Nehezen találtam meg magam”
2013. május 05. 15:58
Nem hinném ,hogy nagyobb színészi képességekkel rendelkezik mint a HSM-ben lévő alakítása volt azt már láttuk ,hogy "rossz" lányt nem tud játszani.Tökéletes volt a kis ártatlan szerencsétlenkedő gimis lány szerepére (HSM) de nem hiszem ,hogy többre képes az az egy szerep van neki az tökéletes és kész a mostani(!) Disney channel produkciókra tökéletes...Nem hinném ,hogy nagyon igényt tartanak még rá de sebaj akkor meg nem tudom mit keres még itt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. május 05. 15:59
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (coney island queen. @ 2013.05.05. 15:58)
Nem hinném ,hogy nagyobb színészi képességekkel rendelkezik mint a HSM-ben lévő alakítása volt azt már láttuk ,hogy "rossz" lányt nem tud játszani.Tökéletes volt a kis ártatlan szerencsétlenkedő gimis lány szerepére (HSM) de nem hiszem ,hogy többre képes az az egy szerep van neki az tökéletes és kész a mostani(!) Disney channel produkciókra tökéletes...Nem hinném ,hogy nagyon igényt tartanak még rá de sebaj akkor meg nem tudom mit keres még itt.
Vannak emberek, akik tudnak meglepetést okozni. Én adok neki egy esélyt ezzel a filmmel.
Bijja0405
2013. május 05. 16:05
Imádom hogy tizenkét-három évesek nyomatják a nagy szöveget hogy majd ők megnézik - és tán meg is, de akkor még mindig fennáll a kérdés: mit fogsz belőle érteni? Fel tudják egyáltalán fogni ezt a helyzetet? Valószínűleg nem, valószínűleg senki sem aki nem élte meg - Vaneszá sem. És mivel ő egy elkényeztettet diznisztárocskának tűnik - nekem - kétlem hogy a játéka hiteles lenne. Lehet majd belenézek, de nem jósolok túl sok sikert ennek a produkciónak, hiszen bár A-listás celebet választottak a szerepre, a tehetség még mindig hiányzik: és tudjátok, az a tehetség aki mindannak ellenére, hogy nincs fogható tapasztalata a helyzetről, még mindig el tudja játszani. Ennek ellenére lehet mégis meghazudtol a boost a film körül, de akkor is csak a Vanesszá fanok jóvoltából. Nekem ne legyen igazam, tényleg, kívánok a filmnek sok sikert. Azon túl pedig hadd ne kezdjek bele az őrülten jó színészek listájába, akik egészen egyszerűen alig kapnak munkát, nem felkapottak, és mégis csilliószor jobbak mint Vanesszá. A Sucker Punch is egy igazi csalódás volt, Blondie tekintetében. Így tovább...
Beyla
2013. május 05. 16:07
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
A történet érdekesnek tűnik, főleg ha jól csinálták meg a filmet
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
tuti hogy megnézem
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.05. 15:59)
Vannak emberek, akik tudnak meglepetést okozni. Én adok neki egy esélyt ezzel a filmmel.
Az esélyt megadom de nem fogok moziba vonulni érte és nem fűzök hozzá sok reményt...
2013. május 05. 16:09
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát remélem jó lesz a film, ha már megdolgozott érte... Bár nem tudom, én nem hiszem, hogy bármikor is jobban tud alakítani mint bármikor..0.0
2013. május 05. 16:10
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (coney island queen. @ 2013.05.05. 16:07)
Az esélyt megadom de nem fogok moziba vonulni érte és nem fűzök hozzá sok reményt...
Moziba én sem megyek érte. Mindössze három emberért vagyok hajlandó moziba beülni, ebből csak az egyik nő - és nem Vanessa az.
2013. május 05. 16:16
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Alig várom a film megjelenését! Ő az egyik kedvenc színésznőm, már régóta, mostanában gondoltam rá, hogy vajon mikor jelenik meg a filmje, amiben levágatta a haját? A tartalma figyelemfelkeltő és Nessát még nem láttuk ilyen szerepben, ez egy fordulópont lehet a karrierjében. Bár mostanában már komoly szerepeket osztanak rá, aminek én külön örülök. Biztos vagyok benne, hogy nem volt könnyű megbirkózni a feladattal, én nagyon becsülöm, hogy ilyen keményen dolgozott. Hitelesen fog alakítani, tudom, mert mondjon akárki akármit, ő egy borzasztóan tehetséges lány! Nem hiába bíztak rá egy ilyen nehéz szerepet.
Amúgy nagyon bírom, hogy minden Disney-sztárnál papolnak a nagyokosok, hogy "jajj, oda ne rohanjak vannak sokkal tehetségesebb színészek, akik nem olyan felkapottak blablabla" kit érdekel? Biztos vannak, de úgy tűnik azokban a nagy tehetségekben nincs meg az a "képesség", amivel betudják lopni magukat az emberek szívébe.
Plusz, öregem, unalmas, hogy egy sztárt azért nézünk le, mert a Disney-nél kezdte, valahol el kell indulni és még Vanessa is nagyon fiatal, még sokat fog fejlődni, kívánom neki, hogy minden sikerüljön.
Amúgy nagyon bírom, hogy minden Disney-sztárnál papolnak a nagyokosok, hogy "jajj, oda ne rohanjak vannak sokkal tehetségesebb színészek, akik nem olyan felkapottak blablabla" kit érdekel? Biztos vannak, de úgy tűnik azokban a nagy tehetségekben nincs meg az a "képesség", amivel betudják lopni magukat az emberek szívébe.
Plusz, öregem, unalmas, hogy egy sztárt azért nézünk le, mert a Disney-nél kezdte, valahol el kell indulni és még Vanessa is nagyon fiatal, még sokat fog fejlődni, kívánom neki, hogy minden sikerüljön.
Bijja0405
2013. május 05. 16:17
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.05. 16:10)
Moziba én sem megyek érte. Mindössze három emberért vagyok hajlandó moziba beülni, ebből csak az egyik nő - és nem Vanessa az.
Azt hiszem tökéletesen tudom ki az Nekem van pár de Nessa(?) nekem sincs köztük(és ezt leírtam sz-el)
Jolie_77
2013. május 05. 16:18
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
engem nagyon érdekel ez a film!
2013. május 05. 16:22
Dicséretes, hogy ennyi mindent megtett a szerepe kedvéért. Remélem tényleg kap majd díjat érte. A filmet pedig tuti megnézem, mert jó a leírása.
2013. május 05. 16:22
Emlékszem még, amikor megjelent az a cikk, hogy Vanessa sokkoló külsővel jelentkezik (vagy mi). Akkor nagyon megrémített a dolog, nem tudtam felfogni, hogy hogyan lehetett levágni a szép haját egy filmszerep kedvéért. Viszont minden tiszteletem ezé a lányé, ugyanis keményen küzdött ezért az egészért, illetve biztosan nehéz volt neki minden, amikor ezt a filmet forgatta. Biztos vagyok benne, hogy nem fogunk Nessa-ban csalódni. Ilyen szerepben még nem is láttuk, rettentően felkeltette az érdeklődésemet a film!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.