Christina Aguilera visszanyerte régi alakját
2013. május 07. 14:52
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Szerintem eddig is szép volt4
2013. május 07. 14:53
Eddig is szép volt,legalább nem volt csonkollekció...
2013. május 07. 14:56
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Imádom ezt a nőt, hétköznapi és gyönyörű, még a plusz kilókkal is az
Viszont ennek a hirtelen nagy fogyásnak a hátterére kíváncsi lennék. Lépten-nyomon azt mondta, hogy nem fog fogyni mert ő jól érzi így magát ahogy van. Nagyon remélem, hogy csakis saját maga miatt fogyott, mert ha a média miatt tette az számmora nagy csalódás lenne
Viszont ennek a hirtelen nagy fogyásnak a hátterére kíváncsi lennék. Lépten-nyomon azt mondta, hogy nem fog fogyni mert ő jól érzi így magát ahogy van. Nagyon remélem, hogy csakis saját maga miatt fogyott, mert ha a média miatt tette az számmora nagy csalódás lenne
2013. május 07. 15:05
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (symor @ 2013.05.07. 12:54)
Pont neki azt mondom inkább nem állt jól, hogy picit elengedte magát
Szégyenletes tudom, mert egyébként imádom az olyan kerekebb nőket, mint például a Cascada énekesnője Natalie Horler, aki szerintem észbontóan néz ki a teltebb sziluettjével. Aguilera viszont már kicsit túltöltekezett az utóbbi időben az én szememben.
Szégyenletes tudom, mert egyébként imádom az olyan kerekebb nőket, mint például a Cascada énekesnője Natalie Horler, aki szerintem észbontóan néz ki a teltebb sziluettjével. Aguilera viszont már kicsit túltöltekezett az utóbbi időben az én szememben.
Oké, de Natalie majdnem 20 cm-rel magasabb, mint X-tina ha jól tudom. Egy alacsony nőn jobban meglátszik a súlyfelesleg, mint egy normál magasságú nőn.
2013. május 07. 15:10
Szerintem eddig se volt olyan duci, meg neki jól is állt.
2013. május 07. 15:23
Wow, nagyon jól néz ki! Most pont jó az alakja, ennél már nem kell sem soványabbnak, sem pedig ducibbnak lennie.
2013. május 07. 15:33
szdforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 191461 offline |
Hát vissza azért nem nyerte teljesen az alakját, de szerintem így nagyon csinos
2013. május 07. 15:55
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
Madam X most olyan mint a Díva forgatásán és ez jó amúgy inkább kövér legyen mint sovány szerintem az ő hangjához illik is egy teltebb alak amúgy az új képeken nagyon csinos maradjon így se több se kevesebb és remélem végre el kezdi rendesen promotálni a LOtus-t
2013. május 07. 16:41
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Pöttömke:
Az első teltkarcsút leírtam, akinek jól áll precíz viszonyítás nélkül
Viszont így vagy úgy hasonlítva bárkihez szerintem Aguilera önmagához képest pár kilóval átlendült azon a ponton, aminél még azt mondanám rá kellemesen gömbölyű, ahelyett, hogy kényelmesen elhízott
Gonosz dolog, tudom, de így látom. Ha egy ismerős lány ezzel a kérdéssel nyaggat ugyanúgy megmondom, hogy eddig a pontig nagyon széppé tett, hogy felszedtél egy kis plusz formát, de most egy kicsivel túllépted azt.
Ezt gondolom itt is és ő sem gondolhatta másképp a változás alapján
Az első teltkarcsút leírtam, akinek jól áll precíz viszonyítás nélkül
Viszont így vagy úgy hasonlítva bárkihez szerintem Aguilera önmagához képest pár kilóval átlendült azon a ponton, aminél még azt mondanám rá kellemesen gömbölyű, ahelyett, hogy kényelmesen elhízott
Gonosz dolog, tudom, de így látom. Ha egy ismerős lány ezzel a kérdéssel nyaggat ugyanúgy megmondom, hogy eddig a pontig nagyon széppé tett, hogy felszedtél egy kis plusz formát, de most egy kicsivel túllépted azt.
Ezt gondolom itt is és ő sem gondolhatta másképp a változás alapján
2013. május 07. 17:16
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
christina mingid csinos volt és csinos lesssz
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.