basszus, hol jártatok ti? xd nem értitek, hogy ez egy punk rendezvény volt, ahol punk stílusban kellett megjelenni. Miley-nak ez sikerült is, mert képzlejétek el! ILYEN EGY PUNK HAJSTÍLUS! A legtöbb hírességnek foggalma sincs milyen a punk és ők ugyanabba a ruhába bújtak amiben egyébként bármelyik vörösszőnyegre mentek volna.
Egyébként abban egyetértek, hogy Nina volt a legszebb:) <3
Így néztek ki a sztárok a 2013-as MET-gálán
2013. május 09. 08:45
KicsiDoriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 151521 offline |
2013. május 09. 16:56
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Olsen ikrek ruhája nagyon gáz! :\
2013. május 09. 18:12
Bella Cullen99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 196960 offline |
Nina volt a legszebb,de Ashley Greene, Dakota Fanning és Kristen Stewart se néztek ki rosszul!
2013. május 09. 19:05
Nina; Blake; Jennifer és Emma ruhája tetszett a legjobban.
2013. május 10. 14:31
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
Anne, Nina, Jennifer, Miley, Taylor szépek vagytok!
2013. május 10. 20:50
Jaj, Ashley drágám milyen aranyos ebben a lenge ruhában. Egyébként Anne, Miranda, Katie, Nina, Taylor és Emma mesésen festett, a többiekről meg szerintem nem is kellene véleményt mondanom.
2013. május 11. 16:33
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
Dakota ruhája elég érdekes.. xd Miley...róla meg ne is beszéljünk!Egyszerűen szörnyűű
2013. május 11. 20:10
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Nina,Beyoncé,Emma nagyon szép volt. Kristen sminkje szörnyű!!
2013. május 11. 20:56
Fújjj h néznek már ezek ki???
Katy:Maga a borzadály!!!
Mily:Bírom,meg minden,de amilyen ruha van rajta és ahogy meg van csinálva a haja...az szörnyű!
Kristen:Szörnyű a sminkje a ruhájával együtt+olyan bárgyú feje van,pedig olyan szép mikor mosolyog.
Kim:Erre már nem találok szavakat...
Jennifer:Háát okééé...
Taylor:Mindig is utáltam és ezek után is utálni fogom tiszta szívemből!!!Egyetlen 1 percig mikor néztem a ruháit azt hittem h jó az ízlés,de azóta mindig bebizonyítja h tévedtem és h valóban igaz!...hinni tényleg csak a templomba lehet..
Sarah:Ami a haján van ....fúúú
Mary:Borzadály!!Én ilyen ruhának nevezhető dologban ki sem tenném a lábam,nem h egy díjátadóra!!
Nicki:Nem vártam mást.De őt azért bírom!
Beyoncé:Soha nem értettem h miért bírják annyira.De azt most még inkább megértettem h én se az ízlése miatt fogom bírni,az hotziher!! (DE más miatt sem,mert nem és kész!)
Ashley:Mint egy hívő,aki egy templomba jött imádkozni vagy a pap lábát mosni. :/
Akiket meg kihagytam azokat okkal hagytam ki!!!Az övéké azért valamennyire elviselhető volt az én ízlésemnek és szememnek. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,ÉN EZT GONDOLOM!!ÉS NEM AKAROK MEGFELELNI MÁSOK HÜLYE ELVÁRÁSAINAK!!EZ VAGYOK ÉN!BOCS HA NEM TETSZIK!Xx
Katy:Maga a borzadály!!!
Mily:Bírom,meg minden,de amilyen ruha van rajta és ahogy meg van csinálva a haja...az szörnyű!
Kristen:Szörnyű a sminkje a ruhájával együtt+olyan bárgyú feje van,pedig olyan szép mikor mosolyog.
Kim:Erre már nem találok szavakat...
Jennifer:Háát okééé...
Taylor:Mindig is utáltam és ezek után is utálni fogom tiszta szívemből!!!Egyetlen 1 percig mikor néztem a ruháit azt hittem h jó az ízlés,de azóta mindig bebizonyítja h tévedtem és h valóban igaz!...hinni tényleg csak a templomba lehet..
Sarah:Ami a haján van ....fúúú
Mary:Borzadály!!Én ilyen ruhának nevezhető dologban ki sem tenném a lábam,nem h egy díjátadóra!!
Nicki:Nem vártam mást.De őt azért bírom!
Beyoncé:Soha nem értettem h miért bírják annyira.De azt most még inkább megértettem h én se az ízlése miatt fogom bírni,az hotziher!! (DE más miatt sem,mert nem és kész!)
Ashley:Mint egy hívő,aki egy templomba jött imádkozni vagy a pap lábát mosni. :/
Akiket meg kihagytam azokat okkal hagytam ki!!!Az övéké azért valamennyire elviselhető volt az én ízlésemnek és szememnek. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,ÉN EZT GONDOLOM!!ÉS NEM AKAROK MEGFELELNI MÁSOK HÜLYE ELVÁRÁSAINAK!!EZ VAGYOK ÉN!BOCS HA NEM TETSZIK!Xx
2013. május 11. 20:57
Fúúú ilyen hosszú hozzászolást sem írtam még :DDD büszke vagyok magamra! :DDD
2013. május 12. 14:28
Van egy-kettő, amin csak így néztem, hogy "Hogy lehet ekkora önbizalmuk, hogy ilyen ruhában elhagyják a házat?" Viszont Jen, Emma, Anne és Blake nagyon csinosak voltak.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.