Három órát késett a barbadosi énekesnő, a rajongók fele hazament, a maradék pedig kifütyülte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját koncertjéről maradt le Rihanna
2013. május 07. 16:51
2013. május 07. 16:54
Isteneeem... erre most mit mondjak? Már megint ő is kezdi a botrányokat mint Bieber? Folyton csak késik a koncertjéről? Tegye csak ezt, sz.rok rá! De majd ne csodálkozzon, majd ha nem lesz egy rajongója sem..
2013. május 07. 16:54
Szánalmas. Azért, mert sztár (szerintem már celeb), nem tehet meg mindent. Nagyon nagy tévedésekben él ez a nő. :S
2013. május 07. 16:55
pfff , arról még nem esett szó , hogy ő megy a süllyesztőbe , de ha így folytatja , akkor biztos oda kerül...
2013. május 07. 16:56
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Ööö..nem tudom összeegyeztetni a rajongó bejegyzését Rihannáéval. :/
Ez sem bocsánatnak hangzott. Nagyon el van tájolva ez a csaj, vagy csak ilyen bénán próbálta meg elterelni a szót a beégéséről.
Ez sem bocsánatnak hangzott. Nagyon el van tájolva ez a csaj, vagy csak ilyen bénán próbálta meg elterelni a szót a beégéséről.
2013. május 07. 16:56
Eddig se ismertem igazán Rihannát, de azért ez nem volt szép tőle... De inkább szégyellnie kéne magát ahelyett, hogy ilyeneket ír ki twitterre. Lehet, hogy bocsánatkérésnek szánta, de a rajongói részéről ez nem biztos hogy annyira extra különleges volt... Nem tudom, hogy hogy gondolta, de elég aljas húzás volt a részéről.
2013. május 07. 17:07
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline |
és utána még van pofája erre h ,,legmélyebb szeretetem a tiétek" bah
2013. május 07. 17:07
Egyre szánalmasabb, de remélem, hogy nincs semmi problémája
2013. május 07. 17:08
csalódtam benne... ez azért gáz, hogy megint elkésik... tényleg, imádom Rihannát, de most nem tudok kiállni mellette... coke. igazad van!
2013. május 07. 17:11
Nagyot csalódtam benne.Eddig sem volt a kedvencem,de mos aztán végképpen nem.Milyen már az,hogy a rajongók órákat állnak és drága jegyeket vesznek és cserébe 3 óra késéssel érkezik meg a kedvencük.Ez szánalmas.A végén annyi botránya lesz mint a bíbör gyereknek.
2013. május 07. 17:16
Komolyan mondom már meg sem lepődök. És csodálkozik, hogy ha utálják őt.
2013. május 07. 17:19
Rihanna nem énekesnő - az összes koncertjén playbackel
Rihanna szarik a rajongóira - akinek valamit is számít,az ott van időben... nem dolgozik, nincs gyereke, semmit nem csinál, egy rohadt koncertre nem képes időben odaérni.
Sajnos, az igazság az, hogy addig lesz sikeres(már amennyire az egyáltalán) ameddig megmarad a kreatív csapata... Mert anélkül, valljuk be, Rihanna egy darab kaksit sem ér.
Rihanna szarik a rajongóira - akinek valamit is számít,az ott van időben... nem dolgozik, nincs gyereke, semmit nem csinál, egy rohadt koncertre nem képes időben odaérni.
Sajnos, az igazság az, hogy addig lesz sikeres(már amennyire az egyáltalán) ameddig megmarad a kreatív csapata... Mert anélkül, valljuk be, Rihanna egy darab kaksit sem ér.
2013. május 07. 17:20
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
hát ez tényleg szánalmas
2013. május 07. 17:24
A rajongók mit számítanak? Megvan a sok mani, az a lényeg.... (:
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.