Különleges kívánságai vannak Biebernek
2013. május 08. 14:51
Igényes a srác,az tuti. ^^" De annyira nem is durva mint azt elsőre gondoltam volna.
2013. május 08. 15:37
Eze szerintem egyáltalán nem nagy dolgok, főleg neki.
Nem értem miért beképzelt,nem nem az, csak igényes, ami nem árt!!
Nem értem miért beképzelt,nem nem az, csak igényes, ami nem árt!!
2013. május 08. 15:48
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline |
most miért beképzelt?
te egy kicsit nem lennél az, ha 19 évesen több milliót keresnél 1 nap?? "-.-
nincs elkéyneztetve, de te használt törölközőt, szappant, és WC papírt akarsz használni??
jól van, egészségedre... -.-
hagyjátok békén, ezekre a dolgokra egy átlag embernek is szüksége van!!
te egy kicsit nem lennél az, ha 19 évesen több milliót keresnél 1 nap?? "-.-
nincs elkéyneztetve, de te használt törölközőt, szappant, és WC papírt akarsz használni??
jól van, egészségedre... -.-
hagyjátok békén, ezekre a dolgokra egy átlag embernek is szüksége van!!
2013. május 08. 15:55
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline |
Egészséges akar lenni, baj_? -.-" xx
2013. május 08. 16:06
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
"a törölközőnek, a WC papírnak, a szappanoknak tisztának kell lenniük"
nem, majd valaki előtte jól beletőrli a seggét a wc papírba
nem, majd valaki előtte jól beletőrli a seggét a wc papírba
2013. május 08. 16:30
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Gold Wolf1 írta:
Szerintem Bíbör az erdőbe akar költözni, de azért egy kanapé a kényelemért, szappanok (mert ugye mégse lehet koszos szegénykém? ), egy tükör hogy tudja magát nézegetni (ez persze elengedhetetlen), és össze akar dobni valami lightos szenyát: 1 nagy svéd hal, amit lecsorgatja mézzel, chipset szór rá, hogy jó ropogós legyen, facsar rá egy kis citromot, majd lehinti az egészet egy kis dióval. Ezeket belerakja fehér és magvas kenyérbe, lecsorgatja majonézzel, és végül a pikáns ízekért reszel rá egy kis asztalt és törülközőt. A vizet és gyümilét összekeveri majd felhörpinti. A 2 összecsukható fehér asztal biztos valami medvecsapda lesz (a színe biztos azért fehér, hogy beleolvadjon a hóba, mert ott még biztos tél van). Az ezüst késekkel leszúrja a medvét, a villával meg megeszi, hogy jó erőben legyen. A csészék és tányérok azért kellenek, hogyha mégsem sikerül a vadászat földhöz vágja őket ideglevezetés gyanánt, és első osztályúnak kell lennie ehhez. A szék meg a B tervnek: leül rá, elkezd énekelni, azzal leveri az összes madarat, így mégse marad el a kaja. A WC papírra azért van szükség hogy északára beburkolózzon vele, mint egy pillangóbáb és így ne fagyjon meg. Ezekből csinál egy filmet és lejátssza a koncertjén, és még bőg hozzá valamit - kész is a koncert. Tuti így van.
Ezen most k**va nagyot röhögtem!
Szerintem Bíbör az erdőbe akar költözni, de azért egy kanapé a kényelemért, szappanok (mert ugye mégse lehet koszos szegénykém? ), egy tükör hogy tudja magát nézegetni (ez persze elengedhetetlen), és össze akar dobni valami lightos szenyát: 1 nagy svéd hal, amit lecsorgatja mézzel, chipset szór rá, hogy jó ropogós legyen, facsar rá egy kis citromot, majd lehinti az egészet egy kis dióval. Ezeket belerakja fehér és magvas kenyérbe, lecsorgatja majonézzel, és végül a pikáns ízekért reszel rá egy kis asztalt és törülközőt. A vizet és gyümilét összekeveri majd felhörpinti. A 2 összecsukható fehér asztal biztos valami medvecsapda lesz (a színe biztos azért fehér, hogy beleolvadjon a hóba, mert ott még biztos tél van). Az ezüst késekkel leszúrja a medvét, a villával meg megeszi, hogy jó erőben legyen. A csészék és tányérok azért kellenek, hogyha mégsem sikerül a vadászat földhöz vágja őket ideglevezetés gyanánt, és első osztályúnak kell lennie ehhez. A szék meg a B tervnek: leül rá, elkezd énekelni, azzal leveri az összes madarat, így mégse marad el a kaja. A WC papírra azért van szükség hogy északára beburkolózzon vele, mint egy pillangóbáb és így ne fagyjon meg. Ezekből csinál egy filmet és lejátssza a koncertjén, és még bőg hozzá valamit - kész is a koncert. Tuti így van.
Ezen most k**va nagyot röhögtem!
2013. május 08. 16:38
Felmerült benne a kérdés, hogy minek neki 8 szék...
A tükör pedig valóban túláradó egoizmusáról árulkodik...
A tükör pedig valóban túláradó egoizmusáról árulkodik...
2013. május 08. 16:48
Ha mi is ilyen szinten mozognánk akkor biztosan mondom, és a nyakamat teszem rá, hogy amiket itt felsoroltak nálunk is ilyen természetes lenne. Bár a sok kaja meg ez így mind, szerintem azt, hogy ő felsége mit kér azt csak azok tudhatják akik ott nála közreműködnek. Szerintem ennek fele sem igaz!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.