A Union J kibékítené a két rivális bandát
2013. május 09. 15:43
hetek óta ettől hangos a sajtó? nem hinném, hogy ilyesmi semmitmondó sz*rságokkal foglalkozna a sajtó, mint hogy a vándájreksönös kappanok kinek arcoskodnak a neten, ha pedig szemtől szembe állnál velük, lefosná a bokáját az összes ropikezű gyík.
2013. május 09. 15:53
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Sok sikert!.......
Bár nem igazán bírom a TW-et...de mindegy
Bár nem igazán bírom a TW-et...de mindegy
2013. május 09. 16:01
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ez jó ötlet.(: Kár hogy a halláskárosító vándí nem tudja elismerni, hogy a TW jobb náluk. Nekik nem kellett holmi x factor, hogy befussanak.:')
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. május 09. 16:02
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Hát tényleg nem férnek meg egymás mellett,de akkor is ha nincsenek jóban akkor nem kell őket ismét barátokká tenni.Hagyják abba a piszkálást és a szekálást és akkor mi Directionerek és a 1D fiuk is megnyugszunk.Egyébként a multkori vitát is nem a 1D kezdte,hanem az ellenség.
Tényleg mindenütt erről beszélnek,de ha ilynek.KEdves tőlük de inkább ne,mert csak rosszabb lenne.Inkább azt próbálják meg,hogy akadájozzák meg azt,hogy vitázzank.
Tényleg mindenütt erről beszélnek,de ha ilynek.KEdves tőlük de inkább ne,mert csak rosszabb lenne.Inkább azt próbálják meg,hogy akadájozzák meg azt,hogy vitázzank.
2013. május 09. 16:08
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Jó ötletnek tartom..mivel Directioner vagyok,de nincs semmi különösebb bajom a TW-vel, a 'háborúkat' leszámítva...szóval sok sikert Union J,nem hinnem,hogy össze jön,de sok szerencsét !
2013. május 09. 16:08
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
hát sok sikert kívánok erre a sikertelen műveletre,és amúgy is nem bírom a Dö Vantedot,de jó kis ötlet a Union J-től,örülök hogy ilyennek próbálkoznak,de ahogy mondom sikertelen
2013. május 09. 16:09
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
két dudás nem fér meg egy kocsmában
2013. május 09. 16:11
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Egyáltalán nem bírom a The Wantedot,de jó ötletnek tartom
2013. május 09. 16:20
Valahol lejjebb olvastam, hogy ez a "Sok szeretetre és ölelésre van szükségünk" mondat nem túl férfias. Na nemár. Nem igazán vagyok otthon a The Wantedben, nem tudom hány évesen meg mikor és hogy futottak be, de ha a direction srácokat nézzük 2010ben volt az az X-faktor, amiben szerepeltek, jól tudom? Eléggé fiatalok voltak azért, és gondolj bele, 5 kb 17-18 éves srác hirtelen mély vízbe kerül (persze, ők jelentkeztek az X-faktorba, de szerintem ők sem gondolták, hogy ilyen hirtelen befutnak)nyilván szükségük van szeretetre, meg sok biztató szóra és ölelésre, akár egymástól akár rajongóktól, mert eléggé távol vannak a családjuktól, nincs anyuci aki megszeretget ha rossz napod van. Ezért is utálom, mikor rögtön megy a b*zizás meg minden, mikor megölelik egymást meg elismerően nyilatkoznak egymásról. Louis nyilatkozta egyszer, hogy Harryvel már alig mernek nyílt helyen igazán viccelődni, mert rögtön megy a pletyka hogy jaaaj megölelte biztos meleg. ÚRISTEN. Miért kéne, hogy minden fiú bandában legyen meleg?D Szerintem egyikőjük sem az. a TW-t meg mondom nem ismerem, de így ránézésre onnan sem mondanám meg, hogy meleg lenne bárki is. Meg ha az is, kit érdekel? A zenészeket a zenéjükért kell szeretni, nem azért, hogy fiúval vagy lánnyal kavar. A másik meg szerintem egyáltalán nem gáz tehetségkutatóval befutni. Miért lenne az? Az 5 srác eleve nem is ismerte egymást, ha nincs X-faktor nincs One Direction. Persze gondolom sok mindenki ennek örülne, de utálom mikor valaki szidja a másikat, mert nem tetszik neki a hangja, vagy amilyen zenét játszik. Szerintem ezek az emberek, sokkal gázabbak, mint az, hogy 5 fiú pop dalokat énekel, és nem rockerek vagy tököm tudja. (Nekem főleg rocker ismerőseim csinálják ezt: "1D? jaj azok kis buzik.") Nem kell itt tehetségtelenezni meg minden, szerintem mindkét csapat tehetséges,(azzal együtt mondom ezt, hogy nem szeretem a TW számait) és remélem nagyon sokáig zenélnek mindannyian. (Az ellentétről annyit, hogy lehet van más dolog is, amiről mi nem tudunk, vagy csak nagyon erős bennük a versengés, sose tudjuk meg, de gondoljatok bele, ti sem szerettek mindenkit a környezetetekben, hát ők sem, ennyi:)
Aztán lehet én vagyok a gyökér, nem tudom D
Aztán lehet én vagyok a gyökér, nem tudom D
2013. május 09. 16:21
ja és bocsi, hogy ennyire hosszú lett, de nem bírtam magamban tartani
2013. május 09. 16:50
cherlloyd19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 191366 offline |
Tök aranyos tőlük.
2013. május 09. 17:31
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Én nem értem miért szólnak bele és azt sem értem minek kellene, hogy kispajtások legyenek, a The Wanted nem a van dájreksön korosztálya és nincsenek is egy agyi szinten A van dájreksön-ös fiúcskák le vannak maradva úgy szellemileg.
2013. május 09. 17:39
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
nem értem h márt kellett összeveszni az igazságon.. lehet h nem kellett volnan Louinak megírni nekik de nem kellett volna ebből ekkora ögyet csapni.... béküljenek ki!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.