De édes az Union j-től hogy segíteni akarnak nekik kibékülni xD *-* <333333333
Sok sikert! xDDDDDDDDDD
A Union J kibékítené a két rivális bandát
2013. május 11. 11:29
KaszásAnna2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 168735 offline |
Ez mire jó? Én is imádom az 1D-t, de ez már sok nekem, hogy veszekdnek...
2013. május 11. 16:01
Directioner1021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 200753 offline |
hááát...kedves h segíteni akarnak...de ez sztem nem fog összejönni
2013. május 11. 18:08
Jasmine2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 191317 offline |
Én nem szeretem a The Wanted-et, én teljesen Directioner vagyok, de ha megszeretnék próbálni őket kibékíteni, én kíváncsi leszek. De sztem nem fog sikerülni!
2013. május 11. 18:12
én meg már azt gondoltam naívan hogy valami utcai bandákról van szó....erre meg twitter háború nahhhhh menjenek a picsáááá........ba
2013. május 12. 14:09
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Már miért is kéne egymás seggét nyalniuk? Ha nem csípik egymást ez van, nem kell erőltetni. Amúgy meg az ilyen kijelentésekkel csak olajat öntenek a tűzre. A balhé már rég lecsengett.
2013. május 13. 21:01
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline |
Ki kéne nekünk és békülni, a fanoknak. Directonerek? Mit szóltok?)
2013. május 14. 16:57
BálintEsztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 201149 offline |
A JLS feloszlott??!
és ki kell békülnie a két bandának!! mindketőt szeretem
és ki kell békülnie a két bandának!! mindketőt szeretem
2013. május 16. 14:25
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline |
One direction! Az Union J meg ne szóljon bele! és a TW nem is helyes -.- Most figyu. Valamelyik tag a tw-ből helyes annyira mint pl. Niall vagy Harry? NEM.
2013. május 17. 20:19
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Szerintem is felesleges a bandák és a rajongók közötti marakodás, ezzel semmit az ég világon nem érünk el semmit sem. Bár szerintem ez az ötlet, nem fog egyhamar teljesülni.
2013. május 18. 10:23
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (csakegydirectioner @ 2013.05.16. 14:25)
One direction! Az Union J meg ne szóljon bele! és a TW nem is helyes -.- Most figyu. Valamelyik tag a tw-ből helyes annyira mint pl. Niall vagy Harry? NEM.
OMG!! Mi van?
1, Ez most hogy a francba jön ide? Miért, ha nem helyesek akkor nem is lehet velük barátkozni???
2, Lehet Neked nem tetszenek, de mondjuk szerintem teljesen jól néznek ki. Tom és Max külön jóképűek, de tudod valakinek ez, valakinek az.
3, Én mondjuk Niall-t és Harryt még bottal sem piszkálnám meg.
4, Nem tudom mit kell erőltetni a bandák kibékülését. Miért kellene Nekik cimboráknak lenni? Nem egy korosztály, nem ugyanazt tartják mondjuk viccesnek. De ez nem is baj, amíg a van dájreksön tagok leragadtak ott, hogy egymás gatyáját húzkodják, a TW tagok túlléptek ezen az oviban. Maradjunk annyiban, hogy a TW tagok a Lawson tagokkal vannak jóban, a van dájreksön tagok meg barátkozzanak a klónjaikkal (Union J). A Take That-el is kötelező lenne akkor barátkozni? Hiába kétszer olyan idősek?
Komolyan, a van dájreksön rajongók annyira ostobák, hogy arra nincsenek szavak.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. június 03. 20:21
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline |
tudjátok mit? bocsánat az első komimért, arra gondoltam nem leszek ovis színtű sablonos directioner aki azt állítja, hogy más rossz, csak mert mást szeretek. én 1D függő vagyok mégis eddig csak egyszer szóltam bele a vitába. most komolyan ezen a szinten állunk???? !!! én jobban szeretem az 1D-t mégsem kezdem a TW-t szidni. nekem is vannak kifogásaim a TW-vel kapcsolatban, mégsem akarom őket kimondani.
szerintem nem helyesek, de attól még? legyünk ugyan olyanok?? nem! ők szeressék az TW-t!! mi directionerek meg haggyjuk őket békén! kell több NATOR vagy mi?! -.- és igen, kimondom. MI IS HIBÁSAK VAGYUNK, NEM CSAK A TW FANOK. nem csak te vagy a világon angyalom... -.-""""" vannak külön TW és 1D fanok. most több utálló kell? -.- és tartsuk már egymást tiszteletben! -.- én is kijelentem:
Még nem ismerem a TW-t, nem hallottam őket de nem ítélek inkább... van egy külön véleményem a külsőjükről, de megtartom magamnak. most a directionerek legyenek a leghülyébb és tudatlanabb (tisztelet a kivételnek) fanok, ÚJRA?! És TW fanok... nektek meg annyi, hogy lécci haggyjátok a directionereket, mert vannak köztük értelmesek is. köszi. én megfogadom, mától nem jelentek ki semmi bántót a TW-ről, de ez alku, szóval a directionerek kicsit értelmesebbek, a TW fanok kedvesebbek legyenek. köszi. és most kíváncsi leszek a válaszokra. köszi, hogy elolvastad.
és remélem sikerül a Union J-nek, mert ez már kezd idegesítő lenni, hogy csak úgy lehülyéznek, mikor nem is ismernek, csak néhány roszabb directioner miatt.
és itt nem a fiúkat sértem, azokat a kis angyalokat ^^ hanem néhány directionert aki igazából NATOR.
szerintem nem helyesek, de attól még? legyünk ugyan olyanok?? nem! ők szeressék az TW-t!! mi directionerek meg haggyjuk őket békén! kell több NATOR vagy mi?! -.- és igen, kimondom. MI IS HIBÁSAK VAGYUNK, NEM CSAK A TW FANOK. nem csak te vagy a világon angyalom... -.-""""" vannak külön TW és 1D fanok. most több utálló kell? -.- és tartsuk már egymást tiszteletben! -.- én is kijelentem:
Még nem ismerem a TW-t, nem hallottam őket de nem ítélek inkább... van egy külön véleményem a külsőjükről, de megtartom magamnak. most a directionerek legyenek a leghülyébb és tudatlanabb (tisztelet a kivételnek) fanok, ÚJRA?! És TW fanok... nektek meg annyi, hogy lécci haggyjátok a directionereket, mert vannak köztük értelmesek is. köszi. én megfogadom, mától nem jelentek ki semmi bántót a TW-ről, de ez alku, szóval a directionerek kicsit értelmesebbek, a TW fanok kedvesebbek legyenek. köszi. és most kíváncsi leszek a válaszokra. köszi, hogy elolvastad.
és remélem sikerül a Union J-nek, mert ez már kezd idegesítő lenni, hogy csak úgy lehülyéznek, mikor nem is ismernek, csak néhány roszabb directioner miatt.
és itt nem a fiúkat sértem, azokat a kis angyalokat ^^ hanem néhány directionert aki igazából NATOR.
2013. június 03. 20:22
és mielőtt a fiúknak kéne békülni, kezdhetnénk mi is. nem?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.