Amellett, hogy a legjobban öltözöttnek szavazták meg, most elnyerte a Legkevésbé megbízható sztár díját is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart a legkevésbé megbízható sztár
2013. május 09. 17:58
2013. május 09. 18:00
a szavazók biztosan baromira ismerik az összes sztárt és tudják, kiben lehet megbízni és kiben nem.
2013. május 09. 18:01
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Kristen-nek van egy olyan ki"ütése" a szememben, mintha mindig bamba képet vágna. Nekem nem tetszik a stílusa se... De megérdemelte, hisz Robot is megcsalta....
2013. május 09. 18:01
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
hát ez fura kicsit...mármint értem én, hogy KStew megcsalta Robertet (feltehetően csak egyszer vagy egyszer hosszabb időn át), bár lehet, hogy másképp megbízható...persze Rob helyében én nem tudtam volna megbocsájtani, de ez az ő dolguk valahogy maga a lista is enyhén szólva erőltetett: mindenkit elkönyveltek hazudósnak, még azt is, aki nem olyan hogy van ez?
2013. május 09. 18:03
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Hát, ami most meg, az alapján én inkább Amanda Bynesnak adnám.
Viszont ha Kristen kapta a LEGJOBBAN ÖLTÖZÖTT sztárnak járó díjat, akkor ez az egész díjátadó sem lehet valami megbízható.
Viszont ha Kristen kapta a LEGJOBBAN ÖLTÖZÖTT sztárnak járó díjat, akkor ez az egész díjátadó sem lehet valami megbízható.
2013. május 09. 18:04
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Ennyire ismerik Kristen-t? Mutassanak már be neki! Max. a családja vagy az ismerősei tudnának erről dönteni nem a hétköznapi emberek. Biztos a sok utálója miatt lett a legkevésbé megbízható!
2013. május 09. 18:04
Érthető.De Kim mit keres a listán? Mert az tényigazság, hogy a csaj egy elkényeztetett buta liba, de lehet rá számítani: mindig szolgáltatja a csámcsognivalót, ehhez ért.
Tovább Amanda nem tudom, miért került fel a listára. Az egy dolog, hogy szegény megbolondult, de ettől még nem megbízhatatlan :S
Tovább Amanda nem tudom, miért került fel a listára. Az egy dolog, hogy szegény megbolondult, de ettől még nem megbízhatatlan :S
2013. május 09. 18:06
Hát mit nem mondjak... tényleg nem tudok mit mondani erre... lehet, hogy megbízható, csak a Rob-os ügy miatt most hangos lett a nép... Nem tudom... Nem lehet teljesen tudni, hogy ki mennyire ilyen, ki mennyire olyan. Mind1...
2013. május 09. 18:06
Amúgy meg attól még, hogy valakit utálnak a rajongók, nem feltétlenül megbízhatatlan
2013. május 09. 18:12
"Kimnek pedig épp elég az, hogy a Kardashian családból származik." <- Ez mondjuk így elég furin hangzott, de a lényeg, hogy leesett.
Nekem sosem volt szimpi Kristen, legalábbis a szerepei alapján. A magánélete tökéletesen hidegen hagy, felőlem azt csal meg akit akar, a lényeg hogy jó legyen színésznek és lehessen élvezni azt, hogy hogyan játssza a szerepeit. Bár így belegondolva, lehet hogy most is azt csinálja...
Nekem sosem volt szimpi Kristen, legalábbis a szerepei alapján. A magánélete tökéletesen hidegen hagy, felőlem azt csal meg akit akar, a lényeg hogy jó legyen színésznek és lehessen élvezni azt, hogy hogyan játssza a szerepeit. Bár így belegondolva, lehet hogy most is azt csinálja...
2013. május 09. 18:14
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline |
Na eleg volt o is hibazott de emberek o is egy ember!Ez nem azt jelenti,hogy mindenki elkezdje sertegetni!
2013. május 09. 18:16
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani ezt a cikket. Bár angolul van, de már a címe is sokat elárul: "Színészek, politikusok és mások, akik abból élnek, hogy hazudnak vezetik Amerika 100 legmegbízhatóbb emberének listáját"
http://popwatch.ew.com/2013/05/08/most-trusted-tom-hanks/
A Kristen Stewartos rész szintén telitalálat:
"Kristen Stewart szerezte a legalacsonyabb megbízhatósági pontszámot, pedig az utóbbi időben mást sem csinált, minthogy bocsánatot kért valamiért, amihez senkinek rohadtul semmi köze nincs."
Ennyit erről tehát.
http://popwatch.ew.com/2013/05/08/most-trusted-tom-hanks/
A Kristen Stewartos rész szintén telitalálat:
"Kristen Stewart szerezte a legalacsonyabb megbízhatósági pontszámot, pedig az utóbbi időben mást sem csinált, minthogy bocsánatot kért valamiért, amihez senkinek rohadtul semmi köze nincs."
Ennyit erről tehát.
2013. május 09. 18:28
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline |
én nem gondoltam volna ez kristen ről de már anyi pletyka folyik róla hogy kész örület
2013. május 09. 18:30
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
most miért nem csodálkozok?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.