Noel Gallagher beszólt a One Directionnak
2013. május 17. 17:47
Amugy se kell lírainak lennie a számuknak.A dalukért is szeretik sokan,ne túlozzunk-És ezt úgy mondom hogy nem vagyok nagy 1D rajongó.Csak szeretem a számjait.Sőt..Még rajongónak SE nevezném magam.
2013. május 17. 17:48
Na jó... Ez már sok!
Ők nem valamiféle bohócok. Ha végignéznétek a klippet, akkor tudnátok, hogy ezt jótékony célból csinálják. Na jó egy kis hülyességgel keverve az igaz. De ez most miért bohócság?
Ők nem valamiféle bohócok. Ha végignéznétek a klippet, akkor tudnátok, hogy ezt jótékony célból csinálják. Na jó egy kis hülyességgel keverve az igaz. De ez most miért bohócság?
2013. május 17. 17:50
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Brenda ....pontosan!!!!!!!!!!!
2013. május 17. 17:52
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
És milyen igaza van.
Nem azért, de azzal, hogy az ember csak bohóckodni tud az szerintem mindenkinek megy. Így szánalmas a banda, ahogy van. Nevetségesé teszik magukat a videoklipekben ráadásul hang nélkül.
Ez inkább az emberek szórakoztatására jobban mondva show műsor, amit a 1D csinál.
Nem azért, de azzal, hogy az ember csak bohóckodni tud az szerintem mindenkinek megy. Így szánalmas a banda, ahogy van. Nevetségesé teszik magukat a videoklipekben ráadásul hang nélkül.
Ez inkább az emberek szórakoztatására jobban mondva show műsor, amit a 1D csinál.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Beyla
2013. május 17. 17:53
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Noel bácsinak igaza van, Ő még igazi zenét csinált, akármennyire is jótékonykodnak One Directionék, rájuk nem fogunk emlékezni 10 év múlva, az Oasis-re még mindig emlékszünk, Noelre meg pláne!
Idézet (vandapetra @ 2013.05.17. 17:48)
Na jó... Ez már sok!
Nem arról az egy klipről van szó, hanem az egész eddigi tevékenységükről...
Amúgy én egyetértek Noellel.
Már Tudjátok mit? Kedvelem a fiúkat, és azt mondom, hogy igaza van! És erről nem ők tehetnek, hiszen a rohadt menedzsment irányítja őket, és ha beleszólásuk van, akkor is csak minimális. Egyes kommentelők pedig visszafoghatnák magukat. Igenis néha úgy öltöztetik fel őket, mintha bohócok lennének - már elnézést - egy fiún miért van feszülős vászon gatya? A modest már attól megőrül, ha nem vesznek fel övet ráadásul.. egy kis szabadteret nekik is kéne adni.. azért álljunk már meg. Amúgy meg bírom az ember gondolkodását, és hogy felmeri vállalni a véleményét Remélem nem kap halálos fenyegetéseket.. :/
Amúgy meg kíváncsi vagyok a komikra xD *pattogatott kukoricát elővenni
Amúgy meg kíváncsi vagyok a komikra xD *pattogatott kukoricát elővenni
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Idézet (haverlaand @ 2013.05.17. 17:39)
De nagyon menő lett ez a névtelen senki -nem is hallottam még róla- kit érdekel, ettől nem lett menőbb csak egy lúzer maradt.
azzal, hogy bevallod, még nem hallottál róla, ráadásul "névtelen senkinek" nevezel egy - Lillaa98: teljesen igazad van - legendát, csak te leszel még kisebb és "lúzerebb"
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline |
Nagyon bunkó ez a csávó.
1 felhasználónak tetszik:
zizzencs24
2013. május 17. 17:56
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
hát persze,mert én a ruhájukat hallgatom -.-"
2013. május 17. 17:57
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
nem kell azért irigykedni mert a fiúknak SOKKAL jobbak a dalaik és a ruháik is!!!!!! -.- xdd
2013. május 17. 17:57
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
az ő dolga hogy mit mond
2013. május 17. 17:59
Uramatyám, a Dájreksünerek jöttek osztogatni XDD Azt se tudjátok, ki Noel Gallager, pedig ő tényleg sok mindent elért, és meg is érdemli a sikert, mert van tehetsége. De ezt nektek úgysem lehet megmagyarázni se szépen, se csúnyán. Mentek csak fejjel a falnak :S Egyébként meg nem kell mindig megsértődni, ha valaki nem magasztalja az egekig a kis kedvenceiteket! A gyűlölködés ÉS mások netes fikázása és fenyegetése helyett inkább járjatok nyelvtan és illemtanórára, mert sokatokra ráférne!
Noelnek gratulálok a díjhoz, megérdemelte!
Noelnek gratulálok a díjhoz, megérdemelte!
2013. május 17. 18:00
Felőlem beszólhatnak nekik,lebohócozhatják őket,attól még szeretjük őket.Amúgy attól,hogy lebohócozta a srácokat,még nem bunkó.Csak ez a véleménye
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.