Noel Gallagher beszólt a One Directionnak
2013. május 17. 18:02
Boyfriend fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 125 Csatolások: 58 Azonosító: 194972 offline |
Hát ez így igaz!NEm azzal a zenével kéne híresnek lenni amit más írt énekelt le és csinálta meg!
2013. május 17. 18:03
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Amúgy tényleg, nekem semmi bajon nincsen a One Direction-nel, tini lányoknak szól a zene, nem is lehet egy lapon említeni őket Noel Gallagher-rel! Mondjuk mikor én 12 éves voltam Blink 182-őt hallgattam már, mint fiatal srác, de akkor még nem volt ennyire elszállva a világ a rossz irányba!
2013. május 17. 18:05
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Ez szánalmas márcsak azért is mert az One Directiont úgy állítja be mintha csak feldolgozásokat csinálnának valamit mintha csak 5 helyes pofiból állnának szánalmas és gusztustalan ez a pasi
2013. május 17. 18:09
Idézet (Kikicica @ 2013.05.17. 18:07)
olyan jó,hogy nem is ismerem ezt a Noelt,de nagyon nincs igaza és nem is érdekel a véleménye
Erre te büszke is vagy? Gratulálok! " "
7 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
_ToTo_,
MadHatter,
Fan-ily6889,
emilinda,
ViviOsztCshőő,
Beyla
2013. május 17. 18:09
Jaj, hát nem értitek? Ez egy kritika, akár a jelenkori fiatalság ízlésének a kritikája. És azt elkell fogadni, hogy a 1D jelenleg a legpopulárisabb a 6-16 éves korosztályban és ezért őket szemelte ki.
Továbbá teljeséggel egyet tudok érteni, hiszen nagyok sok múlik mostanában a zenész megjelenésén és kevésbé fontos annak ének tudása.
Továbbá teljeséggel egyet tudok érteni, hiszen nagyok sok múlik mostanában a zenész megjelenésén és kevésbé fontos annak ének tudása.
9 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Lillaa98,
Sally Sparrow,
_ToTo_,
MadHatter,
Fan-ily6889,
emilinda,
ViviOsztCshőő,
Beyla
2013. május 17. 18:11
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline |
Felőlem azt mond rájuk amit akar,de én szeretem az 1D-t.Attól még hogy nem szereti őket nem kell bohócnak nevezni az 1D-t.
2013. május 17. 18:13
Egyes hozzászólások elszomorítóak. Komolyan büszkék vagytok arra, hogy egy, ilyen kaliberű zenészt hordtok le? Egy, ilyen kaliberű zenészt nem ismertek?
2013. május 17. 18:15
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Az öregek vagy 'idősek',nem tudják már azt,amit a mai fiatalok.És nem érdekel a véleménye
2013. május 17. 18:17
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline |
egy újabb cikk arról, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, azaz nincs semmi értelme. persze, mindig is lesznek olyanok, akik utálják az 1D-t, de attól még nem kell cikket írni róluk...
2013. május 17. 18:18
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
Egyszerűen nincs igaza Mindenki tévedhet (főleg ha nem ismeri az illetőket) mindenkinek lehet véleménye (akár mennyire is helytelen) tiszteletben tartom. Tisztában vagyok vele hogy nem mindenki (sőt) szereti őket de néha nagyon is tévesen ítélik meg őket! De persze hogy,hiszen nem is ismerik őket. Ha meg nem is akarod ne mondj vélemény!
2013. május 17. 18:19
pont ezt az őszinteséget szeretem Noelben. és pont emiatt veszik össze állandóan mindenkivel.
2013. május 17. 18:22
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Felőlem széttéphetik egymást, se a 1D, se az Oasis nem tartozott soha a kedvenceim közé. Mindkettőjüknél léteznek jóval nagyobb brit tehetségek, akik sajnos nem kapnak ekkora figyelmet.
2013. május 17. 18:25
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Jaj, olyan vicces, ahogy itt a kis brokkolik pattognak és osztják azt a zenészt, aki már "ezer éve" a zeneiparban van, tényleg tett le maradandót az asztalra és a mai napig népszerű!
Hát nem tudom, én inkább szégyenszemre csendben maradnék, ha kiderülne, hogy még sosem hallottam egy zenetörténeti legendáról, nem pedig reklámoznám ország-világnak. Sőt, nem csak, hogy csendben maradnék és elszégyellném magam, hanem beírnám a bácsi nevét a Google-be és elolvasnám az életrajzát. (vagy még egyszerűbb, rákattintok az itteni Starity-s lapjára és lecsekkolom, ezzel is tágítva ismereteim körét)
Ezzel a kritikával Noel valóban a mai fiatalság ízlését, valamint a futószalagon gyártott zenét és előadókat kritizálta, valljuk be, maximálisan jogosan. Ma már elég a szép pofi, nem szükséges a jó énektudás. Vagy ha esetleg van olyan véletlen, hogy mindkettő adott, akkor is bohócot csinálnak az egyénekből, magyarul eladhatóvá teszik őket. Fenekük alá tolnak olcsó és tucatzenéket, gyorsítva ezzel a lemezkiadásokat is. Mert azt lássuk be, hogy a minőségi munkához igenis idő kell. Ha valaki évente ad ki albumot, netalántán évente többet is, akkor az olyan is. Plusz szintén becsülendő dolog, amikor a zenész valóban maga írja a zenét és/vagy a dalszövegeit. Melósabb, de hálásabb, mert jobban el fogják ismerni őt, hogy oppá, tényleg ért a zenéhez, ráadásul a jogdíjak jelentős részét is ő zsebelheti be, mert nem kell annyi felé osztozkodni. Bár, a futószalagon gyártott sztárocskák meg az arcukat adják minden lók@kihoz és ott virít a fejük még a fehérneműkön is már lassan... Nevetséges. Nem attól leszel tehetséges, ha a csapból is te folysz és marketingtermék leszel, hanem attól, ahogy Noel is mondta: csak a zenéd által.
Aki ezt meg nem bírja megérteni, azt csak sajnálni tudom.
(Amúgy pedig most láttam EZT a cikket, s felmerült bennem a kérdés, hogy akkor most ki a bohóc és ki nem..? )
Hát nem tudom, én inkább szégyenszemre csendben maradnék, ha kiderülne, hogy még sosem hallottam egy zenetörténeti legendáról, nem pedig reklámoznám ország-világnak. Sőt, nem csak, hogy csendben maradnék és elszégyellném magam, hanem beírnám a bácsi nevét a Google-be és elolvasnám az életrajzát. (vagy még egyszerűbb, rákattintok az itteni Starity-s lapjára és lecsekkolom, ezzel is tágítva ismereteim körét)
Ezzel a kritikával Noel valóban a mai fiatalság ízlését, valamint a futószalagon gyártott zenét és előadókat kritizálta, valljuk be, maximálisan jogosan. Ma már elég a szép pofi, nem szükséges a jó énektudás. Vagy ha esetleg van olyan véletlen, hogy mindkettő adott, akkor is bohócot csinálnak az egyénekből, magyarul eladhatóvá teszik őket. Fenekük alá tolnak olcsó és tucatzenéket, gyorsítva ezzel a lemezkiadásokat is. Mert azt lássuk be, hogy a minőségi munkához igenis idő kell. Ha valaki évente ad ki albumot, netalántán évente többet is, akkor az olyan is. Plusz szintén becsülendő dolog, amikor a zenész valóban maga írja a zenét és/vagy a dalszövegeit. Melósabb, de hálásabb, mert jobban el fogják ismerni őt, hogy oppá, tényleg ért a zenéhez, ráadásul a jogdíjak jelentős részét is ő zsebelheti be, mert nem kell annyi felé osztozkodni. Bár, a futószalagon gyártott sztárocskák meg az arcukat adják minden lók@kihoz és ott virít a fejük még a fehérneműkön is már lassan... Nevetséges. Nem attól leszel tehetséges, ha a csapból is te folysz és marketingtermék leszel, hanem attól, ahogy Noel is mondta: csak a zenéd által.
Aki ezt meg nem bírja megérteni, azt csak sajnálni tudom.
(Amúgy pedig most láttam EZT a cikket, s felmerült bennem a kérdés, hogy akkor most ki a bohóc és ki nem..? )
8 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
emilinda,
MadHatter,
Fan-ily6889,
Lillaa98,
ViviOsztCshőő,
Beyla,
Appalache
2013. május 17. 18:26
Mennyire igaza van.
7 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Sally Sparrow,
emilinda,
MadHatter,
Fan-ily6889,
ViviOsztCshőő,
Beyla
2013. május 17. 18:28
ilus1996:És neked mennyire van igazad:!
Természetesen semennyire!Hát igen persze,szted úgy mindenki tud vicces lenni mint pl ahogy ők nem hiszem,főleg te nem.Sztem itt te vagy a szánalmas. -.-" Röhejes.HANG NÉLKÜL?????Ezek után annyira se tartalak h sajnáljalak az miatt h süket van!!Bárkivel megeshet.Ezt úgy mondod és úgy állítod mintha te tökéletes lennél.SENKI NEM TÖKÉLETES!Ha meg ilyen a véleményed tartsd meg magadnak!Az ilyenekre a legtöbben nem kíváncsiak,és én is közéjük tartozom!Na ja,persze.
Mogyorócska:Kapd be!!!!Na ez a pontos!!
Ujjazza meg mindazokat akik ennek a Noel f*szkalapnak adtak igazat!!!!
Lillaa98
Life.and.Happy írta:
Amúgy mindenkiről van véleménye ennek a fa** kalapnak?
Tisztában vagy vele, hogy éppen egy legendát (szerintem bátran állíthatom ezt) ócsárolsz? blush.gif
Én nagyban leszarom.Róla is lehetne mit mondani és akkor?!Neki bárki is bármikor beszólt?Remélem.ÉS azt is h jó leócsárolta az a valaki őt!!
Ennyit erről.És nekem is már meglett a véleményem azokról akiknek olyan nagy a pofájuk,tudják kritizálni a másikat,mintha ők tökéletesek,hibátlanok lennének.A másikról ilyen negatív, véleményt alkotni (csak azért mert nem szimpatikus,vagy éppen mert nem tetszett nektek a videójuk,és a hangjuk,EZ NEM MEGOLDÁS!!!)azért az már túlzás és pofátlanság tetőfokon!!!
Természetesen semennyire!Hát igen persze,szted úgy mindenki tud vicces lenni mint pl ahogy ők nem hiszem,főleg te nem.Sztem itt te vagy a szánalmas. -.-" Röhejes.HANG NÉLKÜL?????Ezek után annyira se tartalak h sajnáljalak az miatt h süket van!!Bárkivel megeshet.Ezt úgy mondod és úgy állítod mintha te tökéletes lennél.SENKI NEM TÖKÉLETES!Ha meg ilyen a véleményed tartsd meg magadnak!Az ilyenekre a legtöbben nem kíváncsiak,és én is közéjük tartozom!Na ja,persze.
Mogyorócska:Kapd be!!!!Na ez a pontos!!
Ujjazza meg mindazokat akik ennek a Noel f*szkalapnak adtak igazat!!!!
Lillaa98
Life.and.Happy írta:
Amúgy mindenkiről van véleménye ennek a fa** kalapnak?
Tisztában vagy vele, hogy éppen egy legendát (szerintem bátran állíthatom ezt) ócsárolsz? blush.gif
Én nagyban leszarom.Róla is lehetne mit mondani és akkor?!Neki bárki is bármikor beszólt?Remélem.ÉS azt is h jó leócsárolta az a valaki őt!!
Ennyit erről.És nekem is már meglett a véleményem azokról akiknek olyan nagy a pofájuk,tudják kritizálni a másikat,mintha ők tökéletesek,hibátlanok lennének.A másikról ilyen negatív, véleményt alkotni (csak azért mert nem szimpatikus,vagy éppen mert nem tetszett nektek a videójuk,és a hangjuk,EZ NEM MEGOLDÁS!!!)azért az már túlzás és pofátlanság tetőfokon!!!
2013. május 17. 18:28
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Milyen igaz,istenem!!!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.