Starity

Noel Gallagher beszólt a One Directionnak

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 17. 18:30 #61
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12522
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Hugii 570 @ 2013.05.17. 17:45)
Basszus, néha komolyan elgondolkozom, hogy én ezek közé tartozom? Szeretem a srácokat, de jézusom, amit itt néhányan írnak, röhögök, komolyan.

Te már egy lépéssel a többiek előtt jársz, majd idővel ők is felismerik, hogy az 1d és társai, múló divathullám, semmi más. Néhány év múlva se rádió, se tv nem játsza őket majd ésa mostani rajongók se fogják érteni mit ettek rajtuk most. Ellenben az Oasis dalai mindig ott lesznek a rádióműsorok kínálatában.

Ilyen egy értelmes rajongó, aki szereti az 1D-t, de tisztában van azzal is, hogy hol a helyük a világ zenei palettáján és nem azon nyáladzik, hogy nincs is náluk jobb.
8 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, emilinda, MadHatter, Im a SlaveForBritney, Fan-ily6889, ViviOsztCshőő, Beyla, Appalache
2013. május 17. 18:31 #62
KF-Petra
KF-Petra
visszatérő vendég

Státuszveggie, vitality, victory.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 474
Csatolások: 0
Azonosító: 177332
Most minden 1D rajongó Noel ellen van, és minden 1D utáló Noelnek az igazat. Kérem már emberek, attól mert szerettek vagy utáltok valakit még nem kell elhordani a másikat mindennek. Az egy dolog, hogy nincs igaza, de valaki szerint igen. Fogadjuk már el ! smileeee.gif))
2013. május 17. 18:32 #63
- törölt felhasználó -    
jo olvasni a hozzászolásokat xdd...tongue.gif
One D. ♥
2013. május 17. 18:32 #64
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen hogy a directionerek még ilyen hatalmas legendákat is oltogatnak, mint Noel! ohmy.gif Újra és újra szembesülök azzal, hogy az emberi hülyeség mennyire határtalan, amikor csak megjelenik egy cikk, amiben éppen nincs egekig magasztalva a One Direction. Én is szeretem őket, de fogadjunk már el néha negatív kritikát is, könyörgöm! Ha ész nélkül puffogtok itt, hogy mégis hogy meri leszólni a 1D-t, baromira nem lesztek "hűségesebb forevőr directionerek" hanem csak ismét lejáratjátok magatokat. Ha meg ennyire nem vagytok képesek beletörődni, hogy vannak negatív kritikák is, akkor inkább ne írjatok semmit, mert mindenki csak szánakozni fog, amit-gondolom-nem szeretnétek.
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, MadHatter, Fan-ily6889, emilinda, ViviOsztCshőő, Beyla
2013. május 17. 18:39 #65
- törölt felhasználó -    
Sally Sparrow:Látszik h egy csepp humorérzéked sincs.Ami elég gáz vajuk be.Legenda,legenda....bla,bla,blaaa.Ki nem szarja le?!Itt most nem arról folyik a téma h melyikük a legenda vagy melyik nem!A 1D meg még LEHET legenda!!Csak ti ezt tudjátok,ócsárolni azokat akik népszerűk,jótékonykodnak,jó zenéjük,videoklipjük van,és eszméletlen jó hangjuk.Ez van ezt kell elfogadni.Téged se ítélnek el elsőre,akkor te miért teszed?! :S
2013. május 17. 18:40 #66
- törölt felhasználó -    
Már az is baj ha valakinek van humorérzéke...szánalmas -.-"
2013. május 17. 18:42 #67
- törölt felhasználó -    
KF-Petra, szerintem teljesen igazad van.smileeee.gif
2013. május 17. 18:42 #68
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Legenda (alias Noel Gallagher) versus múló divat, ami csak a kimondottan befolyásolható tinik által szétistenített minimális tehetséggel és zenei képzettséggel megáldott, orruknál fogva vezethető rajongókkal rendelkező nyikhajok éneklésének nem nevezhető valamije és annak többszörös hatványának is a köbe.

Nem kell ahhoz Nobel-díj, hogy megállapítsuk, kinek van igaza.
5 felhasználónak tetszik: emilinda, Im a SlaveForBritney, Sally Sparrow, Fan-ily6889, Beyla
2013. május 17. 18:44 #69
DreamGirl11
DreamGirl11
visszatérő vendég

StátuszSzeretek esőben sétálni, mert akkor senki sem látja, hogy sírok.
Hozzászólás: 392
Azonosító: 192276
Teljes mértékben igaza van. Ma már nem az számít, ha valaki tehetséges, hanem az, hogy ki milyen helyes, szép, eladható stb...Nem kezdek itt el vitatkozni a Directonerek-kel, de néha már tényleg sok amit művelnek. Ha egy ember nem isteníti a kedvencünket, még nem kell egyből lehordani.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. május 17. 18:44 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Henna100 @ 2013.05.17. 18:39)
Sally Sparrow:Látszik h egy csepp humorérzéked sincs.Ami elég gáz vajuk be.Legenda,legenda..bla,bla,blaaa.Ki nem szarja le?!Itt most nem arról folyik a téma h melyikük a legenda vagy melyik nem!A 1D meg még LEHET legenda!!Csak ti ezt tudjátok,ócsárolni azokat akik népszerűk,jótékonykodnak,jó zenéjük,videoklipjük van,és eszméletlen jó hangjuk.Ez van ezt kell elfogadni.Téged se ítélnek el elsőre,akkor te miért teszed?! :S

tehetség nélkül aligha lehet valaki legenda. ugyan mivel rendelkeznek a srácok, amivel kitűnnek a mai popzenéből? ha mondasz egy embert, akinek elég volt a szép pofi, meg a jó hang az örökléthez, mondok neked százat, akiknek nem volt elég arra sem, hogy 5 évig kihúzzák a zeneiparban.
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Sally Sparrow, Fan-ily6889, Lillaa98, Beyla
2013. május 17. 18:46 #71
Dorcsi12
Dorcsi12
visszatérő vendég

StátuszAz ajtó kicsapódott és,valaki kirohant,én:-Hát ez kiviharzott.-MI??Kiviharcos??
Hozzászólás: 291
Azonosító: 199749
aztaa! látom valakik tudnák am irogatni!!
2013. május 17. 18:47 #72
RICSYE
RICSYE
visszatérő vendég
Hozzászólás: 159
Azonosító: 145590
azta... ok irjak a sajat dalaikat.... am azmeg kussoljonbe.....-.-"""
assa el magat...-.-"""
2013. május 17. 18:50 #73
- törölt felhasználó -    
emilinda:Én ezen nem vitatkozom.Hangulatom nincs a sok hülyéhez.Csak azt mondom h sokan túl vakok ahhoz h észrevegyék:Itt aki Directioner -a nagyjaik-nem a szép ki pofijukért,hanem SAJÁT MAGUKÉRT SZERETIK,és mi már csak ilyen védőek vagyunk.És ezeket azok is megérthetik akik meg az 1D-t ócsárolják,mert mi is teljesen megértjük h ők szeretik ezt a Noel legendát.DE mégis.Itt most két "rajongótábor" küzd meg mindegyik a maga igazáért.
2013. május 17. 18:51 #74
Fancsababa
Fancsababa

StátuszAkuryou... ☣
Hozzászólás: 583
Csatolások: 19
Azonosító: 192862
grr!! no comment! dry.gif
2013. május 17. 18:55 #75
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Henna100 @ 2013.05.17. 18:39)
Sally Sparrow:Látszik h egy csepp humorérzéked sincs.Ami elég gáz vajuk be.Legenda,legenda..bla,bla,blaaa.Ki nem szarja le?!Itt most nem arról folyik a téma h melyikük a legenda vagy melyik nem!A 1D meg még LEHET legenda!!Csak ti ezt tudjátok,ócsárolni azokat akik népszerűk,jótékonykodnak,jó zenéjük,videoklipjük van,és eszméletlen jó hangjuk.Ez van ezt kell elfogadni.Téged se ítélnek el elsőre,akkor te miért teszed?! :S

Van humorérzékem, csak tudod van egy bizonyos képzeletbeli mérleg. Ha ez a mérleg az egyik serpenyőből átbillen a másikba (zene - bohóckodás), akkor az már régen rossz. Ne hülyéskedésből éljenek meg (arra legalábbis én nem lennék büszke), hanem abból, hogy értékeset, érdemlegeset alkotnak. És ez nyilván nem feltétlenül (csak) a fiúk hibája, a menedzsment is jó nagy szerepet játszik benne, ha nem a legnagyobb szerepet. Ma már viszonylag egyszerű bekerülni a köztudatba, amikor unos-untalan tehetségkutatókkal van tele az összes csatorna. Na de köztudatban maradni úgy, hogy a munkásságod miatt szeretnek és nem a magánéleti dolgaid miatt (ide értem a hülyéskedést és a "cukiságot" is), na az a becsülendő. Évekkel ezelőtt ezek a zenészek és zenekarok, mint pl. az Oasis is teljesen önerőből érte el azt, amit elért. Úgy jutottak csúcsra, hogy tényleg a tehetségük által, megmászták a szamárlétrát és kiharcolták vérrel-verejtékkel az elismerést. A mai hírességek pedig? Egyből fenekük alá tolják a lemezszerződést meg a kész, futószalagon gyártott "hatalmas slágereket", arcukba kapják a kamerákat... Egyszerűbb hírnévhez jutni, de azzal élni és fennmaradni a népszerűség tengerének felszínén már nagyon nehéz. A legtöbbeknek ez nem sikerül és néhány évvel később jó esetben vagy visszaolvadnak a civil társadalomba, vagy pedig elkezdenek celebkedni, folytatva a "semmittevést".

Jelen pillanatban az 1D is egy ilyen producerek és menedzserek által kreált termék, amit azért kajáltak be sokan, mert szó szerint a csapból is folynak és az arcunkba kapjuk készen. De nem feltétlenül kell mindig mindent megenni, amit készen adnak, lehetünk válogatósak is, ínyencek, akik inkább hallgatnak magukra mint egy felsőbb hatalomra, azon a téren, hogy nekik mi a jó.

Remek példa erre az a sok fiatal, aki a VIVA TV-n "nő fel". Számukra csak az létezik, amit ott vetítenek, minden más biztos vacak és rossz, mert nem sugározzák. Csakhogy a média manipulálni próbál, kihasználva az egyént, hogy megpumpolhassa. Ha te ellenállsz és kifejleszted a saját kritikai érzékedet és ízlésedet, akkor mindjárt más a helyzet.

Lehet szeretni az 1D-t, persze. Mindenki volt fiatal, mindenki szeretett valaha valamit, amire később már nem vagy kevésbé büszke. A kérdés ott van, hogy ez a szeretet milyen határokat feszeget. Amíg az ember látja, hogy ők is csak emberek és senki sem tökéletes, akkor el is fogadja a kritikát. Nem feltétlenül kell egyetérteni vele, de el kell fogadni (persze csak ha normális hangnemben, kulturáltan fogalmazódott meg). Nem pedig megszállottan védelmezni, mintha az imádat tárgyai tökéletesek lennének. Nem azok. Senki sem az. És fontos a kritika mögé is látni.

Ez a kritika, amit Noel mondott, nem (csak) az 1D-nek szól, hanem minden mai agyonsztárolt (tini)sztárnak. Ennyi. Nem kell a rajongóknak személyes sértésnek venni, ha a kedvencét kritizálják. Sőt, mondok valamit. Az igazi rajongó kritikus a rajongása tárgyával. Pontosan tisztában van azokkal a dolgokkal, amik nem jók, amiken lenne még mit javítani. Én is szoktam kritizálni a kedvenceimet, mert bizony senki sem tökéletes.
5 felhasználónak tetszik: emilinda, Fan-ily6889, MadHatter, Lillaa98, Beyla
2013. május 17. 19:00 #76
Rekka2
Rekka2
Mrs.Styles♥xx

StátuszI'm addicted to you...♥
Hozzászólás: 1492
Csatolások: 43
Azonosító: 179702
Igaz nem mindegyiket, de jópár dalukat ŐK írták! Tehetségük van a zenéhez!! Ráadásul énekelték már a Wonderwall-t,bezzeg azt nem véleményezte Noel, pedig NAGYONJÓ VOLT!! 1D 4 ever heart.gif
2013. május 17. 19:00 #77
- törölt felhasználó -    
Henna100.(a nevedet valamiért nem engedi rendesen kiírni blink.gif ) Sajnos nem tudok a kommentedre közvetlen válaszolni, mert nem engedi a rendszer elküldeni, annyi káromkodást írtál.Nem szoktam másokra ilyesmit mondani, de szerintem pontosan te vagy a h*lye, amiért nem vagy képes kultúráltan elmondani a véleményedet és ilyen alpári stílusban nyilvánulsz meg. Ahelyett, hogy nyomod itt a cseppet sem értelmes szövegedet, menjél szépen tanulni, ennyi idősen a tankönyved fölött kéne görnyedni, nem pedig ilyen felháborító stílusban kommentelgetni. Csak egy jó tanács.
2013. május 17. 19:04 #78
- törölt felhasználó -    
Sally Sparrow:Értem a amit mondasz.Elfogadom és tisztába vagyok azzal,h senki sem tökéletes,de én nem hiába szólogattam be pár embernek.Teljes mértékben azért mert ócsárolták őket,és ennek az egésznek nem ez lenne a megfelelő módja,sztem.
2013. május 17. 19:06 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (Henna100 @ 2013.05.17. 18:50)
emilinda:Én ezen nem vitatkozom.Hangulatom nincs a sok hülyéhez.Csak azt mondom h sokan túl vakok ahhoz h észrevegyék:Itt aki Directioner -a nagyjaik-nem a szép ki pofijukért,hanem SAJÁT MAGUKÉRT SZERETIK,és mi már csak ilyen védőek vagyunk.És ezeket azok is megérthetik akik meg az 1D-t ócsárolják,mert mi is teljesen megértjük h ők szeretik ezt a Noel legendát.DE mégis.Itt most két "rajongótábor" küzd meg mindegyik a maga igazáért.

először is, Noel nemcsak az 1D-t ócsárolta, hanem a mai popipart úgy általában (az ő példájukon keresztül). másodszor én is szeretem például az anyukámat, SAJÁT MAGÁÉRT, mégsem gondolom azt, hogy ő a világ legjobb anyukája. nekem igen, de nem próbálom meggyőzni a világot erről, mert sokan nem így gondolják. harmadszor pedig lefogadom, hogy még a fiúk sem vették magukra annyira a dolgot, amennyire személyes ügyeteknek tekintitek ti az 1D-t érő negatív megnyilvánulásokat. aki sikeres, annak vannak utálói is, nem hinném, hogy létezik olyan művész, vagy előadó, akit mindenki mindig csak ajnároz.
5 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Destiny015, Fan-ily6889, MadHatter, Beyla
2013. május 17. 19:06 #80
- törölt felhasználó -    
Egyik bandát se szeretem, de azért ég és föld a különbség a kettő között. Mellesleg Noel semmi bántót nem nyilatkozott, pusztán az igazat.
6 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Jolie_77, Sally Sparrow, MadHatter, emilinda, Beyla
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!