Noel Gallagher beszólt a One Directionnak
2013. május 17. 22:02
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én Directioner vagyok és nem a külsőségekért szeretem a srácokat, hanem a hangjukért, a vidám dalaikért, amik mosolyt csalnak az arcomra, amiktől jobb kedvem lesz és nem a szenvedésekről szólnak, hanem egyszerűen azt tükrözik, hogy 'élni jó'. Emellett nagyon szerethetőek és viccesek, akiken jót lehet nevetni és foglalkoznak a rajongókkal (szerintem ez sem utolsó, ha egy sztárt kell értékelnem), én nem azt mondom, fanatikusan és elvakultan, hogy ők a legjobbak, nekik van a legjobb hangjuk stb. mert nem igaz, de a lényeg, hogy az ő stílusukban megállják a helyüket és nem véletlenül szeretik őket milliónyian.
2013. május 17. 22:31
Szerintem nem kifejezetten a One Directiont akarta "bántani".Mondhatott volna od a Justin Biebert vagy bárki mást.Gondolom csak hozta fel őket.
Ami meg itt történik ,emberek!Néhányan itt pattognak,oltogatnak közben meg egy rendes hozzászólást alig tudnak összekaparni(elnézést ,de szerintem a caps lock lenyomásával lenyomásáal bepötyögtetett csúny kifejezések nem tartoznak a normális kommentek közé).Plusz az a kedvencem amikor már a személyi sértések jönnek.Valamelyik hozzászólásban olvastam ,hogy maradiak.
Meg is fogom fogadni :nem is tenítem az 1D-t= maradi vagyok
Ami meg itt történik ,emberek!Néhányan itt pattognak,oltogatnak közben meg egy rendes hozzászólást alig tudnak összekaparni(elnézést ,de szerintem a caps lock lenyomásával lenyomásáal bepötyögtetett csúny kifejezések nem tartoznak a normális kommentek közé).Plusz az a kedvencem amikor már a személyi sértések jönnek.Valamelyik hozzászólásban olvastam ,hogy maradiak.
Meg is fogom fogadni :nem is tenítem az 1D-t= maradi vagyok
2013. május 17. 22:35
bohócok?-.- ha tudná, hogy most hányan utálják˘_˘
mert az 1D a ruhájuk miatt szeretjük, hát persze ...
2013. május 17. 22:38
Igaza van, teljes mértékben. A directionerek támadni fogják, de hahó; az Oasis-ról van szó, nem holmi tingli-tangli, 3-4 év után süllyesztőbe kerülő tinibandáról!
Oasis <3
Oasis <3
2013. május 17. 22:41
Szerintem ennyire elszabadult indulatokkal még "1D-s" cikknél nem találkoztam.
Igazából nem értem miért nem látjátok a fától az erdőt.
Az utóbbi időben évről-évre találnak meg emberkéket az évenkénti 2X2 tehetségkutatóban. Szerintem Adam Lamberten kívűl nem tudnék egy olyant sem mondani, amelyik ezen műsorok terméke lenne és önálló érdemi karaktert ért el. Mig érződik, hogy az 1D-t rángatják a stylistok öltöztetik, amivel nincs semmi baj, csak mig régen kiállt az emberke egy szál farmerba és egy szimpla polóba és énekelt, most meg, ha nem úgy nézel ki, mint a karácsonyfa, nincs rád írva, hogy Nike Adidas CK és egyebek, addig nem lehetsz mainstream énekes. Lassan nem is a tartalom határozza meg, hogy ki sorolható a mainstreambe, hanem, hogy mennyire hajlandó alávetni magát a marketing csúnya világának.
Nekem is vannak tucatsztár kedvenceim, ahogy komoly előadók is felsorakoznak. De én ezeket be tudom rangsorolni. Nem mintha lenne különbség rajongás és rajongás között.
Megint felkaptátok a vizet (tisztelet azon személyeknek, akik mellőzték a káromkodásokat), nem tudom miért éri meg megkockáztatni egy jó kis harminc napos kényszer távollétet, mondjuk lehet ennyi idő alatt lehiggadnátok.
Igazából nem értem miért nem látjátok a fától az erdőt.
Az utóbbi időben évről-évre találnak meg emberkéket az évenkénti 2X2 tehetségkutatóban. Szerintem Adam Lamberten kívűl nem tudnék egy olyant sem mondani, amelyik ezen műsorok terméke lenne és önálló érdemi karaktert ért el. Mig érződik, hogy az 1D-t rángatják a stylistok öltöztetik, amivel nincs semmi baj, csak mig régen kiállt az emberke egy szál farmerba és egy szimpla polóba és énekelt, most meg, ha nem úgy nézel ki, mint a karácsonyfa, nincs rád írva, hogy Nike Adidas CK és egyebek, addig nem lehetsz mainstream énekes. Lassan nem is a tartalom határozza meg, hogy ki sorolható a mainstreambe, hanem, hogy mennyire hajlandó alávetni magát a marketing csúnya világának.
Nekem is vannak tucatsztár kedvenceim, ahogy komoly előadók is felsorakoznak. De én ezeket be tudom rangsorolni. Nem mintha lenne különbség rajongás és rajongás között.
Megint felkaptátok a vizet (tisztelet azon személyeknek, akik mellőzték a káromkodásokat), nem tudom miért éri meg megkockáztatni egy jó kis harminc napos kényszer távollétet, mondjuk lehet ennyi idő alatt lehiggadnátok.
2013. május 18. 06:58
Jessie_Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 193827 offline |
Ő még nem hallott jótékonysági rendezvényekről?Szegény Noel Gallagher igazán sajnálom őt a lecsökkent műveltsége miatt.
2013. május 18. 09:08
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Noel Garagghel vagy blnem is tudom hoy kell irni.Szerintem nem bohocok ők csak ilyenek,és nem értem mi a szarért már elnézést kell beszoologani másoknak.Mi lenne ha neki szolnának be akkor neki hogyan esne.A sok 1D utálo nem is értem minek ir ide ha csak mégjobban Noelnak vagy Noelnak izéltek higy jaj egyetértek.De mi lenne ha ti lennétek ők ez nektek hogyan esne hm?Szerintem rosszul,ahogyan
gondolom.Noelnak meg nincs igaza,nem értem mi francnak szologat be. Na nekem ez a véleményem,és nemnagyon érdekel hogy más mit gondol nost rolam amit leirtam,hisz nekem csak ez a véleményem
gondolom.Noelnak meg nincs igaza,nem értem mi francnak szologat be. Na nekem ez a véleményem,és nemnagyon érdekel hogy más mit gondol nost rolam amit leirtam,hisz nekem csak ez a véleményem
2013. május 18. 09:24
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (sarika2001 @ 2013.05.17. 17:38)
ez mindenkiről véleményt ír?ennyi erővel én is írok róla egyet!de nem biztos hogy az tetszeni fog neki! :
szerintem vastagon sz@rik az elvakult tinilánykák véleményére
Ő mégis csak egy zenész, nem úgy mint a vandájreksön tagok.
2013. május 18. 09:27
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (haverlaand @ 2013.05.17. 17:39)
De nagyon menő lett ez a névtelen senki -nem is hallottam még róla- kit érdekel, ettől nem lett menőbb csak egy lúzer maradt.
Névtelen senki?? Basszus, az csak téged minősít ha nem hallottál még róla
2013. május 18. 09:30
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Jessie_Horan @ 2013.05.18. 06:58)
Ő még nem hallott jótékonysági rendezvényekről?Szegény Noel Gallagher igazán sajnálom őt a lecsökkent műveltsége miatt.
Látom, te sem fogtad fel a mondanivalója lényegét, csak annyit látsz, hogy bántotta a szent One Direction-t. Lecsökkent (?) műveltségről pedig inkább ne beszéljünk...
2013. május 18. 09:40
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Ti, directionerek, egyszerűen olyan stílust engedtek meg magatoknak hogy ha én így beszélnék már rég szembe köptem volna magam. A legszomorúbb az egészben hogy el is hiszitek amit írtok, a többi normális embert pedig beállítjátok teljesen hülyéknek, csak azért mert nem dicsőítik az egekbe a kedvenceiteket. A saját baromságaitokat tudjátok szajkózni, megállás nélkül, ahelyett hogy kicsit szembenéznétek a tényekkel. Nem kell megutálni az 1D-t, senki sem arra kér titeket, de ne is higyjétek ilyen erőszakosan hogy ők a megtestesült tökéletesség. Úgy véditek őket mintha fizetnének érte, közben olyasmikkel dobálóztok hogy: "ti nem ismeritek őket" Na és ti? Ti ismeritek őket? Abból kilehet ismerni egy embert hogy alsónadrággal a fején rohangál? Vagy hogy nyomatják az ízléstelen zenéjüket? Azért álljon már meg a menet, mert míg a fanok szövegeit olvasom legszívesebben kidobnám a monitorom az ablakon.
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Luckie,
MadHatter,
chelseagirl18,
Pöttömke,
Beyla,
Sally Sparrow
2013. május 18. 09:40
Idézet (Lili1DLoveForever @ 2013.05.18. 09:08)
Noel Garagghel vagy blnem is tudom hoy kell irni.Szerintem nem bohocok ők csak ilyenek,és nem értem mi a szarért már elnézést kell beszoologani másoknak.Mi lenne ha neki szolnának be akkor neki hogyan esne.A sok 1D utálo nem is értem minek ir ide ha csak mégjobban Noelnak vagy Noelnak izéltek higy jaj egyetértek.De mi lenne ha ti lennétek ők ez nektek hogyan esne hm?Szerintem rosszul,ahogyan
hidd el, hogy az 1D-t pont nem érdekli/szórakoztatja, amiket mondanak róluk. nekik ez is reklám, ne gondold, hogy ettől esnek a legmélyebb depresszióba. chill out, húzzátok vissza a karmaitokat, ne idegesítsétek magatokat feleslegesen.
2013. május 18. 10:27
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
na haggyuk már...ha valaki jótékonykodik már az is baj???
2013. május 18. 10:30
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Ez egy másik korosztály, lehet, hogy neki nem jön be, de attól még nem kellene piszkálni őket. Amúgy szerintem őket (Noeléket) is piszkálták, mert olyan együttes nincs, ami mindenkinek megfelelne...
Amúgy én, személy szerint, nem a ruhájuk miatt szeretem őket....
Amúgy én, személy szerint, nem a ruhájuk miatt szeretem őket....
2013. május 18. 10:34
pepe33istúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 191687 offline |
vicces, hogy olyan ember nyilatkozta ezt, akinek teljesen más a stílusa mint a srácoknak.. az a stílus tényleg azt követeli meg amit Noel mondott.. de a srácok stílusa teljesen más, és én nem a kinézetükért veszem meg a CD-jüket.. mert nem azt hallgatom, hanem a hangjukat.. szóval szerintem egy énekes/banda életében teljesen mindegy, hogy milyen ruhákat hord o.O nem is igazán értem az összefüggést, de mindegy..
2013. május 18. 10:54
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (BoTommo @ 2013.05.17. 22:35)
bohócok?-.- ha tudná, hogy most hányan utálják˘_˘
Azok. Nézz csak rájuk. Olyanok mint a bábúk, akiket minden producer, minden stylist zsinórokon rángat. El nem tudom képzelni, hogy ilyen dolgokat képtelenek vagytok észrevenni, mivel nem az a baj, hogy rajongók vagytok, az jó, hanem a mértéktelenség és az elvakultság a gond. Nekem is van kedvenc együttesem, de tudom mi a hibájuk és elismerem, hogy a mái napig csinálnak logikátlan hülyeségeket. Szerintem Noel valahogy így érthette a bohócot, nem pedig szó szerint, ám amikor Niall Horan alsónadrággal a fején táncol, hát nem is tudom, lehet, hogy mégis szó szerint értette...
Amúgy meg Noel, ahogy ismerem nem igazán fog összetörni az utálói láttán. Minimum(!) röhög rajtuk.
Hát bizony tényleg nem a ruhái miatt szeretitek, hisz oly aranyos arcocskájuk van mind az ötnek. Ahogy elnézem, a rajongók 95%-a nem a zene miatt istenítik őket, hanem azért mert jól néznek ki, persze ez relatív. Láttam rengeteg olyan profilt, véleményt és az ismerőseimen is megtapasztalhattam már, ahol egész idő alatt csak az egydimenziós csodákról áradozik, de csak a külsőségekről volt szó hogy milyen cukik, milyen édesek, milyen helyesek, viszont tehetségről, vagy zenéről egy szó sem esett. Elgondolkodtató.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.