Starity

Noel Gallagher beszólt a One Directionnak

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 17. 22:02 #141
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4369
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Én Directioner vagyok és nem a külsőségekért szeretem a srácokat, hanem a hangjukért, a vidám dalaikért, amik mosolyt csalnak az arcomra, amiktől jobb kedvem lesz és nem a szenvedésekről szólnak, hanem egyszerűen azt tükrözik, hogy 'élni jó'. Emellett nagyon szerethetőek és viccesek, akiken jót lehet nevetni és foglalkoznak a rajongókkal (szerintem ez sem utolsó, ha egy sztárt kell értékelnem), én nem azt mondom, fanatikusan és elvakultan, hogy ők a legjobbak, nekik van a legjobb hangjuk stb. mert nem igaz, de a lényeg, hogy az ő stílusukban megállják a helyüket és nem véletlenül szeretik őket milliónyian. heart.gif
2013. május 17. 22:22 #142
cserike99
cserike99

StátuszWayer szív,Wayer lélek.Wayer leszek amíg élek!!! <3
Hozzászólás: 535
Csatolások: 0
Azonosító: 186353
Hát ezen szakdtam tongue.gif biggrin.gif
2013. május 17. 22:29 #143
Saci21
Saci21
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 182866
huhh...milyen jó, h nem ismerem ezt az embert, mert akkor már nem sokáig vigyorogna...
2013. május 17. 22:31 #144
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem kifejezetten a One Directiont akarta "bántani".Mondhatott volna od a Justin Biebert vagy bárki mást.Gondolom csak hozta fel őket.
Ami meg itt történik ,emberek!Néhányan itt pattognak,oltogatnak közben meg egy rendes hozzászólást alig tudnak összekaparni(elnézést ,de szerintem a caps lock lenyomásával lenyomásáal bepötyögtetett csúny kifejezések nem tartoznak a normális kommentek közé).Plusz az a kedvencem amikor már a személyi sértések jönnek.Valamelyik hozzászólásban olvastam ,hogy maradiak.
Meg is fogom fogadni :nem is tenítem az 1D-t= maradi vagyok rohog.gif
2013. május 17. 22:35 #145
- törölt felhasználó -    
bohócok?-.- ha tudná, hogy most hányan utálják˘_˘
mert az 1D a ruhájuk miatt szeretjük, hát persze ...
2013. május 17. 22:38 #146
- törölt felhasználó -    
Igaza van, teljes mértékben. A directionerek támadni fogják, de hahó; az Oasis-ról van szó, nem holmi tingli-tangli, 3-4 év után süllyesztőbe kerülő tinibandáról!
Oasis <3
2013. május 17. 22:41 #147
- törölt felhasználó -    
Szerintem ennyire elszabadult indulatokkal még "1D-s" cikknél nem találkoztam.

Igazából nem értem miért nem látjátok a fától az erdőt.
Az utóbbi időben évről-évre találnak meg emberkéket az évenkénti 2X2 tehetségkutatóban. Szerintem Adam Lamberten kívűl nem tudnék egy olyant sem mondani, amelyik ezen műsorok terméke lenne és önálló érdemi karaktert ért el. Mig érződik, hogy az 1D-t rángatják a stylistok öltöztetik, amivel nincs semmi baj, csak mig régen kiállt az emberke egy szál farmerba és egy szimpla polóba és énekelt, most meg, ha nem úgy nézel ki, mint a karácsonyfa, nincs rád írva, hogy Nike Adidas CK és egyebek, addig nem lehetsz mainstream énekes. Lassan nem is a tartalom határozza meg, hogy ki sorolható a mainstreambe, hanem, hogy mennyire hajlandó alávetni magát a marketing csúnya világának.

Nekem is vannak tucatsztár kedvenceim, ahogy komoly előadók is felsorakoznak. De én ezeket be tudom rangsorolni. Nem mintha lenne különbség rajongás és rajongás között.
Megint felkaptátok a vizet (tisztelet azon személyeknek, akik mellőzték a káromkodásokat), nem tudom miért éri meg megkockáztatni egy jó kis harminc napos kényszer távollétet, mondjuk lehet ennyi idő alatt lehiggadnátok.
6 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, ViviOsztCshőő, Pöttömke, emilinda, MadHatter, Beyla
2013. május 18. 06:58 #148
Jessie_Horan
Jessie_Horan
új tag

StátuszNincs senkim:(
Hozzászólás: 69
Azonosító: 193827
Ő még nem hallott jótékonysági rendezvényekről?Szegény Noel Gallagher igazán sajnálom őt a lecsökkent műveltsége miatt.
2013. május 18. 07:51 #149
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Aki csak egy kicsit is ismeri Noel Gallagher-t, az tudja hogy ebben a nyilatkozatban még vissza is fogta magát. Ő ennél velősebb szokott lenni.
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, emilinda, MadHatter, Beyla
2013. május 18. 08:12 #150
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Azonosító: 169074
biggrin.gif Helyes...egy véleményen vagyunk,Noel. biggrin.gif
2013. május 18. 09:08 #151
Lili1DLoveForever
Lili1DLoveForever

StátuszNarry Storan is my drug...
Hozzászólás: 901
Azonosító: 192600
Noel Garagghel vagy blnem is tudom hoy kell irni.Szerintem nem bohocok ők csak ilyenek,és nem értem mi a szarért már elnézést kell beszoologani másoknak.Mi lenne ha neki szolnának be akkor neki hogyan esne.A sok 1D utálo nem is értem minek ir ide ha csak mégjobban Noelnak vagy Noelnak izéltek higy jaj egyetértek.De mi lenne ha ti lennétek ők ez nektek hogyan esne hm?Szerintem rosszul,ahogyan
gondolom.Noelnak meg nincs igaza,nem értem mi francnak szologat be. Na nekem ez a véleményem,és nemnagyon érdekel hogy más mit gondol nost rolam amit leirtam,hisz nekem csak ez a véleményem sad.gif
2013. május 18. 09:24 #152
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (sarika2001 @ 2013.05.17. 17:38)
ez mindenkiről véleményt ír?ennyi erővel én is írok róla egyet!de nem biztos hogy az tetszeni fog neki! :

szerintem vastagon sz@rik az elvakult tinilánykák véleményére _nevet.gif
Ő mégis csak egy zenész, nem úgy mint a vandájreksön tagok.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. május 18. 09:27 #153
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (haverlaand @ 2013.05.17. 17:39)
De nagyon menő lett ez a névtelen senki -nem is hallottam még róla- kit érdekel, ettől nem lett menőbb csak egy lúzer maradt.

Névtelen senki?? Basszus, az csak téged minősít ha nem hallottál még róla ohmy.gif
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, Destiny015, MadHatter
2013. május 18. 09:30 #154
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Jessie_Horan @ 2013.05.18. 06:58)
Ő még nem hallott jótékonysági rendezvényekről?Szegény Noel Gallagher igazán sajnálom őt a lecsökkent műveltsége miatt.

Látom, te sem fogtad fel a mondanivalója lényegét, csak annyit látsz, hogy bántotta a szent One Direction-t. Lecsökkent (?) műveltségről pedig inkább ne beszéljünk...
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Destiny015, MadHatter, Sally Sparrow
2013. május 18. 09:40 #155
Ria1997
Ria1997
dollophead

Státusz"Most people call me Thomas. Well, except Newt—he calls me Tommy."
Hozzászólás: 1072
Azonosító: 151247
Ti, directionerek, egyszerűen olyan stílust engedtek meg magatoknak hogy ha én így beszélnék már rég szembe köptem volna magam. A legszomorúbb az egészben hogy el is hiszitek amit írtok, a többi normális embert pedig beállítjátok teljesen hülyéknek, csak azért mert nem dicsőítik az egekbe a kedvenceiteket. A saját baromságaitokat tudjátok szajkózni, megállás nélkül, ahelyett hogy kicsit szembenéznétek a tényekkel. Nem kell megutálni az 1D-t, senki sem arra kér titeket, de ne is higyjétek ilyen erőszakosan hogy ők a megtestesült tökéletesség. Úgy véditek őket mintha fizetnének érte, közben olyasmikkel dobálóztok hogy: "ti nem ismeritek őket" Na és ti? Ti ismeritek őket? Abból kilehet ismerni egy embert hogy alsónadrággal a fején rohangál? Vagy hogy nyomatják az ízléstelen zenéjüket? Azért álljon már meg a menet, mert míg a fanok szövegeit olvasom legszívesebben kidobnám a monitorom az ablakon.
7 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Luckie, MadHatter, chelseagirl18, Pöttömke, Beyla, Sally Sparrow
2013. május 18. 09:40 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lili1DLoveForever @ 2013.05.18. 09:08)
Noel Garagghel vagy blnem is tudom hoy kell irni.Szerintem nem bohocok ők csak ilyenek,és nem értem mi a szarért már elnézést kell beszoologani másoknak.Mi lenne ha neki szolnának be akkor neki hogyan esne.A sok 1D utálo nem is értem minek ir ide ha csak mégjobban Noelnak vagy Noelnak izéltek higy jaj egyetértek.De mi lenne ha ti lennétek ők ez nektek hogyan esne hm?Szerintem rosszul,ahogyan 
gondolom.Noelnak meg nincs igaza,nem értem mi francnak szologat be. Na nekem ez a véleményem,és nemnagyon érdekel hogy más mit gondol nost rolam amit leirtam,hisz nekem csak ez a véleményem sad.gif

hidd el, hogy az 1D-t pont nem érdekli/szórakoztatja, amiket mondanak róluk. nekik ez is reklám, ne gondold, hogy ettől esnek a legmélyebb depresszióba. chill out, húzzátok vissza a karmaitokat, ne idegesítsétek magatokat feleslegesen. biggrin.gif
2013. május 18. 10:27 #157
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657
Azonosító: 193770
na haggyuk már...ha valaki jótékonykodik már az is baj???
2013. május 18. 10:30 #158
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1231
Azonosító: 199480
Ez egy másik korosztály, lehet, hogy neki nem jön be, de attól még nem kellene piszkálni őket. Amúgy szerintem őket (Noeléket) is piszkálták, mert olyan együttes nincs, ami mindenkinek megfelelne...
Amúgy én, személy szerint, nem a ruhájuk miatt szeretem őket.... smileeee.gif
2013. május 18. 10:34 #159
pepe33ist
pepe33ist
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 191687
vicces, hogy olyan ember nyilatkozta ezt, akinek teljesen más a stílusa mint a srácoknak.. az a stílus tényleg azt követeli meg amit Noel mondott.. de a srácok stílusa teljesen más, és én nem a kinézetükért veszem meg a CD-jüket.. mert nem azt hallgatom, hanem a hangjukat.. szóval szerintem egy énekes/banda életében teljesen mindegy, hogy milyen ruhákat hord o.O nem is igazán értem az összefüggést, de mindegy..
2013. május 18. 10:54 #160
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (BoTommo @ 2013.05.17. 22:35)
bohócok?-.- ha tudná, hogy most hányan utálják˘_˘
mert az 1D a ruhájuk miatt szeretjük, hát persze ...

Azok. Nézz csak rájuk. Olyanok mint a bábúk, akiket minden producer, minden stylist zsinórokon rángat. El nem tudom képzelni, hogy ilyen dolgokat képtelenek vagytok észrevenni, mivel nem az a baj, hogy rajongók vagytok, az jó, hanem a mértéktelenség és az elvakultság a gond. Nekem is van kedvenc együttesem, de tudom mi a hibájuk és elismerem, hogy a mái napig csinálnak logikátlan hülyeségeket. Szerintem Noel valahogy így érthette a bohócot, nem pedig szó szerint, ám amikor Niall Horan alsónadrággal a fején táncol, hát nem is tudom, lehet, hogy mégis szó szerint értette...

Amúgy meg Noel, ahogy ismerem nem igazán fog összetörni az utálói láttán. Minimum(!) röhög rajtuk.

Hát bizony tényleg nem a ruhái miatt szeretitek, hisz oly aranyos arcocskájuk van mind az ötnek. Ahogy elnézem, a rajongók 95%-a nem a zene miatt istenítik őket, hanem azért mert jól néznek ki, persze ez relatív. Láttam rengeteg olyan profilt, véleményt és az ismerőseimen is megtapasztalhattam már, ahol egész idő alatt csak az egydimenziós csodákról áradozik, de csak a külsőségekről volt szó hogy milyen cukik, milyen édesek, milyen helyesek, viszont tehetségről, vagy zenéről egy szó sem esett. Elgondolkodtató.
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Pöttömke, chelseagirl18, icarlyluv, Beyla, Sally Sparrow
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!