Vannak olyan sztárok, akik sztriptízklubban vagy reklámokban kezdték a karrierjüket, viszont akadnak olyanok is, akik videoklipekben mutatták meg magukat először.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok, akik videoklippel kezdték a pályájukat
2013. május 18. 17:25
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
nagyon jó cikk:)
2013. május 18. 17:27
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Jó lett a cikk
2013. május 18. 17:33
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
tök jó cikk lett!
2013. május 18. 17:34
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline |
ANGELINA JOLIE 1993-ban a ROCKS AND ROLL DREAMS COME THROUGH című MEAT LOAF dal klipjében szerepelt először... és csak később a Rolling Stones videóban.... helyesbítés...
2013. május 18. 17:38
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
ezekről nem is tudtam :-))
2013. május 18. 17:42
Nem is tudtam hogy Courteney Cox először egy videó klipben szerepelt, de most már ezt is tudom.
2013. május 18. 17:55
Köszi a cikket Jolie. Ezt nagyon jó volt olvasni. Végre komoly sztárokról, művészekről is esik szó és nem csak divatsztárokról. Ezeket a videóklipeket és dalokat egytől egyig imádom. Ezekben a klipekben volt életérzés és egy fajta visszahozhatatlan feeling. Ma meg már (szerintem) csak muszájból csinálnak klipeket és csak a nézettség érdekében a YouTube-nak.
Már egészen kicsiként kiszúrtam Beniciot a Bonita klipből. Annyira aranyos, ahogy ott ül. Sofia pedig fiatalon hasonlított Gagára, csak Sophia 1000x stílusosabb és szebb volt. Madonna pedig ebben az erában egy istennő volt. Bruce Springsteen pedig milyen jó pasi volt már. Kicsit olyan volt mint Jackman. Egyem a böte mozgását. Egyik kedvenc gyermekkori klipem. Imádjuk is őt anyummal.
J.Lo-nak viszont jót tett a kor. Most sokkal jobban néz ki, mint fiatalon. Angie pedig mintha sokkal korábban is szerepelt volna videóklipben, de nem ugrik be, hogy melyikben. Mila Kunis is videóklippel kezdte. Még pedig az Aerosmith Jaded c. klipjében.
Már egészen kicsiként kiszúrtam Beniciot a Bonita klipből. Annyira aranyos, ahogy ott ül. Sofia pedig fiatalon hasonlított Gagára, csak Sophia 1000x stílusosabb és szebb volt. Madonna pedig ebben az erában egy istennő volt. Bruce Springsteen pedig milyen jó pasi volt már. Kicsit olyan volt mint Jackman. Egyem a böte mozgását. Egyik kedvenc gyermekkori klipem. Imádjuk is őt anyummal.
J.Lo-nak viszont jót tett a kor. Most sokkal jobban néz ki, mint fiatalon. Angie pedig mintha sokkal korábban is szerepelt volna videóklipben, de nem ugrik be, hogy melyikben. Mila Kunis is videóklippel kezdte. Még pedig az Aerosmith Jaded c. klipjében.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. május 18. 18:01
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
De szeretem ezeket a régi Madonna számokat. Sofia Coppoláról nem tudtam, nekem kislánykoromban Madonna teljesen lekötötte a figyelmemet a lufijaival. :DHa jól tudom Liv Tyler is a Cryin' című klippel kezdte a karrierjét.
2013. május 18. 18:17
Nem is tudtam hogy JLO Janet klipjében kezdte.Hát igen,már ott is csodálatos volt.
2013. május 18. 18:33
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline |
egész jó cikk lett
2013. május 18. 18:33
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Hát ez marha jó cikk lett, köszi Jolie. A nagy részükről nem is tudtam hogy videóklipben kezdték. : )
2013. május 18. 18:55
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Norah @ 2013.05.18. 17:55)
Köszi a cikket Jolie. Ezt nagyon jó volt olvasni. Végre komoly sztárokról, művészekről is esik szó és nem csak divatsztárokról. Ezeket a videóklipeket és dalokat egytől egyig imádom. Ezekben a klipekben volt életérzés és egy fajta visszahozhatatlan feeling. Ma meg már (szerintem) csak muszájból csinálnak klipeket és csak a nézettség érdekében a YouTube-nak.
Szívesen.
Az az igazság, hogy ebbe a cikkbe a Velvet-en futottam bele, átdolgoztam, utánanéztem pár adatnak, és eszembe sem jutott Angelinát ellenőrizni.
Miláról nem is tudtam, pedig a Jaded az egyik legnagyobb kedvencem az Aerosmith-től. o.O
Benicio nekem sosem tűnt fel a klipben *elszégyelli magát* igaz, amikor láttam, akkor még azt sem tudtam, hogy a világon van és akkoriban még csak kezdő színész volt.
Az is meglepett, hogy Bruce mellett az a lány Courteney
Az eredeti cikkben benne volt még Naomi Campbell (12 évesen egy Culture Club-klipben) és Matt LeBlanc (Bon Jovi-klip) de őket kihagytam, nehogy túl hosszú legyen a cikk.
Igen, ezek a klippek és zenék még abból a korból valók, amikor IGAZI zene készült és az emberek többségének jó ízlése volt (főleg, hogy elenyészőbb volt a sz*r termék). Igazi Aranykor.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.