Saját temetésén ébredt fel a halott
2013. május 19. 13:34
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
atya úr isten ez nagyon durva ilyesztő rémisztő és nagyon frászos..atya ur isten !!!!!!
2013. május 19. 14:04
Szerintem azért nagyon gáz, hogy a mai orvostudományban meg a mai világban ilyen előfordulhat, de mindegy. :'D
2013. május 19. 14:07
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Az úgy eléggé érdekes...
2013. május 19. 14:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (mercury @ 2013.05.19. 10:38)
Hát ez nem az első eset :s valószínűleg ez is csak klinikai halál volt..
Tudod, hogy mit jelent a klinikai halál? Az teljesen más. A klinikai halál az, amikor az agy még működő képes, és van pulzus is, de a szív nem dobog. Ilyenkor kell alkalmazni a felnőtt BLS-t, vagyis a mesterséges újraélesztést. Harminc kompresszió és két befúvás, addig, amíg fel nem ébred az illető, vagy a mentő ki nem ér. Erre az emberre valószínűleg kimondták azt, hogy biológiailag halott - vagyis nincs szívverése, nincs pulzusa, kihűlt és agyi aktivitás sem mérhető.
Idézet (boglarkabogi @ 2013.05.19. 11:00)
hát szerintem csak agyhalott volt,és újra felébredt
Újabb blődség a köbön. Az agyhalott azaz ember, akinek működnek a belső szervei, minden teljesen rendben van, de az agya olyan szinten károsodott, hogy soha többet nem tud felébredni. Azért az a világ nyolcadik csodája lenne, ha valaki agyhalálból fel tudna támadni.
Jesszus, ha nem tudtok az ilyen dolgokról semmit sem, akkor minimum nézzetek utána és utána firkáljatok! Agyhalott, meg klinikai halott volt. Ó máj fákin' gád! Nem azért, amíg én sem tanultam ezt a szakmát, ennyi idősen tudtam már, hogy mi a klinikai és mi az agyhalál, amit összekevertetek a tetszhalállal, de néhány hozzászólást olvasván nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek... komolyan.
Idézet (Bogica0430 @ 2013.05.19. 12:01)
Már hallottam ehhez hasonlót és ilyenkor tényleg elgondolkozok azon, hogy a vizsgálatok alapján nem látták a szívverését, vagy tényleg vannak ilyen nem is tudom, ' mágikus ' dolgok..
Igen, sajnos van olyan, hogy annyira lelassul a szívverés, a légzés és a pulzus, hogy azt artériáknál tapintattal nem érzed (nyakinál és a csuklóinál), sőt még az EKG sem képes érzékelni, pedig a tapacsok a helyükön vannak. Ilyenkor elvileg EEG-t is néznek, ami az agyiaktivitást nézi, hogy egyáltalán vannak e agyhullámok (alfa, béta és gamma azt hiszem). Fura, és számomra is érthetetlen, hogy oké, hogy az EKG nem érez szívverést, de az agyának működnie kéne, tehát az EEG-nek mutatnia kéne némi aktivitást.
Idézet (Sarah99 @ 2013.05.19. 10:29)
Az azért durva. o.O Nem nézték meg rendesen a szívverését, hanem csak úgy spontán halottnak nyilvánították?
Mint ahogyan írtam feljebb egy kicsivel a szívműködését az EKG-ra bízzák, ami tulajdonképpen egy gép. Magyarországon a protokoll szerint egy exitnél (halálozásál) két órát kell állni hagyni a kórteremben az elvileg halott beteget, pontosan azért, hogyha esetleg mégsem halott, akkor elvileg fel kell, hogy addig éledjen. De, hát kivételek mindig vannak, mint tudjuk, ez is egy ilyen eset volt.
Én speciel már nagyon sok ilyen esetről hallottam, hogy valaki a saját temetésén tért magához. Az emberi test működése még az orvosok számára is rejtély, hiszen sokszor tudunk olyat produkálni, ami megmagyarázhatatlan. Számomra is furcsán hatott ez az egész, amióta olvastam az első ilyen esetről. Az orvosok pedig nem tudják megmondani, hogy mindez miért történik és, hogy egyáltalán hogyan.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. május 19. 16:02
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
hát ez nem semmi
2013. május 19. 18:30
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Hát ez nem semmi.
2013. május 19. 19:31
Ez örökre megmarad benne az biztos.
Csak nehogy depresszióba essen e miatt.
Csak nehogy depresszióba essen e miatt.
2013. május 19. 20:08
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Uramisten de legalább már jól van..
2013. május 19. 20:09
én biztosan infarktust kaptam volna a hozzátartozók helyében.
2013. május 19. 21:24
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Aztaaaaa!! Ez nagyon durva! Mi lett volna, ha élve eltemetik??!! Nagyon durva!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.