Percek alatt elkapkodták a One Direction-jegyeket
2013. május 21. 20:03
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline |
susyhs98:
annyira édesek, hogy így törődnek a rajongókkal le a kalappal előttük, már majdnem 3 éve vannak a csúcson,
és remélem még sokáig lesznek gratulálok srácok!
Már csak az kéne még .... amúgy
bubblegum:
.. asdfhjs Louis olyan awww*-* asszem ez
volt életem legértelmesebb
kommentje... :DDDD
Aztaaa nekem isss, vííí .... Ez most komoly, ahogy elnézlek látom hogy igen ... Vííí ...
annyira édesek, hogy így törődnek a rajongókkal le a kalappal előttük, már majdnem 3 éve vannak a csúcson,
és remélem még sokáig lesznek gratulálok srácok!
Már csak az kéne még .... amúgy
bubblegum:
.. asdfhjs Louis olyan awww*-* asszem ez
volt életem legértelmesebb
kommentje... :DDDD
Aztaaa nekem isss, vííí .... Ez most komoly, ahogy elnézlek látom hogy igen ... Vííí ...
2013. május 21. 20:10
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
hát nem csodálkozom, olyan aranyosak, hogy így törődnek a rajonogóikkal és persze mi is törődünk velük!!!
2013. május 21. 20:20
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Szegény Louis pont ordított volna Remèlem Ide is jonnek !
2013. május 21. 21:02
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
Istenem de jó lenne ha ide is jönnének a drágák életem legszebb napja volna
2013. május 21. 21:48
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.05.21. 19:29)
Elvégre ha már kihisztizted, hisz ez a módszered...
Hát sajnos a mai fiatal korosztály szerintem az eddigi leghisztisebb, legkiállhatatlanabb, legelkényeztetettebb generáció, ami létezett. Én sosem tudnék hisztizni anyáéknek ilyen badarségokért, mert valahol mélyen szörnyű bűntudatom lenne, hogy azt a kiadott összeget költhették volna anyuék akár ételre, hogy legyen valami az asztalon, vagy akár ruhákra, vagy kifizethették volna a számlákat, illetve egyéb más szükséges dologra. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem halok éhen, csak hogy elmehessek egy koncertre.
2013. május 21. 21:53
Idézet (MadHatter @ 2013.05.21. 21:48)
Hát sajnos a mai fiatal korosztály szerintem az eddigi leghisztisebb, legkiállhatatlanabb, legelkényeztetettebb generáció, ami létezett. Én sosem tudnék hisztizni anyáéknek ilyen badarségokért, mert valahol mélyen szörnyű bűntudatom lenne, hogy azt a kiadott összeget költhették volna anyuék akár ételre, hogy legyen valami az asztalon, vagy akár ruhákra, vagy kifizethették volna a számlákat, illetve egyéb más szükséges dologra. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem halok éhen, csak hogy elmehessek egy koncertre.
Igen, ez a baj a mai tinikkel. A többség elég sok "agymosáson" ment keresztül, a nevelésnek köszönhetően azt hiszik, ők a világ közepei, és borzalmas, ahogy a szüleikkel beszélni tudnak. Végül is sokkal fontosabb egy One Direction koncert, minthogy a családnak legyen mit ennie, vagy egyáltalán megélhessenek. Csak ők ebbe nem gondolnak bele, csak saját magukkal törődnek, mit sem érdekli az őket, hogy a szüleik éjt nappallá téve dolgoznak értük.
2013. május 21. 21:54
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Az utáló számára sosem jön el a vég, mert felnőtt(es) gondolkodású emberek mindig lesznek.
2013. május 21. 22:02
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Az utálòik olyanok, mint a rockerek: sose fogynak el, csak kevesebb lesz belőlünk (sajnos).
2013. május 21. 22:31
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
5-10 év múlva sehol sem lesznek, mert jön a következő tinibálvány. Egyébként pedig mi a meglepő abban, hogy gyorsan elfogynak a jegyek? Népszerű embereknél ez így megy - nem ők az egyetlenek.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 21. 22:39
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Idézet (MadHatter @ 2013.05.21. 21:48)
Én nekem is hasonló zajlik a fejembe. Nem azért, igazából én még , ha látok valamit a boltban, amit megkívánok, amik mellesleg 1000 Ft felett vannak, de aztán bennem is áthasít a bűntudat és inkább hagyom a fenébe, ennyiért nem éri meg anyámmal összevitatkozni.
Nem ,hogy még egy koncert jegyre. Arról nem is beszélve, hogy útiköltség meg stb...lehet, hogy meglenne a nagy boldogság, de azzal nem számol az illető, hogy olcsóbb étel kerül az asztalra meg stb...
De amúgy, aki jómódú családból való az például megteheti vagy, aki tényleg megérdemli a pénzt rá. De az ,hogy valaki csak kihisztizze az már tényleg nem érdemelné meg. Borzalmas, hogy manapság milyenek a mai fiatalok. (ezt a tapasztalatot az osztálytársaimról tudom)
2013. május 21. 22:40
szívesen elmennék, de most másra gyűjtök, úgyhogy ha jönnek is ide, ki kell hagynom.
2013. május 22. 07:24
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Sajnos velem se fognak találkozni ugyanis amennyit kérnek egy jegyért...annyi anyám fizetése egy hónapban -.-
2013. május 22. 07:32
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ennyi ízléstelen embert.. Elmennek az ilyenek koncertjére. :'D Egyébként most percek alatt elkapkodják, persze, de annyira kíváncsi lennék, hogy mi lesz velük 5, vagy 10 év múlva. Akkor is ilyen sikeresek lesznek?:')
Amúgy meg mások koncertjeire is percek alatt elkapkodják a koncert jegyeket, róluk azért nem írnak, mert az ilyen tehetségtelenek elvonják róluk a figyelmet. ._.
Amúgy meg mások koncertjeire is percek alatt elkapkodják a koncert jegyeket, róluk azért nem írnak, mert az ilyen tehetségtelenek elvonják róluk a figyelmet. ._.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.