Percek alatt elkapkodták a One Direction-jegyeket
2013. május 22. 14:23
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Ez mindig is így volt, szinte azonnal elkapkodták a jegyeket. Meg itt vannak a többi hírességek is, akiknek rajongói ugyanilyen "harcot" folytatnak a jegyekért.
2013. május 22. 17:03
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
De jóó lenne, ha ide is eljönnének majd
2013. május 25. 16:03
Ez mindig is így volt... A One Direction egyre híresebb és híresebb lesz,amiért a Directionerek marha büszkék rájuk. (Köztük én is! ) és ez nem véletlen hogy percek alatt kapkodják el a koncertjeikre a jegyeket. X
2013. május 30. 21:17
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Hát most kövezzetek meg, de szerintem nincs hangjuk, csak helyesek és jól néznek ki. Minden harmadik kislány bele van zúgva (jobbik esetben csak) az egyikbe. Így nem csoda, ha minden jegy elkelt.
2013. június 03. 19:34
Maca0722új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 203104 offline |
Imádom a srácokat és örülök hogy ilyen gyorsan elkeltek a jegyek, de azért szomorú vagyok, mert nem jönnek M.o.-ra. De egyszer úgy is eljön az a nap is és én ott fogok leni.Leaglább is remélem.Nagyon tehetségesek és ez így van rendjén, hogy ilyen hamar elfogytak a jegyek.
2013. június 14. 20:08
Melinda333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 203015 offline |
Lucyan
Hát most kövezzetek meg, de szerintem nincs hangjuk, csak helyesek és jól néznek ki. Minden harmadik kislány bele van zúgva (jobbik esetben csak) az egyikbe. Így nem csoda, ha minden jegy elkelt.
Aha..oké..!! És akkor azért veszik meg a lemezüket hogy nézzék őket???o.O oO Hát nem hiszem
Aha..oké..!! És akkor azért veszik meg a lemezüket hogy nézzék őket???o.O oO Hát nem hiszem
2013. június 18. 12:50
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline |
Én már meg is köveztelek, az biztos. Boccs, de hallottad már őket egyátalán valaha, hogy ilyeneket mondassz róluk?? Hát szerintem sem. Egy, élőben más őket hallani,mint cd-n vagy youtubeon... -higyetek nekem. Tapasztalatból tudom.
2013. június 30. 16:36
Hát... én csak szeretném, hogy az én kedvenc bandáim ilyen híresek legyenek. Pedig megérdemelnék. Azért gratula, 1D!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.