Az amerikai színész az Esquire magazinban őszintén beszélt a Jennifer Anistonnal kötött házasságáról és az akkori életéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brad Pitt: hiba volt az első házasság?
2013. május 23. 11:43
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
És mit mond vajon erről Jennifer..?
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. május 23. 11:48
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Én ezt amúgy elég gerinctelen húzásnak tartom, mert lehet, hogy nem volt boldog mellette, de ezt mér így kell és ennyi idő után. Örüljön hogy boldog a múltat meg tartsa magában. Emlékeim szerint Jennifer nem nyilatkozott róla rosszat. Ráadásul nehogy már a drogok is Jennifer hibája legyen. Egy házasság 2 emberen múlik...
2013. május 23. 11:49
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Szerintem jól néz ki a címlapon. Kiváncsi lennék én is Jennifer véleményére.
2013. május 23. 11:53
Érdekes, h valaki boldogtalan, de nem veszi észre ennyi időn át :/ Meg különben is: ha most boldog Angelinaval, minek kell feltépni a régi sebeket? Ez most olyan, mintha zavarná, h csaj Angelinaról beszélnek a műtétei okán, ő meg háttérbe szorulna. Ha még pár hónapos dolog lenne, azt még megérteném, h beszél róla, de már nagyon régen elváltak.
2013. május 23. 11:54
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline |
Gabor28 egyetértek. semmmi bajom Braddel de azért ez elég bunkó húzás volt.
Sally Sparrow
2013. május 23. 12:07
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Brad már Paltrow-val is családot akart, csak az berezelt. Aniston és Brad menedzserei pedig, jó reklámfogásként összehozták őket, boldognak is tűntek jó pár évig. Szerintem nem néztek ki jól együtt, bár mikor mindenki utálta Angelinát, én akkor is Team Angelina voltam. A címlap tuti, jobban szeretem ezt a Pittet, mint a lenyalt hajú, hasmutogatós énjét a kilencvenes évek végén. Azt meg hozzátenném, hogy anno Anistonnal közösen drogoztak( füveztek), tehát ne legyen már megint ő a szent.
2013. május 23. 12:07
Ez az ember egy tapló!!! Csak úgy megjegyzésként... egyáltalán nem volt róla anno hír, hogy épp válnának, amikor kiderül a románca Agelinával. Ráadásul Brad életében akkor volt a legsikeresebb, amikor Jennel volt és akkoriban ezerszer jobban is nézett ki. Viszont most olyan, mint egy lestrapált csöves. Ezzel a képpel pedig nem vernek át, mert a paparazzi fotók nincsenek retusálva és ott elég lepukkant.
Amikor megcsalta Jen-t, szerencsétlen nő nagyon szenvedett és most újra beleforgatja a tőrt?
Amikor megcsalta Jen-t, szerencsétlen nő nagyon szenvedett és most újra beleforgatja a tőrt?
Sally Sparrow
2013. május 23. 12:50
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Brad Pittről megvan a magam kis véleménye, és habár nagyon jó színésznek tartom, de magánélet szempontjából sok dologgal nem értek egyet amiket tett vagy épp mondott. Örülök hogy Angelina mellett megtalálta a boldogságát, de nem értem miért kell állandóan a múltját ennyire látszólagosan összehasonlítania a jelenével. Biztos nem szándékkal, de valahogy az ilyen interjúkban mindig Jen-t húzza le mint nőt. Elhiszem hogy nem volt boldog vele, de szerintem senki sem tartott fegyvert a fejéhez hogy 7 éven keresztül vele maradjon. Ha pedig vele maradt, akkor ne úgy beszéljen erről az időszakról mintha egy olyan nővel töltötte volna, aki abszolút nem inspirálta és társai, mert ez sértő akárhogyan is nézem. Lehet én vagyok egyébként elfogult a témával kapcsolatban, mert én imádtam őket Jennel, és mert a megcsalásnál undorítóbb dolgot nem tudok elképzelni, de a véleményem akkor is ez. Még egyszer hozzátenném, hogy nem láthattunk bele a kapcsolatukba, h mennyire lehetett rossz, de ideje lenne már lezárni és nem felemlegetni.
2013. május 23. 13:18
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Arra azert szerintem nem celzott pontosan, hogy megbanta vagy valami. Minden ugy alakul ahogy kell. Egyebkent tok gaz, h mar legalabb 2. cikk arrol, hogy nem volt valami boldog akkoriban. Nem eleg, hogy Angelinaval leleptek (persze jok egyutt) de meg mostanaban is beszel kicsit megbantoan a dologrol:)
2013. május 23. 13:20
S.Bonnieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 202322 offline |
Én azért olyan hatalmas bunkónak nem nevezném, bár tényleg nem tudom miért kell még mindig ezt a témát feszegetni ( azt azért hozzá teszem Jennifer is elég sokat siránkozott ezen ).
2013. május 23. 13:32
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nem áll neki jól ez a hosszú haj.
Örülök én,hogy jól meg vannak Angelinaval.
Örülök én,hogy jól meg vannak Angelinaval.
2013. május 23. 13:45
majd Angelináról is "szépeket" fog nyilatkozni, ha vége lesz a kapcsolatuknak?
2013. május 23. 13:47
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Pedig szerintem olyanok voltak mint Barbie és Ken.. de mind1. És érdekes akkor még azt mondta milyen boldog.
2013. május 23. 15:00
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
sztem is összeillenek Angelinával
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.