Az 1995-ben alakult formáció már három nagy sikerű albumot tudhat magáénak és több tucat népszerű videoklipet. Ezúttal az idén 18. fennállását ünneplő amerikai rockcsapat legjobb videóit tűztük tollvégre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Legsikeresebb videoklipek: Evanescence
2013. május 23. 16:03
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2013. május 23. 16:10
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nálam a Bring Me To Life mindent visz, nem vagyok rockrajongó, de ez a dal nagy kedvencem lett, bármikor szívesen meghallgatom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. május 23. 16:38
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
A cikk kiváló alkalmat kínált, hogy újranézzem az összes klipet, és én ezt derekasan ki is használtam. Különben persze, hogy az Evanescence 5 éves kihagyásokkal operál: ennyi a reális idő, ami ahhoz kell, hogy az aktuális lemezt népszerűsítsék, turnézzanak, aztán leüljenek, és tető alá hozzák az új albumot. Persze ez csak az olyan bandákra vonatkozik, akik maguk írják a dalaikat.
Néhány észrevétel: én úgy tudom, hogy az Origin volt a banda első nagylemeze, bár az amolyan kis fű alatti felvétel volt még, amihez nyilván klipek sem készültek, sőt, a Fallenen több ottani dalt újra is hasznosítottak. Javítson ki valaki persze ha tévedek, lusta vagyok wikipédiázni.
A másik, hogy szerintem a Britney Spears-es hasonlat az Everybody's Foolnál azért erősen bele van magyarázva (hacsak Amy nem jelentette ki direktben, hogy igen, erről van szó), ez a klip és a dal, ahogy aztán a cikk is említi a szórakoztatóipart és a "sztárolást" magát kritizálja. Ebbe bele lehet érteni Britney-t, de a klip egyáltalán nem mutat egyértelmű kapcsolatot vele.
Néhány észrevétel: én úgy tudom, hogy az Origin volt a banda első nagylemeze, bár az amolyan kis fű alatti felvétel volt még, amihez nyilván klipek sem készültek, sőt, a Fallenen több ottani dalt újra is hasznosítottak. Javítson ki valaki persze ha tévedek, lusta vagyok wikipédiázni.
A másik, hogy szerintem a Britney Spears-es hasonlat az Everybody's Foolnál azért erősen bele van magyarázva (hacsak Amy nem jelentette ki direktben, hogy igen, erről van szó), ez a klip és a dal, ahogy aztán a cikk is említi a szórakoztatóipart és a "sztárolást" magát kritizálja. Ebbe bele lehet érteni Britney-t, de a klip egyáltalán nem mutat egyértelmű kapcsolatot vele.
2013. május 23. 17:01
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Én egyik dalt se hallottam még.... (tudom, fura) De Pinknek a Just Give Me klippje és Janicsák veca klippjei a legjobbak, meg Muri Enikőé is jók!
Sok jó van, de ezek nem azok
2013. május 23. 17:02
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Nagyonnagyon köszi a cikket a legesleglegkedvencebb zenekaromról (én is terveztem megírni, de amilyen jó lett ez, nem bánom, hogy nem én írtam )
Nekem a Lithium a kedvenc klipem tőlük, meg a Going Under, amit sajnálok, hogy nincs benne, mondjuk ha rajtam múlt volna, az összes klipjük bekerült volna... Evanescence forEVer
Nekem a Lithium a kedvenc klipem tőlük, meg a Going Under, amit sajnálok, hogy nincs benne, mondjuk ha rajtam múlt volna, az összes klipjük bekerült volna... Evanescence forEVer
Szandiiii
2013. május 23. 17:33
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
mirjam333333 írta:
Én egyik dalt se hallottam még.... (tudom, fura) De Pinknek a Just Give Me klippje és Janicsák veca klippjei a legjobbak, meg Muri Enikőé is jók!
Itt most nem róluk van szó.
Ha nem tetszik ne nézd.
Itt most nem róluk van szó.
Ha nem tetszik ne nézd.
2013. május 23. 18:02
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Jó cikk lett Csak annyit helyesbítenék, hogy Amy nem volt szerelmes Ben - be, vagy ha mégis, azt sosem erősítették meg...
Egyébként nekem ezek közül az Everybody's fool a kedvencem Ez volt az első daluk, amit hallottam!
Egyébként nekem ezek közül az Everybody's fool a kedvencem Ez volt az első daluk, amit hallottam!
2013. május 23. 18:04
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Mondjuk amennyi időt akkoriban együtt tölthettek, lehetséges, hogy volt köztük valami (Amy és Ben között).
2013. május 23. 18:12
mse90: az Origin demo volt
mse90
2013. május 23. 18:39
Fahéjvarázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197123 offline |
Köszi a cikket!! jó lett!
<3 Evanescence <3
<3 Evanescence <3
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.